REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.2° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Eugen Teodorovici cere DEMISIA președintelui Klaus Iohannis

Eugen Teodorovici cere DEMISIA președintelui Klaus Iohannis

Replica API 17 noiembrie 2020 | 21:10 1605

Senatorul PSD, Eugen Teodorovici, consideră că președintele Klaus Iohannis ar trebui să demisioneze, după tragedia de la Piața Neamț. Teodorovici îi amintește lui Iohannis faptul că după tragedia de la Colectiv a cerut demisia Guvernului Ponta, așa că acum el ar trebui să fie cel care demsionează.

”Dacă și acum, ca în 2015, ești la fel de ÎNDURERAT, CUTREMURAT și INDIGNAT, atunci, DEMISIA TA și GUVERNULUI TĂU

Dacă mai ai un minim de onoare și decență, ești OBLIGAT să-ți dai DEMISIA imediat! Ai rămas singura "constantă" politică între două mari tragedii și nici măcar nu ai tăria de caracter pentru a le "judeca" la fel!”.

ATUNCI, ai cerut demisia guvernului, iar ACUM, când ai guvernul tău ... Guvernul tău #VINOVAT pentru BLOCAREA, din motive strict politice, a Spitalului mobil de la Lețcani, care putea salva vieți omenești! Și pentru CE toate acestea? Doar pentru că a fost construit de adversarii politici Werner Iohannis, ești un președinte #LAȘ NU poți admite nici măcar acum, după această tragedie, că ai #EȘUAT lamentabil în toate planurile TALE și vei rămâne în istorie drept șeful de stat care a ajuns să-și saboteze semenii, propriul popor, doar din #URĂ și sete de #RĂZBUNARE politică

#DEMISIA, gu-WERNER IOHANNIS”, scrie Eugen Teodorovici, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasa ma ca va da pnl si iohanis ce nu v-a dat psd, va da de peste un an de zile si voi tot mai vreti!!! dar daca nu va dati seama aflati ca va da muie si va place!!!
0
1
Da ma va asteapta vremuri grele pe voi PSDisti pentru ca la gasca voastra te referi avand in vedere ca atata timp cat ati avut puterea in Romania doar voua va mers bine,catorva speciali pentru care ati dat voi legi,interlopilor si infractorilor in general care au prosperat mai mult ca niciodata in ani cat ati fost voi la putere si uni bugetari in rest romani care muncesc si produc bani pentru buget si pensionari normali canci,a supravietuit fiecare cum a putut pentru ca nu se poate spune ca au trait bine.
4
1
da multi spalati pe creier pe aici in frunte cu Escu, ne asteapta vremuri grele cu votul astora, macar de-ar fi din aia care prind si ei un ciolan liberal de ros dar sunt sigur ca sunt doar spalati pe neuronul singuratic pe care il au!!!
2
7
muie sustinatorilor lui kkanis cel mai antiroman presedine
2
7
muistule ia-mi cacatul la lins !!!
4
1
Impreuna cu toti pesedistii care ati dat pensii speciale si nesimtite unor bugetari profitori.
7
3
Ma prost e asta, a mai fost si ministru. Iohannis nu are partid nu are cum sa demisioneze cu partidul lui.
7
2
Si cine dracu' este Orlando minte putina?
8
2
Tu ai dai dreptate lui Orlando pt.ca tu esti mai prost decat el,bai idiotule in cazul Colectiv oameni au iesit in strada si au cerut demisia lui Ponta pentru ca "il dottore"a refuzat vreo cateva zile dupa incendiu sa aprobe tratarea arsilor in strainatate,aici este vorba despre un accident produs la un spital aflat in subordinea Cons.judetean Neamt,consiliu care a fost si este condus de PSD,adica ciuma rosie vrea sa isi dea Johanis demisia din cauza PSDeilor incompetenti.
10
3
Alta lepra si asta
11
2
Gigolo uiti cat ai ciordit mergi cat de curand dupa Dragnea
11
2
are dreptate ce spune iar voi comentati la subiect pentru ca inca odata ii dau dreptate ca iohanis v-a dresat, hai aport postacii plavanului!!!
7
12
Bai panarama tu vorbesti de onoare si decenta esti un rejectat pe care nici RSD nl mai suporta,sari in barca lui Pinochio mincinosul unde s-au adunat toate scursurile poate asa va face si el 0,4% cat alcolemia
8
2
cam are dreptate discotecaru aici. Dar nu vrea niciunul sa si dea demisia. Vor la ciolan toti
11
8
teo, sau base sunt de vina , noi ca popor suntem vinovatii dam inainte si ne uitam trecutul care nu a fost intodeauna glorios!
6
1
Mai discotarule, mai flutura-vant,.... tu te auzi ce spui ??! Bine ca vorbesti in punga, balbaitule si arogantule ce esti. O mai tii pe dancila de mana, ii cari sandalele pe la Sulina, o provoci la un tenis de masa !? Cat tupeu ai dicotarule infumurat si teribilist. Iti cunoastem trecutul "glorios", da. Dispari fanfaronule! Pleaca dupa dancila. Daaa.....
13
6
Daca nu il baga oamenii in seama se baga el in seama cu oamenii , bine ca vorbeste in punga
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272