REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

EXCLUSIV! Tânăr găsit aproape MORT în pădurea de lângă Făclia, în ziua de Paşte!

EXCLUSIV! Tânăr găsit aproape MORT în pădurea de lângă Făclia, în ziua de Paşte!

Replica API 22 aprilie 2020 | 14:50 27648

Un tânăr din Făclia, cercetat pentru furt de fier vechi din vagoanele CFR, a ajuns la spital în stare gravă, cu fracturi craniene şi hemoragie, după ce partenerul de pahar, dar şi de infracţiuni, l-a lovit cu parul în cap de trei ori. Evenimentul a avut loc în seara zilei de 18 aprilie a.c..

A fost lăsat într-o baltă de sânge pe o potecă din pădure, fiind găsit a doua zi dimineaţă de un cioban, care a alertat poliţia. Agresorul, de 27 de ani, aflând că victima sa este în stare gravă la spital, s-a predat poliţiştilor duminică 20 aprilie. Marian Florin Fratea a fost propus spre arestare iar Tribunalul Constanţa a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Cum s-au petrecut lucrurile?

Marian Florin Fraţea şi victima sa au petrecut la un prieten sosit din Anglia. Cel din urmă a dat o petrecere după ce a scăpat de carantină, fiind invitaţi şi cei doi. S-au simţit bine şi au băut până nu au mai ştiut de ei, după care, au plecat la drum, spre casă, prin pădure. La un moment dat, au început să aibă discuţii contradictorii. Ambii sunt cercetaţi de judecătorii din Medgidia într-un dosar, alături de alţi inculpaţi, de furt calificat. Mai exact, aceştia au sustras fier vechi din vagoanele CFR ce tranzitează zona iar recent, fuseseră puşi sub control judiciar. Marian Florin Fraţea a încercat să-l convingă pe partenerul său să ia vina furtului asupra lui şi pentru a scăpa de acuzaţii însă, pentru că nu a fost de acord, a luat un par de jos şi a început să-l lovească de trei ori fără milă, lăsându-l să zacă într-o baltă de sânge.

Agresorul, arestat preventiv

În ziua de Paşte, pe 19 aprilie, a fost găsit în stare foarte gravă de un cioban, care a anunţat poliţia. Agresorul a aflat că victima sa este la spital, în stare gravă, fiind cuprins de remuşcări. Pe 20 aprilie s-a predat la poliţie. Tribunalul Constanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baa nu trebuia sa faca asa cu iuda baa era cel mai bun baiat ce dracu sunt asa tampiti la cap in faclia aia asa
0
0
Asa cum am mai spus si inainte...replica ziar de rahat cu reporteri incompetenti si din ce se vede needucati in domeniu. Probabil cine scrie in CV la pasiuni jurnalism este angajat doar sa aiba cat mai multi reporteri si cat mai multe stiri de cacao...
1
0
BRAVO COCO
5
0
Care "toti 3"???
0
1
Mirela Pascal, ai scris asta la mahmureala, asa-i? Tu nu stii cand e 19, cand e 20. Pentru tine duminica a fost si 19, si 20... E bine ca nu-ti cere nimeni socoteala... probabil seful tau stie ca atata poti...
6
1
Doamne ajuta sa isi revina copil orfan pe care nimeni nu la invatat de bine
5
6
A inceput sa il loveasca de trei ori??? Limba romana!
5
1
Foarte bine ca faclia este plina de asa ceva
3
1
E plina faclia de copii fara viitor Nu au ce manca, dar se dau smardoi
5
2
Ciobanu de onisca magnetu
7
2
Toti 3 vor fii anchetatii si in functie de faptele lor vor raspunde acuzariilor !!! Indiferent se postura in care se afla . Cei 3 sunt niste REBUTURII .
10
2
In primul rand ...nu au baut impreuna ....in al.doilea agresorul anu are 27 ani...si in ultimul rand povestea nu e aceasta.. massmedia clar informeaza eronat
15
5
Toti trei fac parte din pleava societatii romanesti. Neintelegerile dintre ei se transeaza pe loc si numai cu batele sau rangile.
21
4
Trash made in romania
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272