REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Eugen Teodorovici a ”uitat” de pandemie! Cum a gafat-o fostul ministru al finanțelor într-un restaurant din Capitală

Eugen Teodorovici a ”uitat” de pandemie! Cum a gafat-o fostul ministru al finanțelor într-un restaurant din Capitală

Replica API 23 februarie 2021 | 00:00 1236

Când ai funcții înalte, uiți de orice reguli. Cum a ignorat Eugen Teodorovici pandemia de coronavirus? Fostul ministru al finanțelor, gafă de zile mari într-un restaurant din Capitală! Imagini de senzație surprinse de către paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, scrie spynews.ro

Uite cum a fost surprins fostul ministru al finanțelor.

Eugen Teodorovici cu siguranță nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind fără doar și poate un nume consacrat în politica românească. Chiar și așa, funcțiile înalte l-au făcut să ”uite” pe fostul ministru al finanțelor de regulile impuse de către autoritățile statului în contextul pandemiei de coronavirus, iar asta nu o spunem doar noi, ci imaginile de senzație surprinse de către paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România.

Eugen Teodorovici, elegant din-cale afară la orice oră

La ceas de seară, Eugen Teodorovici este surprins la un restaurant din Capitală, în timp ce stă la discuții cu mai multe cunoștințe. După o perioadă grea pentru toată lumea, celebrul om politic a ieșit să se destindă alături de cei dragi și să petreacă timp de calitate în prezența lor. Desigur că nu putem trece atât de ușor cu vederea faptul că fostul ministru al finanțelor nu uită să fie la patru ace nici atunci când iese la discuții.

Din câte puteți observa în imaginile surprinse de către paparazzii noștri, Eugen Teodorovici este îmbrăcat la costum și cu cămașă albă, că de, dacă nici el nu se respectă, atunci cine? Toate bune și frumoase până aici, însă finalul întâlnirii nu a fost deloc unul la care ne-am fi așteptat. După ce au zăbovit o bună perioadă de timp la discuții, fostul ministru și cunoștințele sale s-au ridicat și s-au îndreptat către ieșire.

Omul politic a ”uitat” complet de virusul ucigaș

Se pare că regulile împotriva noului coronavirus au fost date uitării de către celebrul om politic și amicii săi, care, imediat după ce au ieșit din incintă, s-au pupat între ei, fiind o altă formă de a-și lua la revedere. Cât despre masca de protecție, nici măcar nu apare în peisaj. Eugen Teodorovici a scos-o din buzunar și a pus-o pe față abia după ce s-a depărtat de cei cu care a ieșit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aurul in tara si sa faca imprumut la rusi . Asta e ala de o ardea el arogant si plin de el prin parlament si guvern si toata lumea era proasta el era destept. Asta e ala de incerca sa il umileasca pe Catu si se visa premier. Doar ca, karma, si a facut simtita prezenta. Cu toate astea sta la Curtea de Conturi pe mii de euro. Licheaua dracu
0
0
La lins SI CU LIMBA PE PAINE LA INTINS!!!
1
1
roade din ce a furat da-i-as cacatul la lins !!!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108