REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

EXCLUSIV! JAF ca-n FILME la BRICO DEPOT: PAZNICI TÂRÂȚI cu BMW-ul HOȚILOR!

EXCLUSIV! JAF ca-n FILME la BRICO DEPOT: PAZNICI TÂRÂȚI cu BMW-ul HOȚILOR!

Replica API 23 septembrie 2020 | 00:18 9753

Trei persoane au fost trimise în judecată de către procurorii constănțeni, fiind schimbată încadrarea juridică din tâlhărie calificată și furt în tentativă de omor. Este vorba despre Constantin Toader, Georgiana Suruianu și Renata Agafiței. Dosarul a ajuns la Tribunalul Constanța, iar primul termen în proces a fost stabilit pentru data de 27.10.2020. De menționat este că faptele înregistrate sunt de-a dreptul desprinse dintr-un scenariu de film. S-a lăsat cu persoane târâte cu mașina și interceptări în vederea depistării făptașilor.

Constantin Toader este cunoscut cu antecedente penale, el fiind condamnat, de mai multe ori, inclusiv peste hotare, la mijloc fiind vorba și despre fapte cu violență. Acesta, cât și cele două femei sunt din Galați, iar în data de 14.12.2019, în jurul orei 19.00, au ajuns în parcarea magazinului Brico Depot de pe bulevardul Tomis, cu un autoturism marca BMW de culoare închisă, cu numere de Galați. Au coborât două persoane, care s-au deplasat către gardul grădinii exterioare a magazinului. La scurt timp s-au întors lângă autoturism, iar de la volanul autoturismului a coboarât o persoană. Cele trei persoane zăbovesc pentru câteva momente lângă autoturism, apoi, bărbatul, împreună cu una din celelalte două persoane, pleacă spre intrarea principală a magazinului, iar cealaltă persoană rămâne lângă autoturism.

Au intrat în magazin și...

Inculpatul Constantin Toader și D. F. (minoră) au intrat în Brico Depot. Toader se apleacă şi ia din raft un număr de patru cutii cu bormaşini marca Bosch. Cei s-au deplasat în zona grădinii exterioare a magazinului, după care au revenit în magazin fără a mai avea sculele electrice. Între timp, persoana care era lângă mașină a mers la gard și a luat produsele, care i-au fost înmânate pe sub gard.

La ora 19.30, către autoturism aleargă un paznic, iar persoana care a lăsat cutiile jos, în spatele autoturismului, se urcă în autoturism pe uşa din partea stângă, spate. Paznicul se aşază în faţa autoturismului şi se mişcă pe lângă acesta, apoi se deplasează în spatele autoturismului şi ia de jos obiectele pe care persoana din autoturism le cărase anterior de la gardul grădinii exterioare a magazinului. La autoturism, în ajutorul primului paznic, vine un alt coleg al acestuia, ambii poziționându-se în partea din faţă a autoturismului.

Paznicii, târâți cu mașina

În jurul orei 19.35 se aprind lămpile din spate ale autoturismului marca BMW, unul dintre paznici se deplasează către uşa şoferului, iar un al doilea se află în faţa autoturismului, moment în care autoturismul se deplasează aproximativ un metru în faţă, către paznic. Apoi, autoturismul se deplasează în spate şi face o manevră de viraj către dreapta, cu spatele, moment în care doi dintre paznici se deplasează către maşină, iar unul dintre aceştia se aşază cu mâinile pe capota maşinii. În faţa autoturismului își face apariția şi cel de-al doilea paznic, moment în care autoturismul demarează în trombă cu unul dintre paznici pe capotă, iar cel de-al doilea agăţat de partea stângă a autoturismului, face un arc de cerc, se opreşte brusc, apoi merge din nou cu spatele în viraj.

În continuare, unul dintre paznici se află pe capotă, iar cel de-al doilea este prins de partea dreaptă a autoturismului şi este târât pe lângă autoturism, în picioare. În final, autoturismul demarează din nou cu viteză către ieşirea din parcarea magazinului, iar unul dintre paznici se află pe capotă, iar cel de-al doilea se află în lateralul autoturismului. După ce autoturismul rulează câțiva zeci de metri, acesta din urmă cade la un moment dat, iar autoturismul îşi continuă deplasarea către exteriorul magazinului. Menționăm că, la un moment dat, Toader chiar l-a amenințat pe unul dintre paznici cu un cuțit. Au fost declanșate cercetările, au urmat interceptări și astfel au fost identificați și depistați făptașii. Acum urmează procesul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
furaciunea a fost incurajata in Rromania chiar de catre mai marii lideri , asa ca nu i de mirare !!
4
0
a venit acasa
3
1
Erau ciori vopsite galben si pensate?
5
0
Toti excrocii si jigodiile din Romania sa fie adunati-adunate de pe strazi de Politia Romana.
10
1
salariu minim nu mediu
7
0
Paznici idioti. Sa iti risti viata pentru un salariu mediu. Daca se accidentau si ramaneau cu vreun handicap, pulea ii mai angaja. Se asteptau la vreo premiere din partea angajatorului?
19
2
cat de prost sa fii sa furi bormasini si sa te prinda ? cum sa fii inchis pentru 2 bormasini ??
14
1
gigi, tu i ai intrecut pe fratii tai , esti bolavanos rau si o sa ajungi la fel!
2
3
Sunt unii cu salarii speciale care fac tot posibilul sa se fereasca ,iar niste paznici platiti cu ceva maruntis isi risca viata pt 2 bormasini .Nu sunt invatati ca siguranta este pe primul loc..Inseamna ca saracia este extrema pt multi semeni de ajung sa si riste viata pt citeva sute de lei..Ne revoltam cind plecau unii la munca pt citeva mii de euro in perioada de pandemie , dar iata ca se poate si mai rau .
12
1
it de prost sa fii ca sa jefuiesti bricodepot?ce.ati luat ba de acolo,cabluri electrice,cuie,suruburicilti,sirme,masini gaurit,ciocane,becuri? Mergeti ba la furat la tigani,judecatori,adtia au banisihaurde nu mai stiu ce aa faca cu el!
14
1
Haoleu....cocalari cu beneveu!!!!
10
2
dat dracu BMW-ul. desi calarit si pe capota si in lateral, nu s-a dat prins.
5
2
Paznicii mai putin de 75 de ani nu aveau Interlopi si ei Sa jefuiasca si ei un sediu de firma de paza ca sa ii ia baietii la tocat sa le faca picioarele cordon de halat
6
10
Nebuno! Cat de real ai povestit ca am reusit sa traiesc intamplarea. M am si vazut langa acele bormasini, mi se rupea de paznici si bemveu. Eram bucuros ca am si eu in sfarsit macar o scula noua. Cand mi-am revenit tot cu poola in mana eram. Te pup nebuno!
23
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218