REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
11.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Evaziune masivă la maxi-taxi. Pe ruta Ovidiu-Lumina, șoferii nu dau bilete și iau la mișto călătorii

Evaziune masivă la maxi-taxi. Pe ruta Ovidiu-Lumina, șoferii nu dau bilete și iau la mișto călătorii

Replica API 10 septembrie 2018 | 00:22 750

Evaziune fiscală la călătoriile cu microbuzul pe ruta Ovidiu-Lumina! Luați la întrebări, șoferii au nesimțirea să te ia la mișto! Un călător ce a circulat pe ruta mai sus menționată s-a aflat în această postură, în momentul în care i-a cerut șoferului să respecte legea. ”Urcați ultimul”, a fost replica conducătorului auto. ”Șoferul acestui microbuz a avut nesimțirea de a încasa și nu a dat bilete nimănui, cerându-i bilet, a avut tupeul de a-mi spune că dacă vreau bilet să urc ultimul. Bineînteles că din toți călătorii nimănui nu a dat bilet. Menționez că la pranz tot cu acel șofer am plecat de la Năvodari către Ovidiu , ulterior ajungând în Ovidiu, am întrebat cât mai trebuie să dau până la Constanta, deși nu coborâsem și nici nu a dat bilet, a cerut încă 4 lei„, a declarat, pentru Replica, un călător. În Constanța, și nu numai, este o practică întâlnită la tot pasul. Este o activitate la negru de mari proporţii, statul având pierderi de milioane de euro.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La puscarie incepand cu soferii implicati si terminand cu patronii spagari...sa zica unde au dat spaga?la cine? cum e posibil sa aiba licenta?cine a dat licenta la cusca! cine a semnat pe autorizatii din partea oficialitatilor?la cusca !
2
0
pai cine s-a oferit sa deplaseze femeile pesediste cand a venit viorica dancila saptamana trecuta in cta ..firma metropolitan cu autocarele lor cu toti sunt niste retarzi incepand de la capsatori pana la.. mie scarba de ce se intampla deaia am masina personala
6
1
de ani de zile nu se dau bilete pt ca soferii au locatie pe masini , trebuie sa dea cat mai putine bilete .Mai grav este ca dubleaza numarul de calatori pt a ramane cu mai multi bani . EUROPENULE , ma-ta suge pula la cap de linie , am auzit ca nu ia decat 10 lei , bravo ei , cincinalul in patru ani si jumatate ....
5
0
GMS-ul nu da bilete de 15 ani de cand au scos 23 R.A.T.C. ! Inghesuie calatorii ca vitele , lipiti de parbriz , in ciucurucuri de microbuze doar cu o usa ! DOAMNE fereste de vre-un accident !
9
0
veniti la Mangalia si circulati pe statiuni. Comentezi, te da jos nu ca te urci ultimul. Ei fac legea, POLITIA e ceva de domeniul SF.
6
0
Gabriel Gutza ai vrea sa mi o dai la muie in microbuz intr o seara?
2
1
Eu sunt sofer de Maxi Taxi de 12 ani, dar nu am auzit de bilete ! Ce e alea ?
8
0
Nu este o noutate,se stie de mult timp situatia asta, si nu se va lua nici o masura
9
1
S-au gasit tiganii sa vrea transport civilizat! Ba ciori de Constanta, daca vreti belete nu mai scuipati coji peste tot si nu va mai trimiteti fetele la produs.
7
7
in Lumina e o adevarata mafie de 20 de ani se intampla asta
13
0
Cu legislatia actuala e aproape imposibil sa convingi patroni, soferi si clienti sa foloseasca biletele. Impozit forfetar, taxa fixa pe numarul de locuri pe care le ai in flota auto si se rezolva simplu si rapid. La fel restaurante baruri sau hoteluri si pensiuni
9
0
Cel mai bine ar trebui desfintate microbuzele si maxi taxi si reinfintate traseiele RATC pe toate linile care duc spre zone limitrofe
19
0
El este cel mai mare evazionist
8
0
Disfintarea maxi taxi si tucan un tigan din ialomita arogant are el gms si jta
14
0
maxi taxi trebue desfiintat,,numai evazionisti
24
0
la fel e pe toate rutele din judet, au scumpit biletele cu 20 la suta cu aprobarea cjc dar bilete nu vezi iar daca ai tupeul sa ceri poti fi luat si la bataie, patronii incurajeaza asta pentru ca angajeaza soferii si taxatorii la negru sau la gri si le spune ca tot ce se scoate in afara abonamentelor sunt banii lor! OPC, ITM unde sunteti?
19
0
cand o sa dea si comerciantii cu lemne bon fiscal atunci o sa dau si eu cei mai mari evazionisti sunt ei pentru ca nu au control al marfii
7
9
si la zilele orasului tot evaziune e. pt ca nu au case de marcat hahaha
7
5
Hahaha! Ce senzatie! Auzi, soferii nu dau bilet! Cine a mai auzit asa ceva?
10
11
Europeanu : suge-te
5
20
Nu fac asta soferii de capul lor. Sunt sustinuti de pesedisti la care ajung majoritatea banilor ! Muie dragnea,muie pesede !!!
25
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272