REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Europol a publicat mesajele polițiștilor de pe litoral, după accidentul de la 2 Mai

Europol a publicat mesajele polițiștilor de pe litoral, după accidentul de la 2 Mai

Andreea CONDURACHE 25 august 2023 | 00:00 6390

Polițiștii detașați pe litoral în perioada estivală spun că în loc să fie folosiți pentru prevenirea și combaterea faptelor pe linie rutieră, aceștia în realitate erau „semafoare umane” timp de 9 ore pe zi, pentru că „trebuiau ținuți departe de clientela politică”, scrie Sindicatul Europol.

Europol a publicat mesajele politistilor de pe litoral, dupa accidentul de la 2 Mai

Mai multe dezvăluiri au fost făcute de oameni ai legii în spațiul public despre acțiunile poliției pe litoral în perioada sezonului estival. Relatările polițiștilor au vizat inclusiv accidentul mortal produs de tânărul de 19 ani Vlad-Matei Pascu, aflat sub influența drogurilor la volan, cu un istoric de consum și deținere de substanțe interzise de la 13 ani. În urma tragediei, Vlad Pascu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de procurori de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

,,Iată dimensiunea cangrenei din sistemul de poliție. Este de notorietate faptul că polițiștii rutieri detașați pe litoral mai mult “deranjau”, în opinia șefilor de la Constanța. Fără acțiuni pe alcool/droguri, fără schimburi de noapte și fără sancțiuni pentru cei care încalcă regulile de circulație. Doar ținuți în soare prin intersecții sau la trecerile de pietoni, strict pentru “fluidizare”. Detașații trebuiau ținuți departe de “clientela” politică.”, au transmis reprezentanții Sindicatului Europol.

Mai jos regăsiți mesajele:

Europol a publicat mesajele politistilor de pe litoral, dupa accidentul de la 2 Mai

