REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Exclusiv! La cine au găsit polițiștii de frontieră bolidul de 150.000 de euro furat din Germania

Exclusiv! La cine au găsit polițiștii de frontieră bolidul de 150.000 de euro furat din Germania

Mirela PASCAL 31 decembrie 2022 | 00:00 36446

Polițiștii de frontieră au realizat o mega ”captură” de 150.000 de euro, chiar înainte de Anul Nou! Joi, 29 decembrie, au pregătit un flagrant la Pavilionul Expozițional, mai exact o tranzacție simulată de vânzare-cumpărare a automobilului de lux marca Audi, după ce au primit informația că ar fi furat. Cel în posesia căruia se afla autoturismul l-ar fi vândut la super ofertă, cu 120.000 de euro. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre Ali Edvin, din Piața Chiliei, de profesie... taximetrist.


Polițiștii de frontieră au reușit să-i distrugă unui individ din Piața Chiliei o afacere de 120.000 de euro, chiar înainte de Anul Nou. De două zile, se aflau pe urmele bolidului de lux, în valoare de 150.000 de euro, cu doar 5000 de km la bord, furat din Germania. Potrivit informațiilor noastre, după ce l-au depistat pe individul în posesia căruia se afla bijuteria pe patru roți, oamenii legii au pregătit un flagrant la Pavilionul Expozițional. Mașina fiind foarte puternică, exista riscul de incidente dacă ar fi oprit-o în trafic. Așa se face că joi, 29 decembrie, Ali  Edvin, din Piața Chiliei, de 39 de ani, și acoliții lui au vrut să vândă autoturismul marca Audi A8, fabricat în octombrie 2022, chiar polițiștilor de frontieră, la ”super ofertă”, cu 120.000 euro.

Cum a furat autoturismul din Germania și cum a reușit să-l introducă în țară

Ali Edvin s-a mișcat destul de repede după ce a furat autoturismul. Imediat după ce a pus mâna pe el, a gonit în România, reușind să treacă la vamă. Cum? Simplu. Nu fusese dată, încă, alerta de furt. O rudă de-a lui a închiriat mașina de la firma din Germania care o avea în posesie, iar aceasta i-a pasat-o, imediat, lui Ali Edvin. Până s-a prins firma de șmecherie, hoții erau deja în România. Odată introdusă în țară, la Constanța, mașina era ținută ascunsă, fiind scoasă din ”adăpost” la combinație, doar prin discuții cu persoane recomandate.

Ali Edvin

Cum au găsit polițiștii mașina

Polițiștii de frontieră au ținut legătura cu autoritățile din Germania, acestea din urmă ”livrându-le” unul din complici. Așa au ajuns la ruda lui Ali Edvin și, prin persoane de sprijin, au fost recomandați ca și cumpărători eligibili.


Sursele noastre ne-au mai precizat că Edvin și-a făcut ”veacul” prin Anglia, unde este cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat. În Constanța, acesta este taximetrist, dar se ocupă și cu contrabandă.  Este cercetat în mai multe dosare, dar nu a fost trimis în judecată, deocamdată, în niciunul.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Video:

