REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Eugen Teodorovici cere 'decapitarea' lui Ionuţ Mişa de la ANAF

Eugen Teodorovici cere 'decapitarea' lui Ionuţ Mişa de la ANAF

Replica API 3 ianuarie 2019 | 02:12 494

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, cere revocarea șefului ANAF, constănţeanul Ionuț Mișa.

Ionuţ Mişa

Potrivit unor surse, Teodorovici i-a trimis premierului o scrisoare în care își exprimă nemulțumirea față de activitatea lui Ionuț Mișa și cere schimbarea acestuia din funcție.

Această scrisoare a fost trimisă de pe 28 decembrie. Se pare că și premierul Dăncilă ar fi de acord cu această revocare din funcție, pentru că sunt niște reproșuri care i se aduc lui Ionuț Mișa, relatează Antena 3.

Printre acestea se numără faptul că nu a făcut suficiente încasări la bugetul statului, la acciză și supraaciză, dar și la taxe și impozite.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreti bani multi la buget impozitati BOR si celelalte culte religioase ca pe orice societate si nu doar pe lumanari ci tote serviciile aferente cladiri,masini,terenuri,paduri ca e prea mare opulenta sfidatoare, daca nu treceti orfelintele si azilurile in custodia lor totala!
0
0
cand intri in troc te mananca porcii
2
2
Acuma vomita si tu ca la verificari lai ocrotitpe Dragnea acuma te a lovit pe la spate mai machidonule prost.
4
1
dupa ce a facut sou pe toate televiziunile cu bancile el si cu prietenul sau Vilcov acum nu il mai schimba pe Isarescu nici politica monetara a tari ete l-a gasit pe Misa asta nu rezolva nimic pina nu umblati la Isarescu tot ce se fura prin el se futa
1
1
Nici nu trece bine termenul plata ptr impozit si-ti vine somatie ca-ti ia casa --sau poprire pe cont ptr 12 lei --jeguri de institutii
9
2
make scarbos
9
1
Si ionutz misha face chisha drept in freza lui orlando.
3
7
sunt peste tot unde-i ban public. Se trag unii pe altii, dar sunt niste in competenti.
13
2
Un jeg ,Misa,care il pune si pe analfabetul de URSU FLORIN,MARE inspector general antifrauda,dupa ce primeste un teren de la inspector,unde credeti,in Mamaia Sat.Niste nimicuri ...care cand s-au vazut ...in varf sunt in stare de orice.Toti smecherii din ANAF Constanta au fost propulsati de o alta jigodie penala si anume ,MARELE DEPUTAT, PROST, HUTUCA.Acesta se mai odihneste putin in Guvern si revine in forta la ANAF.Sa vina DNA-ul si sa ii intrebe de sanatate!
9
0
am luat eu 10mii lei amenda pentru o nimica toata, au casapit micii afaceristi, i au terorizat cu amenzile, vor mai mult? la vanzari de 400lei zi tu dai amenda 10mii lei? sunteti niste nebuni voi astia de la Anaf, cand esti corect de executa pentru ca esti corect
9
3
al IV-lea reich de teleorman se doreste infaptuit.Aveti dictatura prostilor hotarati care vor lux si pe banii mei.Uite ca nu mai sunt de acord. Eu va salut,in Martie o sterg din Romania,va las sa va descurcati cu ce ati votat din 1989 si tot nu va invatati mine.Regret ca n-am plecat mai din timp,dar niciodata nu e prea tarziu.
9
2
Lasati-ma in pace. Fac ce vrea alup mea. Sunt jmecher de constanta. Sclav a lui stroe si brailoiu. Nu va puneti cu mine ca va dau lumea peste cap.
6
1
Arminlu nu ghiari! Avzi mai orlando, tu ti iei de neamul meu? Mai sarakule, pai daca ne fortam din nou si facem o cheta te zboara Livake imediat. Ia cezi ca nu-i frumos. Pai noi am zis ca suntem tovarza! Ia veziiii! Nu sunt faimos , dar sunt celebru!
2
12
Decapitarea capului. Mirifica logica si exprimare pe masura. Chiar pusa in ghilimele, decapitarea se potriveste ca nuca in perete in titlu.
3
0
Cate apartamente are masa ..invatatoarea de la el, prostu de fratisu cate terenuri are..a lasat 3 copii..traieste cu o parasuta, baiatul lui nea Misa de la carnete de partid Medgidia.
12
0
Sunt tristi ca al lor nu o sa mai fie sef!
19
3
Iertatii cu miliarde pe mari iar contribuabilul de rand primeste somatie pentru 1leu,felicitari ANAF
19
1
moarte dragnea! moarte tariceanu! moarte iliescu ! moarte constantinescu ! moarte basescu !
9
7
Adica inspectorii ANAF sa scoata bani din piatra seaca. Vom vedea comportamente abuzive deci. Mai ales ca 15% din amenzi sunt pentru inspectori. "Traiaska pesede". Huo.
18
5
asa va face milusei . taxe multe si va pot manipula cum vor . Orcum noi ca natie de romanii suntem lasii . In afara suntem zmei in civilizatie ! Da la noi in curte suntem lesinati !
12
5
Mariti voi cheltuielile bugetare in mod populist fara acoperire si dupa cautati vinovati ca nu aveti cu ce plati. Exista un echilibru in economie care nu tine cont de promisiunile electorale. Cu cat incerci sa modifici mai mult acest echilibru, cu atat se vor gasi alte cai de restabilire.
19
1
"decalotarea" lui Teodorovici !
12
3
Avem taxe prea multe aberantw
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212