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o data sau odata? are si facultate banuiesc..
0
0
constantin s****n cel mai mare spagar
2
0
Poliției r*mâne acum până nu va fi prea tarziu
4
2
Politia este inexistenta pe strazi. Daca s ar circula cu o viteza medie mai mare decat era inainte de asazisele modernizari ar fi fost bine. Doar ca am asfaltat strazile ca sa facem locuri de parcare!!! Vezi Mircea! Ce idiot a conceput marcajele actuale???? Inainte erau patru benzi la semafor: 1 stanga, doua inainte, 1 dreapta. Acum sunt doar trei cu o singura banda pt inainte!!! Directie pe care merg majoritatea celor de la intersectie. In conditiile in care Mircea se continua cu doua benzi. La Ferdinand cu Mircea alta situatie idioata: strada este atat de lata incat putea prelua pe 4 benzi cele doua fluxuri de pe Ferdinand si cele doua care vin dinspre peninsul pe Mircea. Asta insemna fluenta in trafic. Acum sunt doar 2 benzi de circulatie pt ca banda stanga e blocata si o banda parcare!!!
10
0
Azi 3 echipaje de la politia rutiera își beau cafeaua la Rompetrol Agigea,în condițiile în care pe DN 39 Mangalia -A4 se circula bara la bara pe ambele sensuri.Nu păreau interesați sa fluidizare traficul și nici măcar sa-l supravegheze.
8
1
Politia sub cms sef Dumitrescu A.S libera din toate punctele de vedere.Cel de la circulație are probleme cu deplasarea,peștișorii sunt in largul lor dar pe polițiștii ia luat valul din acvariu.
2
0
Zdrențe internaționale,doar pe fraieri arși la cașcaval.Mooie IPJ Constanța !
6
2
Câte mii de mameluci sunt in sindicatul lui peste? Ăștia sunt cu mâna la șpagă. Ca ar putea aplica legea și niciun șefuleț nu ar avea curaj sa se ia in bot cu un sindicat cu mii de cotizanți. Pe scurt: le e lene sa își facă treaba, așteaptă pensionarea la 45 și pana atunci șpăgi cât mai multe.
3
2
Era unu Adi presedinte la PmP si cand a trebuit sa ii ia numerele a venit comandantu personal desi avea omu si autorizatie si de uber si taxi si tot. Da la astia n a miscat in front
4
1
Societatea de azi este emanatia educatiei post decembriste, suntem babuini care nu meritam un sistem politienesc…pregatitiva de paza obsteasca pe strazi…o sa ne macelarim in curand si nu o sa fie nimeni sa intervina
8
0
NUME DE COD: PETRUTA, rezultatul cautarii pe youtube il vedeti acolo
3
0
r*mânia nu are ce căuta în Schengen mafia și corupția pleacă de la statul de drept faliment
12
2
Gluga e pus despescu și nu va pleca ptr i a dat și keia orașului când a plecat la Mai
6
3
Politia rutiera este inexistenta pe sosele. De aceea s-au inmultit accidentele mortale, pentru ca e plin de soferi care nu respecta nicio regula, ii sicaneaza pe cei care conduc in limite legale si nimeni nu ii vede. In timpul serviciului echipajele de politie stau ascunse prin parcari (de ex. parcarea din spatele facultatii de medicina) si mananca si isi fac poze. Pe nou asfaltatul bd. 1 Mai se circula cu viteze de 80 km/h. Cu siguranta cei din sindicat au dreptate, sunt "obligati" sa nu deranjeze cumva pe cineva important.
15
2
Apropo de plasare Radare. Pe DJ 226 este aproape permanent. Este circulatie mare intre Mihai Viteazu si Sinoe. Mai stau si la umbra.
5
0
Cumparator fidel de la vecinul meu.LA corupt si pe fiul meu.Am sesizat Politia dar au spus ca nu au probe.Ce sa mai cred???????? Cati copiii sa mai omoare? Individul se numeste Ionescu Florin zis Foame...vinde droguri de ani huni de zile...aloooooooo Politiaaaaaa 0 0
5
0
Realitatea este asta: cum poate agentul sa faca ceva infractorului daca comisarul este tot timpul la masa si in buzunarul infractorului? Nu poate ! Si atunci, agentul strange resturile de pe masa comisarului si merge pe burta… Aceasta este realitatea din teren! Nu se va schimba nimic atat timp cat lege nu este de natura sa pedepseasca aceste cardasii! Sau atat timp cat nu se doreste pedepsirea acestor asocieri!
15
1
Noaptea cei de la politia nationala umbla numai dupa spaga.Nu numai o data am fost oprit noaptea de acesti politisti care pur si simplu cautau nod in papura sa bag mana in buzunar.Cei de la rutiera cu radarul te miri pe unde!Deci la sfarsitul zilei=spaga si amenzi.
12
3
Chemați descarcerarea sa-l dezlipească pe Gluga de scaun!!! Risca sa facă pe el!!!
13
2
ZELCA e vândut la Despescu și Glug, dar ce face Andreică?! Acum trebuia sa fie cu oamenii in fata IPJ-ului. Asta înseamnă forța și sindicat! Agenții detașați trebuie apărați!!
7
2
Iar șeful lor declară că viața merge înainte, cat tupeu , câtă nesimțire, câtă nepăsare.Asta să fie chemat în judecată , alături de criminal.Mor oamenii din cauza lor
10
1
constanta si timisoara, erau invidiate de restul tarii dar si pe plan infractional erau sparte de IGPR, prin actiuni neanuntate. traditia se pastreaza?!
8
0
De cele mai multe ori , politistilor le sunt impedicate actiunile si atunci cand ajung sa duca la indeplinire anume dosare , sunt judecatori care ii lasa in libertate pe cei cercetati . MUNCA POLITISTILOR ESTE O LUPTA SI SUNT CEI MAI EXPUSI . Sunt un civil care cu respect va spun ca de cate ori am apelat la politisti si-au facut treba . Chiar nu ar trebui atat de mult jigniti pentru ca nu merita
19
3
Gluga e omul cui trebuie, momentan. Dar se vor schimba influentele si va fi si el mutat/schimbat/pensionat.
15
1
...total aiurea aceste demiteri!!!...nu cumva cei de la BCCO ar fi trebuit sa fie primii vizati?, nu sunt ei cei care incaseaza sporuri de noapte, cum isi justifica aceste "sederi" peste noapte la seviciu?...de ce acest funomen este in crestere de la an la an?...
21
4
Politie de c***t in Romania
18
3
In loc sa foloseasca politia locala la fluidizarea circulatiei, niste angajati in slujba primarului, ii expolateza pe cei din politia romana, ca sa doarma mai bine in masini politisti locali si sa sujeasca primarii
33
0
Cel mai capabil.si devotat șef al politiei rutiere Constanța, Dnu s****n...a fost demis fără nici o vină.. Rușine politiei romane ptr aceste nedreptăți făcute asupra unor oameni care cu adevărat fac cinste uniformei de polițist... Dacă ar fii fost toți ca Dnu s****n...eram departe cu aceasta institutie Rușine MAI...ptr aceasta nedreptate făcute unui om..fără nici o vina
15
15
In timp ce astia din Constanta zac prin birouri si fac pe desteptii. Agentul Marcan scrie procesul verbal fara sa facă o constatare doar cum i se dicteaza la telefon. Voi veni in curand cu detalii.
17
4
Rahatul asta de Gluga este finul sau nasul lui Despescu de la București, afara amindoi
27
1
Glugaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, c,acanarule, demisia d.erbedeule ce mai astepti , voma urit mirositoare ce esti ,Demisia afara cu tine , g.unoiule !
24
3
Rușinea de a fi ....tentativa de polițai! Ce își mai dădeau cu caschetele de pământ că vor sporuri vor creșteri, pai pt ce? Pt incompetență? Nu va convine salariu și așa luat degeaba , lăsați pe alții că nu plânge nimeni după voi! Rușine să vă fie!
17
9
Gluga,demisia nu mai tine cu dinții de Scaun!
35
4
Toți sunteți pământ de flori! Băgați va capul în nisip și mucles! Halal ! Sa ziceti ms pt acel container care deservește sediul vostru! Mi e silă!
24
8
Si intrebarea pe care nu o pune nineni este: cum naiba de Chestorul Gluga este imaculat?
37
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468