REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

EXCLUSIV! CONDAMNAȚI pentru că și-au BĂTUT și VIOLAT COLEGUL de CELULĂ din ARESTUL IPJ!

EXCLUSIV! CONDAMNAȚI pentru că și-au BĂTUT și VIOLAT COLEGUL de CELULĂ din ARESTUL IPJ!

Replica API 15 aprilie 2021 | 00:45 12645

Trei tineri din Constanța, doi din Năvodari și unul din cartierul social Henri Coandă, au ajuns la stadiul în care faptele pe care le-au săvârșit au depășit orice imaginație. De la tâlhării, accidente rutiere din cauza lor întrucât erau minori la data faptelor (adică fără permis de conducere) și fapte cu violență. Nici în arest nu s-au potolit. Când s-au văzut într-o cameră a Centrului de Arest Preventiv cu un alt minor, cei trei l-au bătut, timp de câteva zile, și l-au violat.

Nicolae Florin Denis Marian

Dănila Dragoș Marian, Orazali Ender și Nicolae Florin Denis Marian sunt cei care au cam speriat Sud-Estul! Au tot stat, încă de pe vremea când erau minori (acum au 24 de ani) prin arest și prin centre de detenție. Sunt cunoscuți pentru mai multe tâlhării, ei fiind condamnați și prin Onești, Brăila sau Pitești, dar cunoscuți pentru fapte penale și în Constanța.

Dragoş Marian Dănilă, din Năvodari

Dragoș Marian Dănilă este o foarte veche cunoștință a oamenilor legii. Printre infracțiunile comise de el este și un furt din barul SC Sutac Co SNC din Năvodari. Totodată, el este cunoscut și pentru faptul că jefuia prostituate. Mai exact, amintim că ziua de11 iulie 2014, a început în forţă pentru mai mulţi indivizi din Constanţa şi Năvodari, cunoscuţi cu multe antecedente penale. Chiar dacă latura de bază a existenţei lor era legată de tâlhării, anumiţi membri ai grupării lucrau la mai multe capete: unii dintre ei jefuiau prostituate, alţii spărgeau case de amanet. Ca atare, peste 50 de poliţişti din cadrul Serviciilor Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa au desfăşurat 10 percheziţii domiciliare (8 în municipiul Constanţa şi 2 în oraşul Năvodari), la mai multe persoane, bănuite de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie, fapte comise în anul 2014, una dintre zonele vizitate aflându-se şi pe strada Egretei din municipiu. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciilor de Investigare a Fraudelor, Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Ordine Publică, Acţiuni Speciale şi ai Poliţiei Municipiului Constanţa şi Poliţiei Oraş Năvodari. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe calculatoare, telefoane mobile, dispozitive de înregistrare, un pistol cu bile din cauciuc şi muniţie aferentă armelor de vânătoare, deţinute în mod ilegal. Printre membrii grupării se afla și Dragoș Marian Dănilă.

Iată trecutul infracțional al lui Dragoş Marian Dănilă, din Năvodari: Tâlharii săltaţi de mascaţi îşi "peţeau" victimele din rubricile de matrimoniale

Florin Denis Marian Nicolae, zis Ananas

Florin Denis Marian Nicolae, din Năvodari, este și el un campion în infracțiuni. Spre exemplu, pe 19 iunie 2014, a condus un moped neînmatriculat, producând un accident de circulaţie cu victimă pe strada Rândunelelor, părăsind locul faptei. Persoana în cauză a fost prezentată Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.", au anunţat reprezentanţii IPJ Constanţa. Este vorba despre Florin Denis Marian Nicolae, zis Ananas, care este cercetat pentru 3 infracţiuni. Mai exact, acesta a ieşit pe străzile din Năvodari cu un moped neînmatriculat, fără a avea permis de conducere, a lovit o persoană pe trecerea de pietoni, după care a fugit de la faţa locului. Poliţiştii rutieri au demarat cercetările şi l-au identificat şi reţinut pe tânăr. Nu şi-a recunoscut fapta din prima, dar, în cele din urmă, a menţionat că îi era teamă să recunoască. Însă, acesta este o mai veche "cunoştinţă" a oamenilor legii. În luna mai 2013, a mai fost arestat pentru 19 zile întrucât, alături de alţi băieţi, a jefuit un bucureştean pe plaja Kudos din Mamaia. Anchetatorii au precizat la acea dată că indivizii au agresat turistul şi i-au furat un Iphone 4S, în valoare de 2.500 de lei. Ulterior a fost pus sub control judiciar.

