REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

EXCLUSIV! Ce spune Stila SARAFU despre relația cu Simona Necula

EXCLUSIV! Ce spune Stila SARAFU despre relația cu Simona Necula

Replica API 19 martie 2021 | 11:24 11226

Stila Sarafu s-a săturat de viața tumultoasă și de ”divele” care i-au furat liniștea și somnul! Acesta pare că s-a cumințit, cel puțin pe plan amoros, afișându-se pe paginile de socializare cu o mondenitate, nimeni alta decât cumnata lui Brigitte Pastramă. Stila Sarafu a confirmat că se află într-o relație cu Simona Necula, precizând că se mai gândește la căsătorie.

Despre Stila Sarafu, unul dintre cei mai cunoscute personaje din Constanța, cu ștate vechi în urbea tomitană, ai crede că este un dur, mai ales după nenumăratele scandaluri în care a fost implicat. Lupte de stradă, maşini incendiate, reglări de conturi, atacuri cu ouă în trafic, dosare penale, scandaluri amoroase, nimic din ce ţine de abecedarul mondenului nu-i este străin lui Stila Sarafu. Toate acestea i-au pus capac lui Sarafu care a decis să spună punct și de la capăt. Afaceristul vrea să transmită că și-a găsit liniștea în brațele femeii din viața sa, care este Simona Necula, cumnata lui Brigitte Pastramă.

Cine este Simona Necula!

Relația cu Simona este una cu năbădăi. Și-au ținut ascunsă relația de ochii curioșilor, teoretic, căci în buricul târgului se zvonea despre legătura dintre cei doi. Stila Sarafu a confirmat, pentru Replica de Constanța, că se află într-o relație cu Simona Necula, precizând că se gândește la căsătorie.

Simona Necula

O legătură care părea interzisă, întrucât Simona era iubita lui Relu Pastramă, fratele lui Florin Pastramă, acesta din urmă fiind soțul Brigittei, fostă Năstase.

Simona Necula, Florin Pastramă, Brigitte

Ba, mai mult, tot din pricina Simonei Necula ar fi pornit și scandalul între Sarafu, Maria Done și Alexandra Ceară.

Relu Pastramă, Simona Necula, Pepe

Sarafu a decis să le dea o lecție, spunea el, după ce acestea ar fi vorbit în cercurile comune de prieteni, despre relația lui cu Simona. Mai mult, la începutul anului, se zvonea că Simona Necula ar fi fugit din casa lui Relu Pastramă, alături de care conviețuia.

Reamintim că Stila Sarafu a fost trimis în judecată, de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, pentru hărțuire, persoane vătămată fiind Maria Done și Alexandra Ceară, violarea sediului profesional, fiind vorba de societatea Dovi Import Export SRL, și tulburarea ordinii și liniștii publice. Persoanele vătămate au depus succesiv un set de reclamații, în sensul inițiat prin demersul din data de 25.10.2020, în care lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Constanţa au fost sesizaţi prin plângere de către numitele Done Maria și Ceară Alexandra cu privire la faptul că în data de 24.10.2020, în jurul orei 17:40, în timp ce se aflau în zona restaurantelor Madame Margot și Crazy din Constanța, numitul Sarafu Stila a agresat-o fizic pe Ceară Alexandra, constând în aceea că a aruncat cu tort și cu apă în ea și tras-o de păr și a amenințat-o cu acte de violență, în timp ce prietenii acestuia, Culcida George și Enescu Răzvan Andrei filmau, iar ulterior Stila Sarafu a postat clipul video înregistrat pe site-urile de socializare.

Potrivit informaţiilor obţinute de Replica, Vica Blochina apare martor în speţa de mai sus, aceasta descriindu-l pe Sarafu ca având un comportament hărţuitor. Totodată, precizăm că Stila Sarafu și Vica Blochina au avut o relație. Martor în dosar apare și Simona Necula.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
indieni, papuasi, bosimani
2
0
E baiat bun, le-a spalat creieru la toate , fartic mini ti voi multu.
3
3
ALO....REDACTIA......DOYA FETITE DIN CUMPANA SUNT DATE DISPARUTE DIN CUMPANA SI VOI DARI STIRI DESPRE PISATUL DE STILA....FIMIAR SCARBA DE ZIARUL VOSTRU DE RAHAT....
6
0
Daca sa saturat de femei, cum scrie titlul articolului, sa continue cu barbatii, ca doar de astia nu este satul. Se duce de multi ani cu barbatii, la fu..tut Piki, Scupra, Fane, ,etc,etc, la multi le-a facut cate un sex oral, ca cica este inebunit sa faca, si disperat cu doi odata, unul prin fata,altul prin spate. Asa ca stila fetita, continua cu baietii, nu te lasa de ei, ca-ti place tare in ghiot, saracie lucie., sifon ordinar, praduitor infect,
10
0
Cine mai e si pisatul asta? Mai rar auzi de interlopi care se bat cu oua
14
0
Lu stila ii era frica de sobolani la puscarie si cand se ducea sa se spele se ducea cu chiloti pe el ca o are mica
11
0
cati bani va plateste acest personaj? nu va e rusine sa postati aceste tampenii de joasa speta? asta e problema orasului? jurnalisti nici nu va mai puteti numi
14
0
ROZETELE SPARTE
5
0
cine este asta? dar aia? nu inteleg nimic.. care e stirea?
8
0
Ce tot scrieti de maimutoiul asta sunteti varza
15
0
Curve de Caraiman
10
1
Ce e cu saracu asta rupt in cur are el femei alea erau la treaba si el vroia bani lor
14
0
Marele butoi il iubeste in tacere. Iar el , o vede , ca nu ai cum sa nu o vezi, dar o refuza.
4
1
Stila Sarafu o are mica,toate printzesele o stiu.Oricum el e de principiul ca cat timp are o limba-n gura se caca pe ea de p.la.
13
0
asta umbla cu mine de cand era mic ii place sa ma futa
9
0
e rusinea machedonimii, ii face de ras non-stop idiotul.
18
0
Mai bine te apuci de barbati daca tot lasi femeile.ca tot ai gesturi de bulan prapaditule
17
0
Incetati sa mai dati stiri si sa promovati niste anonimi. Orasul Constanta nu are nevoie de giboni, cine vrea Circ, in fiecare vara, vis-a-vis de hotel Rex, poate merge sa-sj clateasca ochii cu acrobatii pentru care unii chiar muncesc si se antreneaza. Nu cersetorii astia de reclama, care mai de care botoxati si siliconati. Stila Sarafu, nume de actrita porno
34
0
Articol platit
24
1
Ati gasit despre ce "Valori" sa scrieti...
33
0
Ce stire de cacat !! Sa va fie RUSINE!
44
1
O cioara mizerabila un bulangiu cordit Stila Sarafu.
29
1
Nimic nu e mai comic pe lumea asta decat un machedonas subdimensionat, atat fizic cat si intelectual, cu aere de interlop.
45
0
Bai, lache, tie iti place p....
15
0
hoara,,,,ti voi
8
0
Makidonii sunt la fel ca Tiganii
37
4
Boritiii dracului , jegosi imputiti !!!!
33
0
Sa va iau in salam cu stirile voastre bwlangiilor
21
4
COMBINATIA LETALA! CIORI SI MEKEDONI!
43
1
nu ai cum sa te saturi de femei daca toata viata ta ti-au placut numai barbatii
39
1
Hartie igienica
35
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102