REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Eugen Tomac (PMP): Transparenţa este cheia pentru administraţia locală

Eugen Tomac (PMP): Transparenţa este cheia pentru administraţia locală

Replica API 31 august 2020 | 00:00 1075

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat, vineri seara, la Târgu Mureş, că principala agendă a formaţiunii pentru campania electorală este transparenţa şi că aceasta este cheia pentru administraţia locală.

Eugen Tomac

"La Târgu Mureş avem o echipă care oricând poate să facă faţă oricăror provocări, oricând poate face faţă într-o formulă guvernamentală care face cinste ţării. Dar pentru că alegerile acestea sunt despre administraţia publică locală (...) - suntem singurul partid politic din această ţară care a venit şi a spus că pentru a opri risipa banului public, e nevoie de mai multă transparenţă. Nu doar declarativ, ci prin fapte concrete şi aici am propus ca toate contractele ce vizează angajarea banului public să fie publicate pe site-ul tuturor instituţiilor publice, orice entitate publică, agenţie guvernamentală sau minister, deoarece doar aşa putem reclădi încrederea cetăţenilor în instituţiile publice. (...) Nu uitaţi soluţia pe care am propus-o eu, cu transparenţa. Este cheia pentru administraţia locală. Cu cât facem totul mai transparent, cu atât mai puţini bani vor fi risipiţi şi chiar pe unii proşti aflaţi în funcţii publice îi salvăm de puşcărie", a declarat Eugen Tomac, scrie Agerpres.

Liderul PMP a susţinut că formaţiunea sa este "un partid viu", care se adresează românilor şi vine cu proiecte prin care doreşte să demonstreze că are oameni foarte buni.

"În mod clar oamenii se uită spre ce propun cei care vin şi le cer încrederea, dar de multe ori această propunere trece şi prin sufletul omului. Domnule, sunt împăcat cu ideea de a-i acorda votul acestui candidat sau nu? Şi aici trebuie să înţelegeţi mesajul meu; nu am spus altceva decât că atunci când te adresezi oamenilor să le spui 'mi-aş dori foarte mult să vă câştig încrederea şi inimile tuturor', pentru că suntem oameni vii până la urmă. Cel puţin mie aşa îmi place să cred, că suntem un partid viu, care se adresează românilor şi vine cu proiecte prin care vrem nu doar să-i convingem că suntem foarte buni, ci şi de foarte bună-credinţă şi să existe o relaţie de încredere reciprocă pe termen mediu şi pe termen lung. Pentru că toţi cei care suntem în faţa dumneavoastră ne-am asumat acest rol de om politic pe termen foarte lung şi în această cheie trebuie citit mesajul meu. Cât se poate de sincer", a afirmat Tomac.

Preşedintele PMP s-a aflat, vineri seara, la Târgu Mureş, pentru a se întâlni cu simpatizanţii şi candidaţii formaţiunii, între care candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş, Mihaela Daciana Natea, şi cel la la Primăria Târgu Mureş, Marius Paşcan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
transparenta e foarte importanta dar nu serveste la nimic-exemplu Petrov ,pardon,Basecu,..stim cine este dar degeaba
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272