Ce spune avocata lui Ali Edvin

Contactat pentru un punct de vedere, Ali Edvin a declarat că nu are nicio legătură cu speța. Să-l credem pe cuvânt?! În schimb, avocata acestuia,  Mirela Alina Panțuru Vieriu, ne-a declarat că, în fața polițiștilor, Ali Edvin nu și-a recunoscut fapta, precizând că mașina a luat-o de la vărul său, care i-a adus-o personal din Germania. ”Clientul meu spune că a luat mașina de la vărul lui. El a adus mașina înainte de 28 decembrie, în țară, a și verificat-o și nu apărea ca fiind furată. După ce a adus mașina, vărul a plecat înapoi în Germania. Urmează să revină în Constanța, la audieri. Abia atunci se va stabili calitatea fiecăruia  în dosar. Clientul meu a semnat doar un proces verbal în fața polițiștilor. Mai multe nu știu”. Potrivit avocatei, Ali Edvin nu are antecedente penale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da ei sunt familia regala poponara
1
0
l-a dat ala pe goarna ca nu s-au inteles la combinatie
4
0
Bla bla ... baiat cuminte ...Garantat
2
0
Acum mașina are și miros de ciorica
1
0
cra-cra-cra, untermensch. Sapun.
3
0
Iusein kafanı kıracağım
2
1
Ialcin vinde tigari ptr Bibica. Are cambuza pe Crisanei are Ashima si Marble și nu da sub 30 de cartoane
4
0
Și mie mi a luat locul la semafor... nu va este rușine sa aruncați cu rahat asa aiurea
0
1
Credeți sau nu masina asta m a lovit pe 27 și șoferul nu s a prezentat nici în ziua de azi la rutieră. Pe mine cine ma despăgubește?
2
0
Nu stia ca e furata dar actele erau pe ... firma de inchirieri. Dar dupa cum a spus unul mai jos, probabil ca nu stie sa scrie si sa citeasca. Atestatele se iau pe spaga ca si carnetul. Iar Ctin ala cu Schengenul, vezi că furtul s-a produs în timp ce NU SUNTEM în Schengen. Așa că ... degeaba cu controalele cum ar veni.
5
0
vrem shengen? o persoana cu probleme cunoscute afara si probabil si de autoritatile noastre, a intrat si iesit din tara cu asa ceva. ar trebui sa treaca granita cei chemati cu contract. dar ai nostri zic, lasa sa le faca probleme la altii.
3
1
Gemal ce zici dacă mâine la 6 ai colindători îmbrăcați în n***u sa le dai ashima și marble acolo pe Dobrogei unde le ții tu când vine unchi de la Suceava, la barlog de ai usa ascunsa după șifonier la vecinu in garaj
4
0
kapayın sizi aptal orospu çocukları
6
0
Suliman mai bine sa vezi de ceaiurile pe care le dai cu detox și le vinzi la elevi tineti fleanca spurcata
5
1
Bekir și Giuniet o sa vina noaptea voastră
4
1
Ciiori proste tăceți din gura
7
2
Dacă nu dai jumate la Bekir nu poti sa miști nimic în piață nici măcar de închiriat sau vândut tigari
4
0
Ali te ai ridicat cam repede de la taximetrie. Ai vazut dacă nu dai partea la Bekir te ia garda imediat
4
1
care-i prostanul ce da bani pe o masina fara sa o verifice?Au gps,se verifica calculatorul Motorului,ptr citi km,baze de date,ultima revizie.Astea se dau intre infractori,dar nici pulitia nu-i intreaba de sanatate.Nu au revizii,ito,asigurari,taximetristi analfabeti ttigani turci,ca in mangalia,treaba merge,spaga curge.
4
2
Hai la rar cu manglele sa le vindem la r*mânași p****i pe bani grei dupa
3
1
O sa te bage în pușcărie Bairam pana la urma...nu ai ascultat de mine te ai aruncat la smekerie. Mai are un X7 ascuns la parcarea subterana la blocul lui Sercin.
6
0
Masina o ținea ascunsa Ia Sercin în garaj. Acum sa te vad Ali de unde faci plata de 5000 la Sercin
7
4
Bravo Ali. Nu ai vrut sa i dai audi lui Stilla cu 100 mii nu ai înțeles cum sta treaba... ai vrut 20 mii peste na ca ai dat-o pe chitanta la curcani
10
4
Jumatate din infractorii Constanței ai prenumele de Ali. E clara treaba ce școală a făcut... contrabanda etnobotanice taxigiu furt auto urmează Maradona la turiști straini vara
7
3
Frate e plin de sifoane lângă tine mutate din oraș ca ajungi repede jos
6
7
Ali te ai aruncat cam tare la audi mangla ... trebuia sa ramai la "taximetrie" livrai bine și la timp MariaIoana , Spicemint, Iceberg etc... știți voi dulciuri
