REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

EXCLUSIV! DRULĂ numește un consilier juridic din Portul Constanța pe postul de DIRECTOR general al Ministerului Transporturilor

EXCLUSIV! DRULĂ numește un consilier juridic din Portul Constanța pe postul de DIRECTOR general al Ministerului Transporturilor

Replica API 20 mai 2021 | 14:24 12285

Odată ajunși la Guvernare, USR-iștii au început să vâneze și să-și împartă funcții de conducere bune, atât la nivel național, cât și local, chiar dacă unii dintre aceștia nu au calitățile și experiența necesară pentru a ocupa astfel de poziții. Pe premiza ”Pleacă ai voștri, vin ai noștri”, partenerii de coaliție a PNL-ului continuă curățenia în instituții, dar și în ministere. Ultima schimbare la nivel local a avut loc la CNAPM, acolo unde Drulă a schimbat aproape tot Consiliul de Administrație. Rămânem tot la Constanța, de unde Drulă ia una bucată consilier juridic de la Portul Constanța și o proptește în funcția de director general la ministerul pe care-l conduce. Cine să fie oare?!

Nimeni alta decât Doina Cojocaru, o ”tipă conflictuală”, după cum spun gurile rele. A fost contracandidatul lui George Scupra la alegerile din septembrie 2020, iar în prezent este consilier juridic al Portului Constanța și consilier local la Ovidiu. Aceeași Doina Cojocaru care a reclamat că a fost sechestrată la groapa de gunoi a localității și care a fost acuzată de violarea sediului profesional, după ce a pătruns în incinta gropii de gunoi pentru a face poze. O sesizare în acest sens fiind înregistrată la Poliția Ovidiu.

Doina Cojocaru, alături de Dan Barna

Dar ce o recomandă pentru funcția de director general al Ministerului Transportului? Doina Cojocaru, în afară de statutul pe care-l deține în Consiliul Local Ovidiu, mai este și consilier juridic la CNAPM din 2001. În rest, CV-ul este curat ca lacrima. Deci, cunoștințele în domeniul juridicului au propulsat-o pe Cojocaru în această funcție. Interesant!

Sursele noastre, foarte bine informate, de altfel, ne-au dezvăluit că Doina Cojocaru deja își face bagajele să plece la București.

Click pe poze pentru a vizualiza CV-ul

.

De altfel, observăm că Doina Cojocaru este în relații destul de bune cu șeful USR. Pe pagina de Facebook, consilierul local, ex-contracandidata lui George Scupra, promovează intens postările lui Cătălin Drulă, dar și ale lui Dan Barna.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... masina cu el daca masina ei face pana
2
0
Clar, Olea potrivit pentru post.
3
2
Cand au candidat, s-au batut toti cu caramida in piept ca vor sa scape de nepotisme, pile-cunostinte-relatii si alte tare de-ale PSD. Insa cum suntem toti nascuti de-aceeasi mama Eva, stau si ma intreb de ce continuam sa punem botul la minciunile electorale si votam hotii ceilalti. De-aia nu ma duc eu la vot.
5
1
Am inteles, dna Clara Fagadau, cea care a inventat mersul pe apa, sa ne scoateti din mediocratie ca fara dumneavoastra se duce de rapa sistemul de irigatii.
1
2
Jr Drula, sunt cea de la etajul 1 ca la etajul 3 stau consilierii
3
0
sigur are foarte multe recomandari da da de la oameni sus pusi
2
1
Dna Clara da ce colega sunteti ca nu va cunosc??? Sunteti cea de la etajul 3 care asculta pe la usi??? Cine sunteti doamna???
2
3
E colega cu mine in port, cea mai mediocra angajata...doamne fereste ...rusine asa ceva nu se poate
7
2
Niste.xxxhhsjsjsjj
4
0
Se pare ca dispare si ultima speranta de instaurare a meritocratiei..daca e la fel de profesionista cum e actualul management de la Arsvom...
8
0
Cam asa este. Ar avea ceva de spus, pe cand tipa...! Scapa si de balamucul de acolo.
7
1
VERIFICATI PUTIN CINE ESTE BENEFICIARUL TERENURILOR DIN DOSARUL RETROCEDARILOR! ESTE SIMPLU, DOINA COJOCARU, MAZARISTA PANA IN MADUVA OASELOR!
14
3
Ce facem, Cupsa? Ca pe mine taticu nu m-a invatat sa muncesc, decat sa fiu dur si sa ma fuuut secretare
5
0
Foarte bine, sa puna tinerii care vor ca lucrurile sa fie facute corect.
11
19
Nici de tine nu a auzit nimeni, asa ca nu ne intereseaza opinia ta. legat de doamna asta, nasol, daca e data naibii ii pune la treaba pe angajatii de la autoritatile din subordine.
6
13
Olea ar fi fost mai potrivit. Cu aceasta ocazie scapa de chinul, umilirea si mizeria de acolo.
12
3
Da' cine-i Drula asta ? Dupa moaca pare a fi din prima generatie de incaltati.
14
6
Tineti-va bine fostii mei colegi ca a venit scadenta.
12
2
ne am convins si cu voi! demult!
19
4
Director general al Ministerului ? Adica va fi sefa Ministrului ? Cand a aparut asemenea functie ?
18
4
Inapoi PSD. Astia.....
25
8
USR nu va mai vedea vreodata parlamentul
28
6
Voi astia, inca mai credeti in mos Craciun?
27
6
O recomanda si p'asta vocea si talentul.
41
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218