REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Europarlamentarul Maria Grapini INTRĂ TARE: anunță că îl DENUNȚĂ pe ministrul Sănătății

Europarlamentarul Maria Grapini INTRĂ TARE: anunță că îl DENUNȚĂ pe ministrul Sănătății

Replica API 20 aprilie 2020 | 19:30 4305

Europarlamentarul Maria Grapini s-a enervat pe ministrul Sănătății după ce acesta a anunțat că vrea să izoleze toți vârstnicii de peste 65 de ani, fiind posibilă o relocare a acestora de la domiciliile lor.

"Hristos a Înviat,domnule ministru Tătar! Știu că sunteți creștin și dintr-o zona unde tradițiile și credință sunt respectate! Suntem în Săptămâna Luminată și a două zi de Paști și aș vrea să mărturisiți public că sunt știri false, declarațiile dumneavoastră care circulă pe internet! Sunt unul dintre milioanele de români care au trecut pragul celor 65 de ani, unii doar cu o zi,stabilit că prag de izolare acasă!

Am respectat ordinul pentru că înțeleg să existe ordine în perioada unei pandemii.Dar să ne luați de acasă-indiferent dacă ne-ați testat sau nu, indiferent dacă suntem infectați sau sănătoși,să ne duceți în carantină încalcă drepturile noastre de cetățeni români și europeni! Va cer domnule minustru să dezmintiti public informația care ar duce la măsuri naziste nu de protecție!

Dacă nu veți face dezmințire, voi consideră adevărată știrea și în calitate de europarlamentar mă voi adresa instituțiilor europene! Și dacă va fi nevoie mă voi adresa instanțelor internaționale!

