REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Exclusiv! Stelian Tocia a fost tâlhărit; a rămas fără 18.000 lei

Exclusiv! Stelian Tocia a fost tâlhărit; a rămas fără 18.000 lei

Mirela PASCAL 3 octombrie 2022 | 00:00 12337

Unul dintre cei mai temuți infractori de la malul mării, Petrică Tomescu, l-ar fi tâlhărit…pe cine credeți? Stelian Tocia, un alt nume controversat din Constanța. Tomescu, împreună cu un complice, l-ar fi prins la înghesuială pe Tocia undeva în zona Universității Ovidius și i-ar fi sustras suma de 18.000 lei.

Petrică Tomescu și Stelian Tocia

Proaspăt eliberat din penitenciar, interlopul Petrică Tomescu, membru al clanului ”Spaniolul”, lovește din nou. Umblă vorba prin târg că l-ar fi tâlhărit pe Stelian Tocia, în urmă cu aproximativ două săptămâni, căruia i-ar fi sustras suma de 18.000 de lei. După cercetări, Tomescu a fost reținut, spun sursele noastre.

Contactat pentru un punct de vedere, Stelian Tocia nu a dorit să facă declarații...fiind supărat că Replica a scos în evidență, anul trecut, un gest făcut de afacerist în mediul online.Stelian Tocia s-a filmat în timp ce ține în mână un teanc de euro, să arate lumii cât de potent financiar este el. Tocia se întreba ce să facă cu miile de euro pe care le flutura în fața camerei, să cumpere porci sau să dea o petrecere?! ”Ce să fac, măi băieți, cu bani ăștia? Vine Moș Crăciun, am luat și porci, am luat și de-alea! Nu știu, să mai iau un porc, să mai iau o ladă de porci, facem și petrecere, să fie bine. Hai, vă pup!”, a spus Tocia. Nu se știe dacă bancnotele sunt adevărate sau false.

Cine este Petrică Tomescu

Despre Petrică Tomescu, zis ”Frumușelu”, este unul dintre cei mai cunoscuți interlopi de la malul mării. Membru al clanului ”Spaniolul”, este renumit pentru modul violent în care își regla conturile cu membrii altor clanuiri, dar și cu ai lui amici de gașcă infacțională.  Interlopul  a șocat constănțenii, în urmă cu 10 ani, prin modul în care l-a atacat cu ranga în cap pe Doru Aita, afacerist din Constanța,  precum și prin maniera în care l-a snopit în bătaie pe Cristian Gheorghiu, zis „Cristel”, membru al grupării rivale, și l-a secchestrat pe Ionel Doru Ilie.

Petrică Tomescu

În 2012, a fost încarcerat și introdus în penitenciar, unde avea de executat o pedeapsă de 10 ani, după ce a fost condamnat de judecători, în 2 dosare mai vechi, la 2 ani de închisoare cu executare, pentru lipsire de libertate, şi 8 ani de închisoare pentru tentativă la omor. Din spatele gratiilor, interlopul a avut o listă lungă de plângeri față de condițiile  din pușcăriile mioritice, pe ea aflându-se: supraaglomerarea, căldura prea mare, spațiul  insufficient din curtea închisorii, calitatea alimentelor, ploșnițele și gândacii de bucătărie, etc.

În 2021 a fost eliberat condiționat

În 2021 a fost eliberat, însă a ajuns, din nou, în atenția oamenilor legii.In ianuaririe 2021, în urma cercetărilor într-un dosar de furt autoturism de lux, anchetatorii au ajuns la interlopul Petrică Tomescu, care ascundea în curtea sa un respectivul ce l-ar fi primi de la Daniel Rafte, un alt ”fenomen” de la malul mării, și el arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Mașina era gaj în contul unei sume de bani, deloc modice, pe care Rafte i-ar datora-o. Anchetatorii au făcut percheziții la palatul acestuia de pe strada Duiliu Zamfirescu, iar mașina de 50.000 de euro, ce era ascunsă în curte, i-a fost ridicată.

Ordin de protecție pe numele lui Tomescu, cerut de o femeie

Petrică Tomescu a mai ajuns în fața magistraților recent, după ce o femeie a cerut ordin de protecție. Instanța i-a interzis să se apropie de aceasta timp de 6 luni. Sentința a fost data pe 13 septembrie.  

