REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Exclusiv! FOCURI de armă la Ion Corvin: un poliţist a fost ameninţat cu SABIA!

Exclusiv! FOCURI de armă la Ion Corvin: un poliţist a fost ameninţat cu SABIA!

Replica API 14 octombrie 2015 | 14:56 803

Imagini desprinse parcă din filmele de acţiune au cuprins străzile din Ion Corvin. Un tânăr, respectiv Marian Constantin Tapalagă, supărat că a fost refuzat de mai multe femei cu care el voia să întreţină raporturi sexuale, le-a vandalizat locuinţele, pe unele ameninţându-le cu sabia. Nici poliţiştii care au intervenit pentru aplanarea conflictului nu au scăpat, fiind şi ei ameninţaţi şi loviţi cu pietre.

Totul s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, 13 spre 14 octombrie anul curent, când un individ din localitate, în vârstă de aproximativ 21 de ani, respectiv Marian Constantin Tapalagă, a avut chef de ceva amor. Cunoscând “adresele” pe unde putea să mai treacă pentru o partidă de sex, individul şi-a zis să le ia la rând. Potrivit informaţiilor noastre, ar fi fost refuzat de către o primă femeie, tânărul alegând să plece la un alt domiciliu. Acolo s-a lovit de acelaşi răspuns, ajungând, într-un final la cea de-a treia casă. Însă, şi aici a fost invitat să plece, moment în care s-a înfuriat peste măsură şi a început să facă scandal. Din câte se pare, la faţa locului ar fi fost şi un alt bărbat, care s-a luat la harţă cu tânărul, spunându-i să plece. Atunci, acesta din urmă a scos o sabie şi a început să ameninţe. Astfel, în jurul orei ora 1.20, poliţiştii au fost sesizaţi, prin 112, de către trei persoane din comuna Ion Corvin, despre faptul că, în jurul orei respective, Marian Constantin Tapalagă le-a distrus locuinţele prin spargerea geamurilor, iar pe una dintre acestea a ameninţat-o, iar pe alta a agresat-o. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii aflaţi în serviciu, care l-au identificat la una dintre cele trei locuinţe pe bărbatul în cauză, care era înarmat cu o sabie artizanală şi care i-a ameninţat cu acte de violenţă, după care a fugit pe o stradă laterală. Bărbatul a fost identificat în curtea locuinţei sale, de unde a continuat cu proferarea de ameninţări cu acte de violenţă, având sabia în mână şi totodată aruncând cu pietre. În această situaţie, poliţistul aflat la faţa locului a efectuat uz de armă în mod legal, trăgând 4 cartuşe în plan vertical, în urma căruia nu au rezultat victime omeneşti ori pagube materiale. Ulterior poliţistul a pătruns în locuinţa persoanei, unde l-a dezarmat de sabie şi imobilizat pe bărbat, folosind spray-ul din dotare, şi l-a condus la sediul Postului de Poliţie Ion Corvin pentru cercetări. Cazul a fost prezentat procurorului, care a dispus efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu, ameninţare şi distrugere, urmând ca dosarul să fie înaintat de poliţişti cu celeritate Parchetului pentru competentă soluţionare.

Precizăm că Marian Constantin Tapalagă a mai ajuns în atenţia oamenilor legii şi în trecut, după ce mai mulţi localnici au depus plângeri la Poliţie pentru furturi. Ulterior, în 2008, pe când era minor, acesta, alături de alţi tineri, a spart mai multe case, fiind prins în flagrant de oamenii legii. Cum nu s-a supus avertismentelor, aceştia au tras, el fiind lovit de 3 gloanţe, în gambă, în coapsă şi în fesă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614