REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Europarlamentarul Renate Weber, atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa SUA: critică dur parteneriatul strategic

Europarlamentarul Renate Weber, atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa SUA: critică dur parteneriatul strategic

Replica API 7 septembrie 2018 | 12:47 370

Europarlamentarul ALDE, Renate Weber, susține că parteneriatul strategic pe care România îl are cu SUA nu ne ajută foarte mult. Ea arată că nu înțelege în ce constă acest parteneriat și consideră că România este partener doar când vine vorba despre cumpărarea de armament american, ceea ce irită foarte tare Rusia, conform stiripesurse.ro.

”Cu Statele Unite e o altă poveste. Știu că e partenerul nostru strategic…dar nu prea înțeleg ce anume înseamnă asta. Să dăm bani în neștire pentru industria de armament americană? Sincer, nu cred că aveam nevoie de asta. Înțeleg că ne apără de ruși. Dar mi se pare că asta se întâmplă pentru că noi i-am stârnit pe ruși cu instalarea scutului. Apropos, totuși…e defensiv sau cum?

Sunt convinsă că Rusia are un interes major să destabilizeze Uniunea Europeană, inclusiv destabilizând state membre, în diferite feluri, iar noi suntem o bună țintă, dar întrebarea mea e cum ne-au ajutat până acum americanii să contracarăm acțiunile rușilor? Cum ne-au ajutat să nu mai fim vulnerabili la manipulările lor? Cumva cumpărând armament?”, a spus Renate Weber, într-un interviu pentru Inliniedreapta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politicienii unei tari sunt oglinda poporului. Noi suntem principalii vinovati, noi i-am votat sau nu ne-am prezentat la vot, noi le-am inghitit minciunile si hotiile lor. Noi suntem cei care ne lasam manipulati de ei. De ce platim noi fara a avea vreo vina datoriile facute si furate de toti hotii mana in mana cu hotii din politica?????????
2
1
Ce vorbesti bah baiatule ... i-au bagat americanii mana-n carnat lu madam Renate si-a dat in hipoglicemie. Nebuna nu poa sa zica ca banii care se fura zilnic in romanika is de 7 ori mai multi decat banii de trei avioane si cinci pocnitori americane. Nu mai spun de banii care trebuiau recuperati de Miss Codruta, daca tot suntem atat de corupti. Fatza de bugetul de aparare al SUA, banii nostri sunt felicitare de 8 Martie. Important a fost gestul si ca a avut nea Trump munitie sa-i traga de urechi pe chitrele de europeni, aratand ca pana si cei mai amarati din UE s-au scormonit in buzunare.
1
1
Barbatii politici romani sunt curvele americanilor.
3
3
Aceasta gioarsa ordinara a iesit la atac pusa de hotul tariceanu. Ea, care e un cacatel super corupt, face jocul pesedeilor ca altfel nu mai pupa parlamentul european. Ce stie idioata asta de americani ? Ea stie numai de ucigasul putin.Muie renate,muie dragnea,muie pesede,muie postacilor pesedeilor !!! Dar la ultimii cu cacat !!!
2
4
La PSD-ALDE boi si vaci se dau in stamba . Tovarasa asta spalacita , umflata si stearpa se poate repauza in Rusia simpatica si sa renunte la salariul imens in euroi luat pe spezele populimii votante ...
4
5
Banii de pensii si salarii sint in armament -tara asta a ajuns tara de consum din cauza americanilor si uniunii europene
4
4
Corect,stimata doamna!
4
4
asta e realitatea fratilor. si cu UE e la fel suntem piata lor de desfacere fara a primi nimic in schimb. nu mai producem mare lucru si nu exportam cine stie ce.
4
3
FOARTE BINE ! Ceausescu va da lectii dupa vremi tulburi pentru tzara asta
3
2
Corect Renate, dam yancheilor miliarde , pt. ce, sa devenim prima tinta a rusilor.
4
6
are dreptate,,,cumparam armament ,,si dam gazele de pomana,.
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614