REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

EXCLUSIV! ANCHETĂ în MANGALIA, în CAZUL unei FEMEI care a rămas fără SPLINĂ!

EXCLUSIV! ANCHETĂ în MANGALIA, în CAZUL unei FEMEI care a rămas fără SPLINĂ!

Replica API 21 octombrie 2020 | 00:00 5391

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au dispus punerea în mişcare a urmăririi penale faţă de suspectul Ionel Chiriac, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Ulterior, la data de 15 octombrie 2020, s-a dispus declinarea competenţei de soluţionare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. S-a stabilit că inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, de o intensitate ridicată în zona toracică, iar din concluziile preliminare medico-legale rezultă că viaţa persoanei vătămate a fost pusă în primejdie. Astfel, încadrarea juridică s-a transformat în tentativă de omor.

În fapt, s-a reţinut că, la data de 14 octombrie 2020, la Poliţia Stațiunii Neptun a fost înregistrat un dosar penal, privind sesizarea lucrătorilor din cadrul Poliției Mangalia cu privire la faptul că ofemeie se află la Secția Terapie Intensivă, din cadrul Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, ca urmare a unor agresiuni fizice, exercitate la data de 9 octombrie 2020, de către concubinul său, Ionel Chiriac, fiindu-i extrasă chirurgical splina.

Astfel, oamenii legii au declanșat cercetările. Potrivit victimei, Ionel Chiriac a lovit-o în după amiaza zilei de 9 octombrie 2020, cu pumnii și picioarele în timp ce se aflau în locuința din Mangalia, din cauza unor probleme domestice, iar după ce a fost agresată, aceasta s-a deplasat la sora sa în Comana, județul Constanța, locație de unde a fost preluată de către ambulanță la data de 14 octombrie 2020.

Scandal cu ulei pe pereți

Audiat în calitate de suspect, Ionel Chiriac a spus că discuțiile au început pe 8 octombrie, când el i-a reproșat că a împrumutat vecinilor o lampă. A doua zi, când s-a întors de la serviciu, discuțiile au continuat.

Ea i-a reproșat că nu a ajutat-o să care lemne, el a lovit o tigaie aflată pe aragaz și a sărit ulei pe pereți. Ea l-a luat de gât, el a împins-o și a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona spatelui. Peste câteva zile, femeia a început să se simtă rău, așa că a ajuns la spital. Urmează ca, în cauză, să fie luate măsurile legale ce se impun.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeia trebuie batuta ca daca tu nu stii de ce o bati ... ea sigur stie
1
2
Genul acesta de persoane nu se numesc oameni. Cum sa bati in halul asta pe cineva,ce drept ai aspra vietii cuiva?! Nu poti da viata si nici n-o poti lua.
3
0
Cum poti sa-ti bati femeia, nici daca o prinzi cu altu. Te depatrti si gata. da sa o bati pentru o lampa asta e culmea.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272