REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Exclusiv! Toni Iuruc a ”divorțat” și de fratele Simonei Halep: s-a retras din afacere

Exclusiv! Toni Iuruc a ”divorțat” și de fratele Simonei Halep: s-a retras din afacere

Mirela PASCAL 9 noiembrie 2022 | 00:00 7552

La începutul acestui an, când lucrurile încă mergeam bine între Simona Halep și Toni Iuruc, fratele și soțul de atunci al sportivei au fondat firma Yucatan Bay, cu domeniul principal de activitate  restaurante. Ulterior, au apărut probleme conjugale între proaspeții căsătoriți, probleme care s-au încheiat, în septembrie, la notar, cu un divorț. Iată că Toni Iuruc a decis să rupă, de tot, relația și cu familia fostei soții. S-a despărțit și de fratele Simonei, Nicolae Halep, luând decizia de a ieși din societatea pe care cei doi au fondat-o, cedând acțiunile celui din urmă.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în septembrie 2021, pe litoral, iar evenimentul s-a desfășurat cu mare fast, pe plajă, cei doi fiind căsătoriți civil chiar de către primarul Vergil Chițac. În octombrie aveau programată cununia religioasă, al Sinaia, însă în timp ce toată lumea aștepta cu sufletul la gură marele eveniment, soții Halep-Iuruc au luat decizia de a se despărți.

Nicolae Halep, Simona Halep și Toni Iuruc

Înainte de divorț, Iuruc s-a asociat cu fratele Simonei

S-a tot vehiculat motivul divorțului dintre cei doi, însă doar Simona și Iuruc știu care a fost motivul real al rupturii. Cert este că fostul soț a decis să rupă, complet, relațiile de familia Halep. La începutul anului, Toni Iuruc și fratele Simonei, Nicolae Halep, au fondat firma Yucatan Bay, cu sediul în Constanța, pe strada  Mihail Sadoveanu, acolo unde au sediul și celelalte firme ale lui Nicolae Halep, respectiv SH Resort SRL și New Concept Imob SRL.

sediul firmei

În societate mai deține calitatea de asociat și Stambuli Nicolae, care deține și calitatea de administrator.

În septembrie, Iuruc a ieșit din firma fondată în februarie, împreună cu fratele Simonei

Pe 15 septembrie a.c., cu câteva zile înainte de pronunțarea divorțului, asociații firmei au luat act de decizia lui Gabriel Apostol Iuric de cedare a acțiunilor către Nicolae Halep. Astfel, capitalul social de 45 % deținut de Iuruc a fost transferat către fratele Simonei. Ca urmare a transferului, capitalul social al societății este deținut după cum urmează: Halep Nicolae deține 18 părți sociale, cu o valoare nominala de 10 RON fiecare și o valoare nominala totala de 180 RON, reprezentând 90% din capitalul social al societății, și Stambuli Nicolae deține 2 părți sociale, cu o valoare nominala de 10 RON/fiecare si o valoare nominala totala de 20 RON, reprezentând 10% din capitalul social.

restaurantul de pe plaja din Mamaia

Firma Yucatan Buy a deținut, în sezonul estival care tocmai s-a încheiat, pe plaja din Mamaia Sat un restaurant, cu preparate și prețuri de fițe.


Despre Nicolae Halep se știe că are o relație foarte apropiată cu sora lui.  Este omul care a susținut-o cel mai mult în carieră: „Familia mea m-a susținut încă din ziua în care am început să joc tenis! Faptul că i-am avut lângă mine a contat enorm atât la victorii, cât și după înfrângeri. Le mulțumesc tare mult pentru susținere, în special fratelui meu! El este o persoană specială în viața mea, pentru că m-a sprijinit cel mai mult!”, a declarat sportiva pentru WTA.

În concluzie, Toni Iuruc vrea să șteargă tot ce are legătură, în viața lui, cu Simona Halep... chiar dacă asta înseamnă să renunțe și la afaceri, un domeniu pe care, se pare, nu-l stăpânește prea bine, din moment ce are la activ mai multe firme radiate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Yucatan mamaia un club care ne a distrus vacanta . MuIca a urlat zilnic pana la 3 dimineața. Incredibil cum neni nu I a auzit și nici o autoritate nu I a deranjat. Copiii nu au putut dormi. Iar acum au lăsat o mizerie de nedescris, lemne aruncate, cuie, scaune ghivece mizerie de nedescris . Au blocat accesul pe plaja , acces existent din 2016 de când a fost construita promenada ...trotuarul ...etc. Yucatan a blocat accesul tuturor construind exact în fata întrării un șopron oribil. E plin de cuie și lemne aruncate, probabil vântul de iarna o sa le împrăștie pe plaja. Asteptam vara 2023 cu nerăbdare sa vedem cum ocupa toată plaja cu scaune mese tot felul de copaci , fotolii fiecare de alt fel nelăsând 30% liber pt cei care nu ști permit sa plătească sumele enorme. Jalnic!!!
1
1
Cea mai joasa speta de om, m**e si moldoveanu j***s
0
0
Ce fete de oi
6
1
"second hand resort srl "he he he
8
0
Ziarul asta a ajuns gazeta de perete a rezervatiei de cipanzei.
22
1
Mai lasati-ne-n pana mea cu descaltatii astia!
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272