REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Evitați aglomerația de pe A2! Rute alternative, pentru turiștii care se întorc de pe litoral

Evitați aglomerația de pe A2! Rute alternative, pentru turiștii care se întorc de pe litoral

A.V., A.F. 5 iunie 2023 | 00:00 2500

A fost aglomerație, duminică seara, pe sensul către litoral al autostrăzii București-Constanța, în zona stației de taxare de la Fetești, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului.

Evitati aglomeratia de pe A2! Rute alternative, pentru turistii care se intorc de pe litoral

Șoferii au fost nevoiți să aștepte ore bune în trafic, mașinile acestora formând o coloană pe Autostrada Soarelui, la punctul de taxare de la Fetești.

Se circulă în coloană în zona Fetești, pe sensul către Capitală, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Pentru perioade limitate de timp, în vederea fluidizării, polițiștii procedează la oprirea circulației pe sensul către litoral, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către București.

Evitati aglomeratia de pe A2! Rute alternative, pentru turistii care se intorc de pe litoral

De asemenea, a fost coloană de mașini duminică seara și pe sensul de mers spre Capitală, pe o lungime de 20-30 de km, până în stația de taxare de la Fetești.

Trafic deviat

Pe tronsonul kilometric 142 – 148, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului de la Fetești, traficul va fi deviat și luni, 5 iunie a.c., către calea 1, unde se circulă pe câte o bandă pe sens, în vederea fluidizării traficului, polițiștii vor recurge la oprirea circulației pe sensul către litoral, în anumite intervale orare, pentru a permite deplasarea pe două benzi a celor care circulă pe sensul către Capitală.

Se recomandă celor care intenționează să plece dinspre București spre Constanța să țină cont că luni, 5 iunie, în intervalul orar 12.00-22.00, traficul va fi deviat, pentru anumite perioade, prin nodul rutier Drajna și nu vor mai putea continua deplasarea pe autostrada A2.

Evitati aglomeratia de pe A2! Rute alternative, pentru turistii care se intorc de pe litoral

Pentru evitarea timpilor de așteptare în coloană și cei care se întorc de la mare pot opta pentru rute alternative la Autostrada A2, respectiv:

• DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – București;

• A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – București;

• DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna - A2 Drajna – București (sau din municipiul Călărași - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Luna iunie a început cu o minivacanță de 5 zile pentru angajații de la stat, întrucât s-a făcut punte între zilele libere legal 1 iunie - Ziua Copilului, și 5 iunie - Rusalii, potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern la sfârșitul anului trecut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa faci 5 ore de la București la constanta trafic deviat pe la drajna din care 1 ora pe podul giurgeni vadu oii, ce părere aveți? Aceste lucrări se puteau desfășura încă din luna martie nu în toiul verii.
0
0
Ăștia cu vouchere s.o ia pe la Cheia Brașov Buzău Hârșova mai da.i in plm,le place sa ardă gazu degeaba!! Mouyee penele pesede lepre cwrve și limbrici
1
0
Romanash frustrat ..
0
2
Ăștia fac intenționat bagaleashpla pe gât!! Aruncă.me dreaqului kkturile de utilaje in Dunăre și pe g****i peste pod. anarhie futuvangura de lepre!!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218