REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

EXCLUSIV! Poliția a INTERVENIT după ce copiii nu au vrut să plece cu tatăl lor! VIDEO

EXCLUSIV! Poliția a INTERVENIT după ce copiii nu au vrut să plece cu tatăl lor! VIDEO

Replica API 8 ianuarie 2021 | 00:08 7050

Scandal și Poliție în fața unei locuințe din Craiova! La mijloc este vorba despre un fost cuplu, din Constanța, care acum se luptă pentru custodia copiilor. Așa cum bine se înțelege, la mijloc este vorba de divorț și mai multe acțiuni înaintate în instanță (la Constanța). Pentru a scăpa de fostul soț, Corina Bănaru s-a mutat în Craiova. De cealaltă parte, bărbatul, Cosmin Ghizilă, își acuză fosta soție că reprezintă un real pericol pentru copiii minori pe care îi au împreună, mai ales din cauza actualului logodnic al acesteia. Prin urmare, totul a generat cu un conflict, de față cu minorii.

Corina Bănaru are 34 de ani și, momentan, locuiește în Craiova. Acum doi ani și jumătate a divorțat de Cosmin Ghizilă, având cu acesta și doi copii minori, Vlad de 8 ani și Bogdan de 6 ani. În urma divorțului a fost stabilită o pensie alimentară de 600 de lei pentru fiecare copil, sumă pe care Cosmin Ghizilă nu a mai achitat-o de 10 luni. În acest moment, între cei doi foști soți există două procese, unul intentat de Corina Bănaru pentru obținerea tutelei exclusive, schimbarea domiciliului minorilor și dreptul de a pleca cu copiii din țară în vacanțe iar celălalt de Cosmin Ghizilă în regim de urgență-ordonanță președințială, ca să obțină tutela și să preia copiii la el, pe motiv că viața copiilor ar fi pusă în pericol de fosta soție și actualul logodnic.

Potrivit declarațiilor Corinei Bănaru, fostul soț nu s-a interesat prea mult de soarta copiilor drept dovadă stând și neachitarea pensiei alimentare. În imaginile video se vede cum copiii nu doresc să plece cu tatăl lor din cauză că acesta i-a mințit până acum. Corina Bănaru este nemulțumită de faptul că procesul în care dorește tutela exclusivă durează prea mult timp având primul termen pe 27 ianuarie, fiind intentat în luna iulie.

Fostul soț nu a mai văzut copiii de 1 an de zile

Corina Bănaru acuză lipsa totală de interes a fostului soț față de copii, manifestat nu numai prin neachitarea pensiei alimentare dar și prin lipsa vizitelor, acesta venind o singură dată într-un an de zile. Aceasta dorește ca procesele să se termine cât mai repede, pentru ca viața copiilor să intre pe un făgaș normal și fiecare să își vadă de viața lui. Potrivit declarațiilor acesteia, fostul soț a reușit să îi întoarcă chiar pe proprii părinți împotriva ei, aceștia nefiind de acord cu actualul logodnic. Copiii nu doresc să stea cu tatăl lor, din cauză că acesta i-a mințit în permanență.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doua panarame ambii asa-zisii parinti
3
0
Mai spalati va rufele si in familie nu in strada .Ce rezolvati daca stie o tara intreaga?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218