REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Exclusiv! BĂRBAT BĂTUT în plină stradă! FAMILIA, AMENINȚATĂ cu INCENDIEREA CASEI!

Exclusiv! BĂRBAT BĂTUT în plină stradă! FAMILIA, AMENINȚATĂ cu INCENDIEREA CASEI!

Replica API 6 august 2021 | 22:12 4996

Acuzații grave! O familie din Lanurile (Bărăganu) susține că nu mai are liniște încă din dimineața zilei de vineri, 6 august. Doi indivizi, cunoscuți ca scandalagii în localitate, au agresat un bărbat, după care i-au amenințat familia.

Potrivit martorilor, totul s-ar fi petrecut vineri, 6 august, în jurul orei 6.30, când un bărbat a mers la magazin pentru a-și lua de mâncare întrucât mergea la serviciu. Acolo s-ar fi întâlnit cu doi indivizi, cunoscuți ca scandalagii în localitate, ambii aflați în stare de ebrietate. Cei doi i-ar fi cerut bărbatului de băut, iar cum acesta nu i-ar fi băgat în seamă, scandalagiii s-au enervat și au început să-l lovească. După ce a primit o serie de pumni victima ar fi reușit să fugă, în acel moment cei doi încercând să-i spargă niște sticle în cap.

Martorii susțin că la fața locului au ajuns polițiștii și ambulanța, victima fiind transportată la spital, unde a rămas internată.

Mai mult decât atât, după nefericitul eveniment, cei doi recalcitranți ar fi contactat-o pe sora victimei, pe care au amenințat-o că-i dă foc la casă și că o omoară dacă merge la Poliție.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai e jungla arestati si puscarie, capusele dracului
9
0
Casian de la Navodari, cautare pe yt
3
0
aici e alta problema cea a clanurilor din zona rurala - ce face statul meu si guvernul meu? nimic ca si cel care il conduce chipurile - malai mare tantalaul!!! acum nu mai racneste peeseedee pana si el isi da seama ca ar fi ridicol .. acum tace ca un mutalau
12
1
Un articol plin de minciuni !
6
9
Ca in acel sat,in urma cu ceva ani, un individ a dat foc unui politist.despre ce vorbim? Acolo e sat fara caini.toti hotii de porumb si grau sunt jmecheri.seful de post stie despre ce este vorba si stie ca si-o fura daca le face dosare indivizilor.mue seful de post.sclavul hotilor din lanurile
23
7
Acolo poiltia face casa buna cu smekeri de frica sa n-o incaseze si ei , pai un biet sef de post mai bine tace si lasa la voia intamplarii decat sa o ia pe cocoasa ! Este d-omn sef !
26
6
Mai grav e ca nu era Nas tase sau I liescu subiectul intamplarii,ca pe restu' i-am iertat
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369