Îmi doresc să nu fie cazul! V-am scris cu ceva timp în urmă o scrisoare în care va ceream să comunicați,transparent,complet și corect, cu cifre comparative cu anul trecut din aceiași perioada,situația imbolnaviror,deceselor! Nu mi-ați răspuns dar nici nu comunicați! Nu va bateți joc de români!", scrie Maria Grapini pe Facebook, potrivit stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciume rosii si baroni FSN. I agree with your comments gigi, Alex, Erik, Alex, unul, Tuta, Gicu, ... !
3
1
ciorditoarea oesedista semianalfabeta isi da cu parerea?vorbeste fa cu veorica intelectuala nu cu noi!
6
2
Madame, Grapini, Doamna Letitia, cred ca nu ai citit bine, sau minti ca deobicei.Programul de care vorbesti este al Institutului Epidemiologic Bals din Bucuressti, si este opera colegului de partid doctorul de familie, Streinu-Cercel, un incompetent ca si dvs Madame Grapini. Uitati-va mai bine a Tv sau cititi mai bine presa., Ministrul sanatatii, a declarat ca nu ar fi niciodata de acord cu asa ceva.
11
1
Asta e proasta si analfabeta...nevasta-sa lu' nelu tataru are farmacie la vaslui..in care vindea masti cu 15 ron bucata..fara bon..filmare pe net..pe la tv nu se da. Da nu e problema..noua nu ne plac prostii..ne plac desteptii care ne conduc..
4
8
veorica dancila 2... proasta asta reprezinta , un fel de a zice , la parlamentul european platita cu bani foarte multi sa stea mai mult pe acasa...
15
2
vezi, cand faci plangerea scrii denuntul sa fii atenta la exprimare si greselile gramaticale. analfabeto
16
3
postaci de partid sunt de acord sa le izoleze bunicii si parintii.
10
5
Tataru cred c-a vazut filme cu metode de exterminare de pe vremea dictatorului fascist
10
15
IAR O BAGATI IN SEAMA PE BASINOASA ASTA. TARISOARA, BATRANII, ROMANASII MEI...GARGARA TRANCANEALA
18
8
Pentru Gabi, 17:34: Rade ciob de oala sparta! Asa se scrie "ia scris"? Esti analfabet. Pentru unul 08:08: Ai dreptate, dar si Ministrul Tataru a facut gargara cu aceasta solutie, cauta pe net si o sa te convingi. Cat despre aversiunea ta pentru PSD si adulatia pentru geniile ce ne conduc, nu e nimic de spus, sunt cat se poate de transparente... Sa fii sanatos!
4
5
elefantul misca ... trompa, asa i la noi!
8
2
inca o data aceasta analfabeta isterica vorbeste pentru prosti. Sa-i spuna cineva ca nu ministrul sanatatii a sustinut aceasta aberatie ci pesedistul lor penibil si spagar Streinu Cercel.
22
4
Felicitari doamnei Grapini care se pare ca este o romanca care tine cu romanii!
5
30
Alta mai analfabeta nu ati gasit. Cine dracu o ia in seama pa asta
21
4
ca proasta asta reprezinta tara noastra ? Pe noi ? Nu-mi vine sa cred !!!
27
6
Maria Grapini nu inventase o noua tara,Letitia?
23
6
Cati parlamentari romani au peste 65?
24
1
Ce urat imbatranesc unii. Apare dementa senila devreme
35
4
Fascism si segregatie pe criterii de varsta
18
8
inclusiv hotii nostrii care fac legile in romanica in folosul talharilor indata ce vad o amenintare la confortul lor devin virulenti,oricum ideea tatarului sa mute mosnegii la hotel e deadreptul dobitoaca chiar mai idioata decat kkt mare si guvernul lui tradator
21
11
Femeia a avut o opinie. E varza? oh da ! Pe langa asta, are omologi sau omoloage in toate partidele. Nu va mai ambalati asa - a zis si ea ceva, asa cum spun si altii. Relax, idiotilor.
22
27
...PATRIOATA ridica ratul acum cand mizeria asta vota impotriva unui candidat roman..basca incerca sa fure si voturi chiompalia asta doar doar sa nu cadtige postul Kovesi. Om de nimic. Ofilita asta ar trebui sa mearga linga taticul ei DRAGNEA si acolo sa ii putrezeasca hoitul
33
15
ciorditoarea pesedista trebuua sa fie la pripon,linga colegii ei,ciorditorii intelectuali dracnea,mazare,nicusor constantinescu,etc.Tupeu de borfas!
37
14
,,Maria Grapini a preferat sa voteze doar la alegerile europarlamentare, si nu si pentru referendum."sursa iare.com
30
9
asta nu este sora geamana in prostie a lui veorica, scroafa la fel de proasta din Videle?
43
13
Grapini asta e o analfabeta care s-a pricopsit la Timisoara cu o mica fabricuta de confectii. A facut ceva banisori, si s-a gandit ca e asa de desteapta ca trebuie sa intre in politica sa salveze RO. In esenta e o parvenita proasta ajunsa absolut intamplator si doar datorita averii la Bruxelles, unde ne face de ras.
45
11
O inculta cea mai slaba euro parlamentara cred ca ia scri cineva texttul
38
14
are dreptate doamna de ce nu se dau toate cifrele cu decese din cauza gripei in toata lumea pentru anul trecut
20
22
Nu pot sa cred ca ministrul sanatatii face o astfel de afirmatie! Lasati-i sa moara in casele lor, daca tot vreti sa scapati de ei, parintii si bunicii nostri.Asta e bolnav mintal, i-a facut cineva o evaluare psihologica?
26
21
Nu ma Alex,asta nu a votat contra L.C.Kovesi in parlamentul european ci fura voturile pana i-a dat peste mana o europarlamentara din Finflanda si a tipat la ea facando hoata,proasta asta s-a facut de ras in toata Europa si acum cica o doare pe ia in cur de batrani din Romania.O SCARBA.
44
12
Ne place sau nu ne place, datorita populismului iresponsabil lumea s a dezechilibrat. Istoria demonstreaza ca in urma populistilor vin dictatorii. Fascismul pare sa fie curentul politic din Europa ce capata sustinere populara. Specific fascismului este obiceiul de a face clasamente ale populatiei functie de rasa, varsta, educatie, avere, etc. Motivul este usor de subanteless...
31
8
Daca ai peste 65 de ani de ce nu stai dreacului acasa ca si asa esti o analfabeta care nu ai facut nimic ptr.tara asta.
39
16
Proasta satului Grapini, pupatore a curului turnatorului securist si hot Voiculescu,intra tare la mancat cacat
39
17
Auzi Alex, de ce plm aperi toti penalii care sunt tinuti in brate de Bruxelles?
27
14
Mwuista asta????
29
16
asta sare de cur in sus ca pierde sute de mii de euro , o doare fix in cur de ceilalti
40
19
Aceasta analfabeta are curaj sa guite .Nu ii e rusine deloc Nu vede ce au proliferat in biata Romanie :proxeneti ,hoti, prostituate ,mafiotiChiar nu realizeaza ca au distrus Romania vanzand si stricand tot Sa si proxenetii de mana si prostitualele sa dispara
46
22
Ai fantezii cu o femeie urata de sari asa sa o aperi pe Kovesi? Lasa, daca se duce dracu, poti sa-l iei pe Citu de la finante. Tot o femeie urata e si el. Sau pe Grapini asta.
19
31
de data asta are dreptate grapini... tataru ii pupa in fund pe aia de la OMS...hitleristul naibii, in aziluri mor batranii, cum dracu sa ii iei din case sa ii bagi laolalta?.. javre borate ce sunteti!
37
33
asta nu e muista aia care vota impotriva Laura Codrutei Covesi ? e bine tine cu romanii
42
23
Tataru e dus cu capul! 112, internati-l undeva pana nu face rau cuiva! Cum sa-ti imaginezi ca ai putea sa carantinezi 3,5 milioane de oameni? Doamne fereste! Omul e bolnav! PNLul, ce faci cu omul asta? Nu ne ajungea Vela, acum alt dezaxat?
38
31
iar se baga in seama jegoasa asta ? sa o bage in carantina la Periprava , la stuf
49
26

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272