REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Evazionista Puşcaş, concubina procurorului-şef Chirilă de la Medgidia?

Evazionista Puşcaş, concubina procurorului-şef Chirilă de la Medgidia?

Replica API 19 mai 2011 | 00:00 403

Prinsă cu falsuri la legea contabilităţii

Prinsă cu falsuri la legea contabilităţii

Administratorul unei societăţi comerciale cu activitate în domeniul transporturilor este cercetată penal de poliţiştii de la Transporturi, pentru evaziune şi fals la legea contabilităţii. Elena Puşcaş, administrator al SC Anane Transport Constanţa SRL, s-a ales cu dosar penal, după s-a constatat că a efectuat relaţii comerciale cu altă firmă, respectiv SC Vasedin SRL, aparţinând afaceristului Valentin Coşerie, căreia i-a închiriat mai multe autoutilitare, deşi activitatea firmei sale era suspendată din 2009.

Astfel, sumele de bani obţinute în urma contractului comercial care s-a derulat pe o perioadă de 2 ani, au intrat în contul firmei în mod ilegal. Până aici nimic nu ar fi prea ieşit din comun, infracţiuni de acest gen fiind, de regulă, catalogate la rubrica "banale" ori "încă o reuşită a oamenilor legii în lupta împotriva evaziunii". Însă, surse neoficiale, dar demne de încredere, ne-au declarat că afacerista care tocmai a încasat dosar penal pentru infracţiunile amintite, Elena Puşcaş, ar fi concubina procurorului-şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, Ionuţ Marius Chirilă. Contactat pentru a i se cere părerea, magistratul a închis telefonul brusc, spunând că nu are nimic de comentat, atunci când a fost întrebat ce părere are despre speţa respectivă. "Nu am nici o părere", a spus procurorul de două ori, după care a închis telefonul brusc, fără a confirma sau infirma dacă informţia este reală. Altfel spus, a lăsat loc de interpretare, după care a refuzat să mai răspundă la telefon. Oameni ai legii de la Medgidia au confirmat însă că şeful Parchetului de la Medgidia este "însurat", dar fără acte, lucru care ţine de opţiunea omului şi pentru care nu poate fi condamnat.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati-mi mama in pace. Au trecut 9 ani.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218