REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Eugen Teodorovici insistă cu reducerea angajaților din administrația publică

Eugen Teodorovici insistă cu reducerea angajaților din administrația publică

Replica API 24 iunie 2019 | 02:33 452

Ministrul Eugen Teodorovici a declarat, sâmbătă, cu privire la posibile reduceri de personal din sectorul public, că este un subiect care nu își are rostul, iar structura trebuie să fie cât mai eficientă, la fel cum ar acționa oricine și în mediul privat, potrivit Mediafax.

"Dacă sunteți în mediul privat și puteți face economie o faceți? Vorbim despre subiecte care nu își au rostul. La tv dumneavoastră, dacă puteți face economii le faceți? Le faceți. Așa și la ministerul de Finanțe, pentru ca banul public să fie cheltuit așa cum trebuie", a răspuns Eugen Teodorovici, într-o intervenție la Antena 3, după ce a fost întrebat de administrația publică.

"Dacă poți să ai structura publică mai suplă și cu oameni mai eficienți, o faci", a completat ministrul.

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a publicat recent, pe Facebook, un document potrivit căruia ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, ar fi trimis o notificare către toate instituţiile publice din ţară prin care semnalează că bugetul nu acoperă plata integrală a salariilor din sectorul public pentru trimestrul IV, şi le cere acestora reducerea numărului de angajaţi şi reducerea salariilor.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Informatizati ca lumea administratia si veti reduce automat numarul angajatilor. Dar doar cu hei-rup ul comunist nu veti rezolva problema.
0
0
Ati votat cu dreapta ori n-ati iesit la vot acum mai trebuie sa si dispareti din schema ca nu poti beneficia de programul stangii perdante.Asa ca ,acasa sa-si puna castigatorii oamenii lor!
3
0
sa dati afara din randurile voastre, de la guvern, de la parlament. cate secretariate, subsecretariate, ministere facute aiurea, ca sa nu mai zicem de baniii dati DEGEABA acestor entitati nemernice, numite partide politice, uniuni sau alte naparci care iau babi de slata!!! La asta v-ati gandit, bai ministrule??? hashtagAntiGuvern!!! muie replica cu caracterele vostre nepermise!!!!!
5
1
Cine a facut angajarile? CINE????
5
1
Statul roman a dat faliment. Coruptia traditionala impiedica statul sa evolueze. Daca incearca sa creasca impozitele pentru privati ca sa acopere cheltuielile supradimensionate de la stat vor avea o surpriza.
3
1
Nu tot ei au umflat schema de personal ?---legea salarizariia Olgutei care zice ca fiecare isi face salariu cit vrea nu Psd a dat-o ?----Acum sa le taie si afara cu pilele !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212