Orazali Ender, din Henri Coandă

Și Orazali Ender poate concura la premiul de infractorul infractorilor. Spre exemplu, pe 30 decembrie 2017, pe Aleea Umanității din cartierul social Henri Coandă, Ali Aidîn, Ali Maxim, Orazali Ender și Mustafa Iusein au fost implicați într-un conflict spontan cu alte persoane, în urma căruia un tânăr în vârstă de 22 de ani, care ar locui tot în același cartier, a ajuns la spital. Oamenii legii au declanșat cercetările și i-au depistat pe făptași. După ce au fost audiați, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar pe 6 ianuarie au fost propuși spre arestare. Magistrații au decis ca toți să rămână după gratii. De asemenea, Demir Selcin şi minorul Ender Orazali, la data de 28 iunie 2014, în jurul orei 21.30, au acostat un adolescent de 15 ani, l-au lovit şi i-au furat suma de 130 de lei şi cartea de identitate, în Tomis III. Însă, nu l-au agresat oricum, ci Demir Selcin l-a lovit cu mâna ghipsată în zona capului.

În AREST și-au VIOLAT și BĂTUT colegul de celulă

La un moment dat, Dănila Dragoș Marian, Orazali Ender și Nicolae Florin Denis Marian au ajuns în Centrul de Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanța, fiind încarcerați în aceeași celulă. Acolo se afla și un al patrulea minor. Cei trei și-ai dorit atât de tare să-l înjosească pe ”intrus” și să-l aducă într-o stare de decădere emoțională, încât, în decurs de 3 zile, l-au bătut cu pumnii și picioarele și l-au supus la agresiuni sexuale (orale și anale), încât victima a avut nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre inculpați l-au violat de câte 5 ori, iar celălalt de 3 ori.

Condamnați pentru viol

Pe 17.03.2021, Judecătoria Constanța s-a pronunțat în dosar. Dănila Dragoș Marian a primit 5 ani într-un centru de detenție, Florin Denis Marian Nicolae 3 ani, iar Orazali Ender s-a ales cu 5 ani. Decizia nu este definitivă, iar apelul urmează a se judeca pe 24.06.2021.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui monitorizare video in arest
3
0
gardienii se uitau pe camere si se labuiau
12
1
Si animalele alea de gardieni ce pazeau?! Nu imi imaginezi cum de nu sau sesizat in prima zi ca sa nu mai zic ca s a intamplat si a doua si a treia zi!! Astia suntem ! In toate domeniile la mila lui D zeu!! Politie,medicina,servicii de orice natura, societati care nu isi indeplinesc contractele etc!!!
13
1
Cand parnaiasii ii arde in rozeta pe fraieri?...dorm?
9
1
In aresturile astea de ce nu exista monitorizare video?
10
0
Astia trebuie kastrati de urgenta altfel afi pandemie de kuristi !
14
0
Stat National Legionar si se rezolva in cateva zile cu astia. Vor fi un exemplu de muncitori model in lagar. Dar NUMAI dupa ce vom fi siguri ca li s a oferit de munca fara sa se ceara spaga si nu au acceptat.
7
3
lagare de munca fortata, s a munceasca pana cad in branci!atunci scapam de optzeci la suta dintre nenorociti , pana atunci ne jucam dea drepturile , hotilor, talharilor, criminalilor etc, scolarizam si inmultim !
14
0
Ce politie de tot cacatul
19
1
3 zile ?????? ce e ba in arestul ala ????
24
0
Sa nu mai vada lumina zilei
16
0
Gardienii ce facea , dormeau ???
30
1
pai daca i s-a facut de.... si in celula aia nu era o femeie, a sarit pe ala
1
11
Dute la vorbitor si ntreaba-l pe Radu Mazare.
5
0
arestul ipj constanta e pazit de HOMOSEXUALI ? ? ? 3 zile, PO.PONARII de la ipj constanta au stat si s-au uitat la violuri ? ? ?
30
1
justitie de 2 bani.
31
1
Unde erau? Si Justitia le da 3 ani pentru infractiuni majore multiple?
45
0
Astia care foot barbati cum se numesc? Poponari sau homosexuali?
20
1
... a ajuns bulan cat a stat la P. Alba !
10
2
Facuti sapun Duru
33
1
Eu o ard cu Budi
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614