REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Exclusiv! Poliţist LOVIT cu MAŞINA la OSTROV! Şoferul a fost PRINS!

Exclusiv! Poliţist LOVIT cu MAŞINA la OSTROV! Şoferul a fost PRINS!

Replica API 11 septembrie 2017 | 12:52 643

fotografia are rol ilustrativ!

Un om al legii din Ostrov, județul Constanța, a ajuns la spital întrucât a fost lovit de un autoturism, în timp ce se afla la serviciu. Mai exact, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 9 spre 10 septembrie, în jurul orei 20.30, un autovehicul a fost tras pe dreapta în vederea efectuării unui control specific. Numai că şoferul, care, potrivit informaţiilor noastre, s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi refuzat să coopereze. Mai mult decât atât, acesta a accelerat şi l-a accidentat pe poliţist, după care a plecat de la faţa locului. Victima a fost transportată la spital, având un membru inferior fracturat. Din fericire, se află în afara oricărui pericol. A fost declanşată imediat o anchetă, iar suspectul a fost prins. Este din Ostrov. Urmează a se lua măsurile legale ce se impun. Momentan este cercetat pentru ultraj, urmând a se stabili cu exactitate încadrarea juridică.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru nelu Sa o muiasca pe nevastata poate!
0
0
Ce o sa mai faca acum didel ca trandafir nu mai poate sa care lazile cu fructe si bidoanele cu vin.
1
2
... sunt putini fata de cei multi care freaca menta prin birouri in fata tastaturilor ! La I.P.J. majoritatea se scarpina in cur din lipsa de actiune , nepotelele fac parada modei si singura grija a lor este ce sa comande la masa de pranz ! Prostii din strada au au parte nici de apa , la 35 grade !
0
0
Pe mata o cauta!
1
0
politistii, carne de tun! La alegeri primii, la inundatii primii, la inzapeziri primii, la salarii ultimii, la invidie din partea celor care nu au nevoie de ei primii asa ca vorba celui de mai jos care pot sa plece si sa lase vulpile ce posteaza sa dea concurs de angajare in MI!
1
2
Saracu domnul colonel dutu nelu ce sa pateasc pacat
5
1
In urma cu o luna eram cam depresiv ca m-am pensionat ! Acum, cand vad ce se intampla ma felicit ca am luat hotararea sa plec din sistem la 48 de ani , dupa 26 de ani de munca numai in strada , in care am avut de a face cu sute de BOI de genul soferului de la Ostrov . Chiar acum , anunta la TV ca alt politist rutier a fost spulberat de un TIR pe A1 si se lupta intre viata si moarte ! Din pacate ''strada'' devine din ce in ce mai periculoasa !
6
2
Cum il cheama, sau mai bine zis cum se numeste?
3
1
ce cauta la ora aceea pe strada?
3
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272