REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

EXCLUSIV! REGLĂRI de CONTURI cu SABIA, în CENTRUL orașului! VIDEO

EXCLUSIV! REGLĂRI de CONTURI cu SABIA, în CENTRUL orașului! VIDEO

Replica API 16 iulie 2020 | 00:14 6653

Incident incredibil în centrul orașului Hârșova, sub ochii mai multor cetățeni. Marți seară, 14 iulie, în jurul orei 21:00, mai multe persoane s-au încăierat pe strada Vadului, chiar în dreptul Primăriei Hârșova. În imagini se poate observa cum unul dintre indivizi scoate și o sabie pentru a-i intimida persoanele din jurul său.

Scandalul ar fi pornit în urma unor certuri

Polițiștii hârșoveni s-au autosesizat cu privire la acest incident și au pornit o anchetă pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice, dar și pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. „Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 28 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi amenințat o persoană cu un obiect ascuțit, în preajma altor cetățeni, care se aflau în spațiul public, creându-le acestora o stare de temere.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța vizavi de acest incident.

„I-am cerut comandantului Poliției Hârșova să nu lase lucrulie așa”

Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova, ne-a precizat că a cerut polițiștilor din Hârșova să facă lumină în acest caz. „I-am cerut comandantului Poliției Hârșova să nu lase lucrurile așa și voi urmări dacă se va cerceta cazul. Am primit asigurări că se va demara procedura legală în acest caz. Am alertat și Jandarmeria, întrucât am primit informații că lucrurile s-au încins destul de tare. Poliția Locală a fost solicitată să intervină, însă când echipajul a ajuns acolo, în câteva minute, acele persoane plecaseră. M-am oferit să le pun la dispoziție polițiștilor imagini de pe camerele de supraveghere, pentru a-i ajuta la identificarea persoanelor și tragerea acestora la răspundere.”, a declarat, pentru „Replica”, Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

Birou Rutier la Hârșova, dar fără agenți

De asemenea, primarul orașului Hârșova ne-a precizat că a cerut în nenumărate rânduri conducerii Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, ca pe raza localității pe care o administrează să fie înființat un Birou Rutier, astfel încât incidente de acest gen să nu devină o obișnuință. Solicitarea făcută de Viorel Ionescu a fost rezolvată parțial de conducerea IPJ Constanța, care a înființat un Birou Rutier, dar care nu beneficiază de agenți pentru a ocupa posturile disponibile, cel mai probabil din lipsă de personal.

Video:

„Lipsa Rutierei la Hârșova este o mare problemă. Este inadmisibil ca un oraș din nord-vestul județului, singurul pe o rază de peste 60 kilometri, să nu aibă Birou Rutier. Ca urmare a discuțiilor, au fost înființate trei posturi de rutieră, dar nu au detașat pe nimeni aici. Nu se poate așa ceva. Tot eu trebuie să caut oameni și să îi îndrum către Birou Ruiter?”, a mai adăugat Viorel Ionescu.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toate ciorile sa vina la mine la fabrica pe post de materie prima !!!
10
1
Bine ca le-ati dat drumul la borfasi din puscarii sa ne terorizeze pe strada. De fapt a-ti vrut sa va eliberati hotii vostrii politicieni
10
0
s-au inmultit si se inmultesc, sunt protejati ,nu muncesc si mas-media e cu ei , promoveaza aceasta pandemie special pentru reting !
12
1
Gogule, atat poate Sorin, n-ai ce sa-i ceri..
2
0
Pentru TIGANI doar benzina si chibrit. Atat. Simplu, eficient, cheltuieli minime.
20
0
jurnalism de spiru ."reglari de conturi in centrul orasului " de ce nu scrii in titlu ca e in hirsova ?am crezut ca au iesit berbanacii si regepii cu sabia in Constanta .pe centru .
21
0
0:44 copilul da raspunsul la halul in care a ajuns aceasta tara.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212