REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Eugen Ţapu-Nazare: PNL nu va tăia nici pensii, nici salarii

Eugen Ţapu-Nazare: PNL nu va tăia nici pensii, nici salarii

Replica API 30 septembrie 2019 | 00:57 516

Eugen Ţapu-Nazare

Senatorul PNL Neamţ Eugen Ţapu-Nazare afirmă că PNL nu va tăia nici pensiile şi nici salariile, după ce va prelua guvernarea.

Parlamentarul a precizat că prin ''Pactul pentru bunăstare'', PSD încearcă să manipuleze opinia publică.

''Un lucru trebuie să fie foarte clar: mai devreme sau mai târziu, PSD va pleca acasă, din cauza crizei economice în care a aruncat România, dar va lăsa în urmă un haos. De fapt, acest Pact este cântecul de lebădă al unei guvernări care a eşuat pe toate planurile. Este ultima găselniţă a unui partid care nu are nimic în comun cu bunăstarea, cu progresul. Da, PNL va prelua guvernarea. Şi nu va tăia nici pensii, nici salarii. În schimb, va implementa acele măsuri economice care, în al douăsprezecelea ceas, vor reuşi să salveze România de la dezastru. Va guverna cinstit, pentru români, nu aşa cum a făcut PSD-ul în cei trei ani. Pentru că românii au nevoie de o guvernare eficientă, iar generaţiile viitoare nu trebuie să deconteze notele de plată ale PSD-ului'', a declarat, duminică, Eugen Ţapu-Nazare, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

În opinia sa, PSD ''a eşuat pe toate planurile'', cu cele trei guverne şi cei 80 de miniştri din ultimii trei ani.

Eugen Ţapu-Nazare a criticat şi lipsa unor politici fiscale predictibile, încurajatoare pentru mediul de afaceri, ceea ce i-a determinat, în opinia sa, pe importanţi agenţi economici să anunţe închiderea fabricilor din România şi mutarea operaţiunilor în alte state. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ajutoarele sociale sunt praf in ochi, chiar daca s-ar taia toate, nu ar valora nici macar 0.1% din deficitul bugetar. Ar trebui taiate pensiile parlamentarilor, scaderea acestora la 300, precum si multe alte beneficii de care se bucura, insa asta nu se va intampla niciodata deoarece orice lege trebuie sa fie votata de ei, si nu s-ar lasa singuri fara servicii.
0
0
Bai spalatule pe creir, iti spun eu de unde, taie pensiile speciale, taie subventiile la partide si la alte avtivitati aiurea, taie scutirile de taxe si impozite pentru anumite categorii, taie pomenile de la asistatii sociali, creste varsta de pensionare pentru specialii din justitie armata si politie si ar mai fi multe. Vezi ca se gasesc bani, dar nu, taierile trebuie sa fie tot de la amaritii care inca mai muncesc!!! Asa ca gandeste si tu si toti ca tine ca astia care vin vor fi tot dezastru!
0
0
Nu taiati , dar de unde dati pensii . Pentru ca psd-isti dau pensii din bani luati cu imprumut cu dobanzi foarte mari . Mai bine spunetilor oamenilor cum sta treaba cu adevarat cu riscu de a pierde alegerile . Romania a ajuns intr-o situatie periculoasa . Mintiti de actuali aflati la putere dar sunt mintiti si de cei care vor la putere . Aici este problema . De dragu puteri , toti mint fara nerusinare .
0
2
Taiati pensiile speciale si pensiile nesimtite. Poporul va va aplauda .
3
0
mars ma la galeata matura si la betoane ca iti mai da patonil un pet de bere si doi mici la sfarsitul saptamnanii in loc de salariu si voucer de vacanta!!
1
1
Ba sa taie! Cine taie pensiile nesi si salariile date izmene pe calator la bugetari de psd,va cistiga alegerile! Pensiile speciale sint o flegma in fata celor care le platesc!la fel voucherele vacanta,pomenile.Ei se distreaza pe banii nostri,noi ne alegem cu aglomeratia si taranimea.
1
1
Normal ca nu voi, veti renunta la guvernare cand va incepe greul din cauza fostilor vostri aliati de culoare rosie, ati uitat de ex-USL care striga in gura mare "Iesi afara javra ordinara". Va veti sterge si voi pe maini, la fel cum incepe sa faca PSD acum.
0
2
N ati taiat pensii si salarii pe vremea cand va numeati PDL? Credeti ca lumea uita asa repede?
8
3
Nu PNL-ul va taia ci fostul PDL. Ah, am uitat, sunt toti acum in acelasi partid.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212