REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

EXCLUSIV! FLAGRANT în zona Centrului Comercial Tom și PERCHEZIȚII în TOMIS NORD!

EXCLUSIV! FLAGRANT în zona Centrului Comercial Tom și PERCHEZIȚII în TOMIS NORD!

Replica API 31 iulie 2020 | 10:42 5259

După ce oamenii legii din cadrul BCCO, sub coordonarea procurorilor DIICOT au efectuat, cam pe tot parcursul lunii iulie, mai multe filaje, percheziții, dar și un flagrant (în Mamaia), fiind vorba de traficanți de droguri, iată că aceștia au continuat acțiunile.

Astfel, joi, 30 iulie, anchetatorii au organizat un flagrant în zona Centrului Comercial Tom, după care au urmat descinderi în cartierul Tomis Nord. Potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba tot despre persoane suspectate că s-ar ocupa cu trafic de droguri.

Update: detalii de la acțiuni

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de operațiuni, fără drept, cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 30 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au prins în flagrant delict, în municipiului Constanța, un bărbat, de 26 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă unei persoane produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma acțiunii, polițiștii au indisponibilizat 448 de pliculețe care conțineau aproximativ 112 grame de substanță vegetală uscată, 3 pungi din plastic cu peste 156 de grame de substanță pulverulentă de culoare galbenă, un cântar electronic, 700 de lei, precum și peste 1.000 de pliculețe autosigilante neutilizate.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de persoana în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, după care, vineri, a fost propus de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

UPDATE:

Bărbatul a fost arestat.

L.I.

Citește și: Mamaia e PLINĂ de INVESTIGATORI sub ACOPERIRE, în căutarea DEALERILOR de DROGURI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
skipone porecla vinde tot orasul ebnopotanice!!!!
1
0
Sa imi sugi pula..din mare pictor ai ajuns gunoi de sta cu boschetarii din tomis 3. GEORGE ZGURA sa te stie toata lumea rasa matii.
0
0
Legalizati
0
0
Traficantu lu peste, 700 lei si niste plicuri goale, mare captura sunt impresionat
3
0
de obicei,te bucuri cand iei banu',si plangi cand te constipi.
0
0
Cred ca RO ar trebui sa readuca pedeapsa capitala ptr anumite infractiuni inclusiv ptr deler de droguri
3
1
BRAVO DIICOT C-TA ,CU RESPECT SI STIMA,NOTA 10.
4
3
BRY , mare consumator
2
1
Raducanu Raducanu Raducanu cand?
6
1
De azi incolo consumatorii LA Puscarie iar dealerii legali. Spartilor sunt dealeri care nu consuma si nu se urca la volan sa faca accidente
7
1
NUMAI BORATI SE OCUPA CU TREBURI URATE . VAND MOARTEA LA PLIC BORATI . MUNCA ESTE GREA SI ATUNCI NENOROCESC O GROAZA DE TINERI SI DE COPII . INCLUSIV COPIILOR VAND BORATI DROGURI . NU STIU DE CE NU SE INASPRESC PEDEPSELE PENTRU SPURCACIUILEA ASTEA CARE VAND MOARTE LA PLIC . SA-I BAGE LA PARNAIE PANA LE SPUN EU SA MAI IASA . BAI BORATILOR , ARZAVAR FOCU IADULUI SA VA ARDA . NUMAI CATE FAMILII ATI DISTRUS SI COPII NEVINOVATI . MULTA LUME II JUDECA PE ACESTI COPII SAU PE TINERI . CA ROAMNU SA NASCUT JUDECATOR . DAR DE CE NU II DATI IN GAT PE CEI DE PE LANGA VOI CA DOAR II STITI PE CEI CARE VAND
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272