Vom reveni!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FABRICA DE TGARI CLANDESTINA ARE LICIU CRISTIAN ZIS NAS DIN ABATOT
1
0
Te ai trezit vorbind tu popescu pismas in p***a lu nevasta-ta
0
1
Dupa atatia la puscarie sigur nu mai este Frumuselu si a devenit Frumusica Tomescu asta.
2
1
Alooo Politia de ce Nu Verificati Camerele Filmarile? A fost Si Gabi Lutic era in Masina Este grup organizat Luati declaratiile lui Piki Si Petre Era Gabi Lutic in masina cu ei
6
0
Sa va f*t in gura de bulangii corditi si de fomisti de postati toate porcariile pe pagina voastra ca sa puteti si voi sa va hraniti
5
1
Piticul ala grasan umbla cu balapita a lu dinchi palavoti !o intretine pe aia cu haine , curele , etc !
4
0
Parerea mea Numai ura si rautate aveti Alta treaba nu aveti de cat sa comm Oameni Fustrati tot ce e aici! Imi pare rau de voi
2
3
Șmecheri tare Gudi și formația Pindu. Le bagă niște taxe la nunțile fraierilor de m a k e de încep ăștia să-și vândă și odraslele numai ca să le cânte Pindu la nunta. Porma va mirați ca Gudi ridica blocuri. Pai cum sa nu ridice dacă le dă la m u i e cu rahatul de. chitara la bijduveni. BRAVO GUDI, ARDE-I PE BIJDUVENI LA BANI PANA LE VINE RĂU. DĂ-I ÎN MĂ'SA, NU-I IERTA CĂ AȘA MERITĂ. BELEȘTE-I PANA LA ULTIMUL BĂNUȚ.
7
2
Fata lu oaciu o arde cu ala care a castigat jecpotu la pacanele asa se vorbesc pe la baruri de m***e
7
0
Fete de machidoni să se mărite cu țigani. Bleah.
8
2
Și Tocea și mulți alții în urma cu 15-17 ani erau ridicați în slăvi. Toata lumea roia în jurul lor. Li se urcase la cap. Cursul vieții a demonstrat ca de fapt erau niște descreierați. Vremurile s-au schimbat, obiceiurile au rămas aceleași și ei sunt pe drumuri fără non-sens. Problema e la ele, soțiile, ca atunci când erau bani erau fericite chiar dacă conștientizau ca banii vin din ilegalități. Cum au dat de greu, cum au început să-i bălăcărească și să divorțeze de ei. Dar, asa se întâmplă în comunitatea asta de a r o m a n i. Și încă nu a început explozia adevărată de divorțuri. Tot se fac nunți, se însoară și se căsătoresc ca nebunii. Stați sa vedeți peste 5-10 ani cum se va divorța pe capete. Și încă nu e începutul. Chestia asta cu \\\"cum sa nu te măriți sau sa te însori\\\" e ca o obligație în comunitatea a r o m a n a.
7
4
Stila. cica Madalina Cartali are amant... pai asta era ceva simplu. Are 300 - 400 amanti, are gaoaza facuta toba. Ala cu hyundaiu saracu, ce sa mai zica, o asteapta si o pupa..
5
2
Imbecilii orașului Constanța. Tulcea e zona defavorizata din cauza makidonilor. Își fwt nevestele între ei.
10
2
Da-ne 15 bajeti cu gunn-uri si politia sa se faca ca ploua, o sa vedeti curatenie in oras cum nu a mai fost
10
3
Papagalul de Carabas Stelian face infarct. Fosta postează pe social media fericită. A scăpat de un agramat. Carabas când stătea la Medgidia si trăgea mai tare poarta cădea casa. Acum s-a îmbolnăvit de epilepsie că nu se dădea plecat din palatul în care stătea cu bagajele la ușă. Sălbaticul se crede și gigolaș, dar nu știe sa vorbește românește. Până s-a saturat aia de el și i-a luat bilet CT BUS până la Medgidia. Când era Carabas în așa-zisa familie fericită dădea numai lecții de afaceri și viață. Nu puteai sa stai de vorba cu el. Încet-încet o sa cheltuie banii și o sa ajungă boschet. Le mai are și cu băutura. Frac-su parchetarul alt psiho de om. Ăștia au în gena epilepsia.
9
1
Madalina Cartali se intinde la posta, a belit toata makidonimea din Constanta. Beleste si barbati insurati. Costi Giubena a vrut si el dar i-a murit ca Madalinei ii mirosea gaozul a balega.
13
1
Tararache ala de se penseaza si se epileaza mai traieste? Cum mergea el asa cu pantaloni mulati si camasa descheiata ca sa se vada tatuajele la mokangeala la Eforie si se pozeaza ca fiind in bora-bora. Smecher tare omu.Pacat ca l-a turnat pe fina-su japonezu la DIICOT. Intrase corcoiul in kur. Un mokangiu