8
2
Ia l acasă dacă tot ii plângi de mila escrocului. Dacă luam eu sau altul troaca asta cum.recuperam banii?
12
2
Cand o vedeti pe unflata asta de a scris articolul asta stropit-o pe ochelarii scuipati-o in gura ca ii place asa a zis ea ca slabeste mai repede ! Măscăriti-o in public sa aibă ce articole baga aici sa nu mai scrie din burta ca de foame scrie
4
33
Mama...mama...l-ati facut proxenet,criminat,hot de masini,ce mai...interlop de interlop si el saracu nici macar nu locuieste in piata chiliei.cine a publicat stirea asta este o falsa care nici macar nu sa gandit ca o mama isi vede copilul la stiri si ajunge la spital sau ca toata lumea o sa vorbeasca ca cei de jos fara sa stie care este adevarul.adevaratii criminali si adevaratii oameni de care trebuie sa se curete societatea sunt oamenii ca doamna care a publicat anuntul si cei care arunca cu noroi pe un om care munceste sa isi creasca copilul plecat de acasa de ani de zile.rusine sa va fie
6
26
Ce se întâmplă dacă te lovește unul din asta cu o mașină furata? Cine te despăgubește? Și dacă fuge de la.locul accidentului cum îl.gaseste ? Trebuiesc eliminați acești criminali
24
2
Ce teapa își lua vreun romanas dacă cumpara troaca asta
15
2
Dar de vama, cum a trecut???
20
5
Bagamia as p**a in gura ta de t***n proxenet hot cat o sa îți mai meargă cu femeile la produs și cu mașini furate?.
25
7
c***i proaste care si-au luat teapa cu Audi A8.
9
0
Doamna m****a, cu siguranță făcea o treabă mai bună Chat Gpt la scrierea acestui articol. Spui că și-a făcut veacul prin Anglia și era cunoscut pentru scandaluri. O acuză fără dovadă. Faptul că i-ai dat adresa de reședință in piața Chiliei este doar pentru reclamă, fiindcă este fals. Nu locuiește în piața Chiliei. Plus, se pare că ști sigur că el a furat mașina, deși ai menționat că nu el a închiriat mașina ci i-a fost pasată.
7
15
AMALIA TE FACEM SI NOI POSTA?
0
21
Tata lu Ali era hot de cai. El a avansat. Desi analfabet are carnet, face taximetrie de fatada si pozeaza in om de afaceri. In rest smenuri- cioraneli-ciordeli a la Piata Chilii.
43
4
lasa tii sa si faca ...meseria !tara i plina de ...meseriasi ,e cunoscuta si ...apreciata !
9
3
arbeit macht frei
39
1
Ali asta e un nebun. Dacă fugea de g****i cu caruta asta facea ravagii ... plangea multe mame dupa aia
9
3
Face kebab cu bulion
14
1
Toate ciorile din piață s-au făcut afaceriști.el nu avea după ce bea apa,mort de foame și s-a trezit cu o mașină chipurile adusa de varu.mai sunt câteva c***i din piață care fac pe taximetriști
45
2
Ciorile tot ciordeala. Doctoria pt c***i e glontul sau ocna pe viata
44
2
Masina este în Constanța de mai mult timp,sa mai văzut pe bulevardele principale,plimbandu-se cu ea..Era o mașină frumoasa,și atrăgea atenție...asa ca verificați mai bine.de când este adusa..dnilor polițiști.
17
12
Ar fi interesant de aflat daca stie sa scrie si sa citeasca , si de vazut cum a obtinut permisul de conducere ...si atestatul taxi !
55
3
La ceaun , la topit , jeguri colorate , !
61
2
Acesti nenorociti nu se vor linisti niciodata ..singura solutie viabila este pedeapsa capitala pusa in executie imediat dupa sentinta ...imaginea romaniei este praf in occident numai si numai din cauza acestei etnii spurcate care au distrus tot etc.
63
4
Așteptăm marfa proaspătă pe relația Germania-Romania.Imi plac mașinile de lux CIORDITE și apoi MASLUITE sa le dam la papagalii cu bani multi.
18
13
Cioară borâtă...
48
0
Tare jmekri sint pestii amintiti de tartanul de sub mine
8
14
Si Gabi Lutic cu Marius Pitbulu fac contrabanda cu nasoli…Dupa ce sa scaldat in mare sa dus si a dat cateva pentru 16 lu Pitbul …Baba face baie in mare are romatism.Druga e number 1! Baba e imitatie de smecherie!
6
16
Un cigan borat si căcat
58
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108