REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° ConstanÈ›a Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
11° ConstanÈ›a MarÈ›i, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

EXCLUSIV! Noul DIRECTOR al PORTULUI Constanţa va fi ales dintre GOIDEA şi DARABAN

EXCLUSIV! Noul DIRECTOR al PORTULUI Constanţa va fi ales dintre GOIDEA şi DARABAN

Replica API 23 decembrie 2020 | 13:19 10093

BĂTĂLIE acerbă pentru funcţia de director general al Portului Constanţa! În urmă cu fix un an, Costel Stancă, de la PNL, a fost numit în funcţia de director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Mandatul a expirat, iar Ministerul Transporturilor a demarat, încă din octombrie, procedura de selecţie a noului director general. Au fost mulţi candidaţi, printre care şi Florin Goidea, care are cele mai mari şanse să fie noul director general. Însă nu este exclus şi ca directorul comercial de la Oil Terminal, Gabriel Daraban, să preia funcţia. Ambii au avut punctaj mare, fiind la egalitate, dar diferenţa a făcut-o interviul.

Consiliul de Administraţie al CNAPM se va întruni miercuri, 23 decembrie, în şedinţă pentru desemnarea noului director general al companiei. Ministerul Transporturilor a demarat în luna octombrie procedura de selecţie a noului director general, iar procedura s-a desfăşurat în patru etape: evaluarea conformității administrative a dosarelor si eligibilității, publicarea scrisorii de asteptări şi a listei scurte a candidaţilor pe pagina de internet a companiei, depunerea, in termen de 5 zile de la publicarea listei scurte si a scrisorii de asteptări, de către candidatii admişi pe lista scurtă a unei declaraţii de intenţii şi ultima etapă, susținerea interviului.

Val de candidaţi, doar doi au ajuns... în finală

La concurs s-au înscris următorii candidaţi: Florin Goidea, Gabriel Daraban, directorul comercial la Oil Terminal, Costel Stancă, Bogdan Pascu, fost consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, Nicolae Tivilichi, fostul director general, Cristea Viorel, fost director juridic în cadrul companiei; Daniela Şerban, directorul economic şi membru în CA al CNAPM; Mihaela Stoetu, şefa de la Fonduri Europene din cadrul companiei; Marian Tănase, fost director adjunct al CNAPM; Mircea Burlacu, liderul de sindicat şi membru în CA şi Dan Lupşa.

Florin Goidea

Sursele noastre ne-au declarat că miercuri, 23 decembrie, va avea loc un Consiliu de Administraţie al Portului, în cadrul căruia se pregăteşte numirea. O surpriză de proporţii este însă vehicularea numelui lui Gabriel Daraban, directorul comercial al Oil Terminal, care se luptă pentru funcţie cu Florin Goidea, directorul adjunct.