14
0
Eu cred ca frumuselu' a dat de ''paul'' in puscarie si nu mai poate sa traiasca fara ! De aici si desele infractiuni de gainar pe care le comite !
7
2
Machidoancele din satele Eschibaba și Tistimelu în jurul la 40-50 de ani au depășit-o inclusiv pe Cicciolina. În zilele de azi atuu-urile lor sunt sexul și independența. E o lume a lor în care se cred cel puțin Sf. Paraschiva, dar cu amigdalele sparte de la vârste fragede. Înainte ii bârfeau pe români, acum, au depășit româncele în materie de sex, curvăsăreala și depravare. S-a ajuns urât de tot. Multe familii de bijduveni afișează familia fericita la evenimente în cercul lor, dar acasă dorm separat și și-o trag separat. Și ei și ele au imaginația bogată și trăiesc din fantezii. Și asta nu se întâmplă doar la cei între 40-50 de ani, ci și la generațiile de 25-40 de ani. E normal pentru ca astfel de educație primesc de la părinți. Nimic nu va mai fi ca înainte. Totul se duce în depravare și spre negativ. Când te uiți așa la ei și când ii vezi ca ele zici că-s inca fete mari, iar ei le știu pe toate, parca îți vine să îi împuști.
15
2
Într-o țară civilizată, bijduvenii nu aveau voie sa intre Constanța
18
2
Nu la talharit nimeni pe tocia...gayul El singur i-a dat banii lui Petre,deoarece avea datorie la el. După aia sa dus la politie și a declarat ca a fost talharit. Asa ca nu i-a lovit foamea pe nimeni....
10
1
CE SA MAI DECLARE CA S DISTRUSI DE TOT GAINARII ASTIA VAI DE CAPU LOR MAIMUTOI DE INTERLOPII!!
13
1
Geme Constanța de machidoni care toată viata lor a. fost un șir lung de infracțiuni. Bărbații machidonii sunt niște infractori de drept comun, iar femeile machidoance niște bagatele. TOȚI ȘI TOATE.
18
2
Banda de rable picky și tomescu un HOT de găini și capre de pe câmp și un sifon lăbărțat,travestit care e in mediul lui la pârnaie fiindcă își rupe basul fără sa mai se roage de nimeni.
12
1
Aşa politicieni, aşa interlop Gay
10
2
Nu-i mai umflati pe astia, ca or sa creada ce prostii scrieti despre ei, si isi iau grade. Astia nici macar petarde nu se pot numi, cel mult fumigene. .inte mica, poola mica egal frustrare. Adevaratii smekeri, stau in umbra.
15
0
Banii din video erau a unui bulgar și a lui Americanu. Eram în Bulgaria de unde am cumpărat masina de făcut țigări care o am la Medgidia și acum..acolo sa intamplat cu Tomescu. Silviu Stefancu fratele meu ma invatat sa declar asta.,poate fac și eu ceva rost de bani
10
2
Eram în masina lui Stefancu făceam un oral lui cineva M-am întâlnit cu Tomescu dupa ce am terminat oralul,și deoarece aveam datorii la el i-am dat 16000 RON. După m-am dus la politie și am declarat ca ma talharit
9
2
Nimic adevărat din acest articol ,numai minciuni Informati-va exact ce sa intamplat
2
10
Stelian Tocia cerseste la City Mall in parcare si dupa se duce la semafor
8
4
Totul este bine Dna Pascale M
5
2
Tocea sau Tocia? Hotarati-va!
3
4
nici nevastă-sa nu era ușă de biserica.
8
5
Ce erau ăștia odată și ce au ajuns! Acum 20 de ani persiflau pe toată lumea, nu puteai sa le ajungi la nas. Frații Tocea erau pe metereze cu toate că ei erau niște simpli machidoni. Nunți făcute ca după șeicii de Abu-Dhabi. Acum, își târâie picioarele la mila unuia și altuia! Mașini care ocupau câte 3 locuri de parcare. Vacanțe cu familiile, dar în același timp în camera alăturată stăteau amantele. Bătăi ale amantelor cu nevestele lor în cluburi. Apucături de oameni debili. Viața asta are multe de demonstrat. Și nevestele lor fără multă minte. Ei erau fără o zi pe cartea de muncă, dar se udau între picioare când erau duse în vacanțe în locuri exotice. Ca a fost tâlhărit nu-i o problema, problema e de unde avea 18000 lei în condițiile în care nu muncește. Oricum nu va sta mult liber și se va întoarce după gratii.
25
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218