REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

EXASPERAT că i-a fost SPART magazinul de trei ori, administratorul a făcut PÂNDĂ cot la cot cu agenții de pază!

EXASPERAT că i-a fost SPART magazinul de trei ori, administratorul a făcut PÂNDĂ cot la cot cu agenții de pază!

Replica API 26 decembrie 2019 | 00:19 377

Hoțul l-a luat pe 'nu' în brațe, dar FURA în continuare

Hoțul l-a luat pe 'nu' în brațe, dar FURA în continuare

Administratorul unui magazin din Constanța, întrucât i se spărsese societatea de trei ori, a decis să facă pândă cot la cot cu agenții de pază. Când a observat în zonă un bărbat îmbrăcat identic cu cel ce apărea pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, l-a reținut și a chemat Poliția. Individul a negat comiterea faptelor, însă, în acest timp el continua să comită infracțiuni. Astfel, chiar înainte de condamnarea definitivă, a fost arestat în alt dosar, tot pentru furt.

Audiat în cauză, administratorul magazinului din zona Doraly, a declarat: ”Deoarece magazinul mi-a fost spart de trei ori într-o perioadă relativ scurtă și din imagini am văzut că autorul este același, am solicitat firmei de pază să facem o supraveghere în zona magazinului. Agenții de pază au supravegheat magazinul în fiecare noapte de la ultimul furt, iar eu m-am alăturat acestora într-o noapte. Practic, agenții de pază supravegheau magazinul dintr-o mașină situată la intersecția străzilor Theodor Speranția cu șoseaua Mangaliei, la circa 50m de magazin, iar eu am făcut ture prin cartier cu mașina privată. În jurul orei 2.00, am observat un individ care se deplasa pe breteaua Aurel Vlaicu, dinspre podul rutier KM 4-5 către magazinul Interex. Deoarece individul era îmbrăcat identic cu cel care mi-a spart magazinul de trei ori, le-am dat telefon celor doi agenți de pază și le-am solicitat să îl rețină pe acest individ și să anunțe poliția. Agenții de pază l-au oprit pe individ și am văzut că acesta avea în mână o pungă de plastic în care avea mai multe pachete de țigări. Agenții de pază au anunțat poliția, iar la sosirea echipajului de poliție aceștia i-au solicitat individului să scoată toate obiectele ce le are asupra sa. Cu această ocazie, am văzut că individul a scos dintr-un buzunar de la piept o daltă și o șurubelniță, iar în sacoșă avea mai multe pachete de țigări diferite mărci și o pereche de mănuși din material textil de culoare neagră. Individul a fost legitimat și cu această ocazie am aflat că se numește D.A.D. și în acea zi era ziua lui de naștere. Era îmbrăcat identic, cu aceleași haine cu care era îmbrăcat și cel care mi-a spart în trei rânduri magazinul și statura lui coincide cu statura autorului”, potrivit rolii.ro. Chiar dacă individul a negat comiterea faptelor, anchetatorii, dar și judecătorii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au constatat că este vorba despre aceeași persoană. Prima instanță l-a condamnat la 2 ani în regim privativ de libertate, pe 27.06.2019 și, chiar înainte de condamnarea definitivă, el a fost arestat în altă cauză, tot pentru furt. ” Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa formulată în dosarul nr. 10835/P/2019 din 21.10.2019. (...) dispune arestarea preventivă a inculpatului D. A. D., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 21.10.2019 până la data de 19.11.2019”, potrivit minutei judecătorești.

Ulterior, pe 28.11.2019, decizia condamnării de 2 ani a rămas definitivă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era Stefan Preda care fura motorina de la utilaje pe care o vinde la jumate!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102