Costel Stancă

Cei doi ar fi opţinut punctaj egal, iar diferenţa o va face interviul pe care l-au susţinut în cursul zilei de luni, 22 decembrie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cam cum o fi reusit sa reuseasca pe umerii lui Claudiu Palaz? A fost trimis la Oxford sau Cambridge in timp ce Palaz ar fi vandut sandwich-uri, ziare si cafea ca sa-i asigure banii de studiu??
1
2
Un animal nenorocit care a reusit totul pe umerii lui Claudiu Palaz. Daca nu era Palaz era portuar dar cara saci in carca acest neica nimeni!
2
4
Ce dracu' au cautat printre candidati madam Serban si Lupsa? Eterna si fascinanta Constanta...
9
2
vor fi platiti din banii mei. As vrea sa vad si eu in ce a constat examinarea si raspunsurile examinatilor !!! Si ce a raspuns jidanul tivilichi.
7
1
Dati afara pe BADESCU LAURENTIU managerul PSD ist de la Ambulanta si slugile lui DORCEA ALEXANDRU si IACOB MONICA care si a angajat sorul pensionar la Ambulanta DORCEA ALEXANDRU sifonul sau prostul Ambulantei care ne pune sa lucram cu masini defecte dar repara masinile pe sute de mii de lei Schimbati aceasta clica de idioti care au distrus Ambulanta cu hotiile lor DOMNILOR DE LA PNL AJUTATI NE VA RUGAM. BADESCU LAURENTIU acest sobolsn PSD ist ii expira mandatul in Ianuarie El si slugile lui trebuie dati afara
4
0
bine ca aplecat betivanul de Stanca, a dezbinat tot APC-ul . E timpul sa plece dupa el Craciun si Patrichi
9
1
florin-goidea-este-noul-director-al-cn-administratia-porturilor-maritime-constanta
11
5
Mai ales ca e. probabil , ruda cu Daraban de la Camera de Comert a Romaniei,aflat in gratiile lui Werner.
3
3
Stanca pleaca azi la pachet si cu hotul de Parichi...jegul apc ului.un PSD sluga lui felix si fagadau care la tinut Stanca ca ia dat spaga.jos ciuma rosie din apc.sa vina oameni competenti sa conduca portu nu gunoaie ca cei 2 boschetari si spagari.DNA stie...
5
2
tu esti Popa? Betivule si drogatule si dezaxatule.....
3
2
Nici macar unul mai rasarit. Toti au interese politice si financiare. Burlacuu se crede bun. Asta are experienta doar sa distruga, a distrus federatia, a alungat de langa el toti sindicalistii. Sta si Petre langa el sa ii dea o mana de ajutor. Sindicat este cu usa incuiata sa nu vina cineva sa le ceara socoteala. Nu are nici un fel de experienta de manager, nu are caracter.
6
2
Toata lumea stienca Daraban va fi. Alalalt e pt transparenta hahaha
5
2
cine vrea sa castige sa se duca sa se spovedeasca la mormantul lui nea Vasile Pistolea sa i invete ceva exploatare portuala
7
1
o tampenie politica ! Stanca, ca si pregatire manageriala, este 3 clase peste astia doi!
9
6
oricum este drumul cel bun, 11 candidati ! si ministrii si primministrul trb sa dea examen daca vrem o schimbare in bine !
1
4
Care e ala de acu 10 ani domnule? Ca nu-mi prea amintesc !
7
0
Au trecut aproapape 10 ani de la ultimul mandat de dir gen al APC-ului cu viziune de manager real. Ceilalti, si chiar au fost numerosi, nu au facut altceva decat sa serveasca interesele obscure ale diverselor grupuri de interese individuals. Proiecte reale de dezvoltare economica si care sa atraga cresterea traficului, IOC! Tot asa va continua portul, cu manageri de " doi lei".
5
4
A inceput ciolaniada
11
0
Ce competente au acesti doi candidati? Cum sa lasi tu in afara conducerii pe Dl. Prof. Univ. Dr. Ing. Stanca Coste care preda managementul portuar??? V-ati tampit de tot...cand lucrurile se schimbau in bine in port puneti o nulitate absoluta in domeniu pe nume Daraban. Prietenii stiu de ce!
16
7
ce zdrente sunt toti. Nu era normal sa fie scos postul la concurs?de ce doar 2 3 se bat pentru un post care nic macar nu e anuntat public.
10
4
cnapmc ccina ccirb ccir
6
0
Despre ala de la Maersk iti spun ca nu este asa! Un combinator care a incercat sa faca mangle. Are o firma are un teren prin port si ptr ca nu mai este cine trebuie la butoane nu prea stie si nici nu prea poate sa faca treaba.
10
1
Nu, nu este lipom. Este un cucui permanent, asa cum are Jean-Claude Van Damme. I-a futut careva o caramida in frunte, pe vremea cand era ciutan.
7
1
Costel Stanca ce are pe frunte? Un lipom de grasime? Poate fi operat foarte usor, cu anestezie locala, si scapa rapid de umflatura.
5
1
Goidea are o fata pe nume Luminita? Una bondoaca, pe care mai degraba o sari decat s-o ocolesti? Si cu caracter urat?
10
4
dati-le o problema de matematica de gimnaziu si vor pica amandoi
16
2
Nu sunt rasist,imi dau si eu cu parerea...dreprurile omului ....negrul in america este in majoritate ca machedonul un rou....tiganu-i tigan desi ,cred ca s-ar inrudi cu astia din romania.....
7
0
Cand singura ta recomandare este ca esti fratioru lu x.... E trist. Ala care a fost director pe Romania la Maersk are un cv de se pisa pe toti cu bolta. Dar degeaba te duce capu daca nu esti vopsit galben.
16
3
Merita CNAPM o suflare noua si tanara ca a dlui Daraban. Este un om capabil si cu forta de munca. Succes dle Daraban!
12
32
Se intrec securistii intre ei, ca doar n-or pune pe altul de afara care nu e teleghidat, fmm de kkti.
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407