REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

EXCLUSIV! MINȚEA că este MILITAR AMERICAN și a luat MII de EURO de la FEMEI îndrăgostite

EXCLUSIV! MINȚEA că este MILITAR AMERICAN și a luat MII de EURO de la FEMEI îndrăgostite

Replica API 19 martie 2021 | 23:29 6384

Eregbene Elaye Benedict a fost anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța pentru înșelăciune, iar acum a fost trimis în judecată, urmând să înceapă procesul. Individul, nigerian, avea o strategie bine pusă la punct, în sensul că aborda femei pe rețelele de socializare, le promitea relații și căsătorii, iar apoi le spunea că vrea să le trimită colete, dar, mai întâi, să achite ele taxele vamale Astfel, individul a obținut mii de euro. Potrivit informațiilor noastre, acesta acționa și cu alte persoane, iar cercetările continuă.

foto: știrileprotv.ro

Eregbene Elaye Benedict își făcuse, practic, o ”meserie” din a aborda femei pe rețelele de socializare. Cu unele discuta chiar și câte un an de zile. Acesta avea conturi false, cu numele Daniel Brown, Abbey Idriss, Philip James sau Collins Victor și spunea că este militar american.

Cu vorbe dulci, individul amăgea victimele, în cele din urmă ajungând să-și facă planuri de viitor cu ele. Cel puțin așa le promitea, ajungând până la cereri în căsătorie. Ulterior, acesta le spunea că vrea să le trimită colete cu bunuri, haine și bani (unei victime i-a spus că are de gând să-i trimită 1,5 milioane euro), însă este nevoie ca ele să achite taxele vamale. Adică să-i trimită lui banii în cont, iar el se ocupă de proceduri. Probabil că unele femei au dat înapoi, însă au fost și cele care au trimis banii, fiind vorba de 1.000 de euro, 1.300 de euro (de la mai multe victime), 1500 de euro (de la mai multe victime), 26.000 lei, 4.000 de lei.

Oamenii legii au intrat pe fir, coordonați de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, astfel fiind declanșată o anchetă. Oamenii legii au probat mai multe fapte în sarcina inculpatului (vreo 8), dintre care unele au fost clasate, însă, cu siguranță, că bărbatul a făcut mai multe victime.

Potrivit informațiilor noastre, se pare că Eregbene Elaye Benedict acționa alături de alte persoane. Cercetările continuă. Între timp, el a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 17.03.2021, urmând să se stabilească primul termen în proces.

Menționăm că această metodă de înșelăciune nu este una nouă, ci este pusă în practică de către escroci de ani de zile. În acest sens, Divizia de Anchete US Army a precizat că este un scenariu folosit destul de frecvent de către infractori.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand scotea soldatul nigerian salamul de 40 de centimetri din pantaloni... le usura pe proaste de bani de nu stiau cum le cheama...
3
0
Cu haladitele astea o sa va insurati mucanilor
2
0
ce mweee au luat cwrvele!!!! bravoo la niger!!!!
4
0
Alea inselate, doar nu le palise bruc amorezeala de cioroi, tot dupa ban sau viza SUA se uitau. Roata s-a invartit, au luat blow job, escuse my French...
7
0
bre dak era frumoz bajatul! prostea alte frumoaze ...
2
0
Tu esti victima propriei tale perversitati. pramatiile gasesc ceea ce cauta.
6
1
Nu te mai mira cate proaste sadea sunt rumancele. Cum sa nu scada natalitatea ? Poti sa faci casa cu asemenea tampine indragostite de un oligofren de pe net ?
13
0
Cine pula mea sa se indragosteasca de o cioara? Aaa , ati zis ca l aburiti si l faceti voi de lovele. Va trimite pachete cu conserve din armata. Vedeti , Domnul nu doarme. V ati muit singure.
16
1
si eu am fost ... si eu si eu ...
5
0
Si eu am fost victima lui
6
0
FELICITARI...aceste panarame,umbla in limba dupa MACIUCI...daca s-ar putea sa fie MACIUCI STRAINE..alea romanesti nu mai au valoare...putori ordinare...cu copii mari...se fac de KAKATUL- LUMII...vin pe si plang pe la televiziuni...javre ordinare...sa le sature...
25
0
Pai cordaciunule au fost inselate.visau miami bici curvele..ca era vezi doamne american ala.cat de proaste sa fiti?
23
0
daca zicea ca-i rus nu se uita nimeni la el
22
0
A fost prima victima.
14
0
Clinica aum decpe bvd tomis nr227 este o masina de facut bani excrocherie am depus plangere la diicot am fost unselata de acestia de suma de 6mil bani vechi escroci
9
1
Facand abstractie de subiectul prezentat, nu a atras nimanui atentia captura aceea de pe reteaua de socializare? Acele 4 sau 5 comentarii. Niciunul nu este scris corect romaneste. As plusa si as spune ca cei care au lasat comentariile, daca au fost pacaliti vreodata, si-au meritat-o... Trist. Vrem o tara ca afara? Nu suntem pregatiti! Nici cei batrani, dar nici noi astia mai tineri. Foarte mic procentajul celor care s-ar adapta la un alt sistem...
23
1
Se pare ca "amerecanii" astia au penisul mare si trebuie "sponsorizati"...Ati luat o frumos prin gurita ...minunat!....Continuuati sa ii sponsorizati pe toti gibonii!.
30
0
au laut tzeapa maimutele producatoare.vedeti fetelor daca umblati dupa americani cu bani?
42
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218