REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

EXCLUSIV! Un angajat al unei firme de dezmembrări a băut FURADAN

EXCLUSIV! Un angajat al unei firme de dezmembrări a băut FURADAN

Replica API 19 mai 2020 | 14:41 9133

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar pentru ucidere din culpă după ce un angajat al unei societăți ce se ocupă cu dezmembrări mașini, situată pe strada Vârful cu Dor numărul 6, și-a pierdut viața: a băut, din greșeală, furadan. Evenimentul s-a petrecut în prima zi de Paște, pe 19 aprilie a.c.. Florin Constantin de 42 de ani se angajase de doar câteva zile. Potrivit unor surse, bărbatul lucra fără forme legale, dormea la locul de muncă și era…omul bun la toate.

Lucra fără forme legale

Locuia într-o cameră insalubră la etaj, fără căldură, fără apă curentă, fără apă caldă, era paznic și îngrijitor în curte. Apropiații bărbatului spun că lucra în condiții severe și nu se desfășurau în siguranță. De asemenea, prietenii lui Florin Constantin au precizat, pentru Replica, că angajatorul a profitat de viața grea pe care a avut-o de-a lungul anilor la casa de copii, de lipsa intelectului. A fost găsit fără suflare de un coleg de muncă, care a sunat imediat la 112. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lângă el era o sticlă de furadan. Surse apropiate anchetei susțin că, cel mai probabil, angajatul a ingerat substanța, fără să știe ce se află în sticlă. Urmează să se constate cauzele decesului, însă este o procedură de durată. Testele vor fi trimise la București. Constantin Florin ar fi împlinit în august vârsta de 42 de ani, nu era căsătorit, nu avea familie în Constanța, decât niste prieteni din copilărie. A fost crescut de mic copil la orfelinatul din Piatra Neamț, până la vârsta de 18 ani când a fost alungat din școala și singur și-a urmat drumul în viață, îndreptându-se spre Constanța. Putinii prieteni pe care-i avea s-au ocupat pentru a-l înmormânta.

Mirela PASCAL, L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Macar acum e liber,nu mai slugareste pe nimeni !
6
0
Un drojdier notoriu a crapat pentru ca si-a bagat nasul unde nu-i fierbe oala! Pentru moralistii, cati dintre voi ati bea dintr-o sticla in care nu stii ce e?
2
7
unii dintre voi nu au citit nici un sfert din cat citise baiatul asta....recita Luceafarul,integral, stia cine e Rebreanu si Slavici. Asta cu lipsa intelectului se aplica doar celor care comenteaza si judeca "ocarte" dupa coperti....
15
4
model de succes in afaceri - gasesti un individ ca respectivul si il pui la produs .
12
2
furadanul a fost interzis de acum cativa ani buni in tratamentul semintelor de porumb etc de unde la gasit?
14
0
uiop, esti prea sever. lasand la o parte faptul ca bea, de ce a acceptat patentasu ion sa-l angajeze la negru? pentru ca era boschetar, de asta? stiai ca mortul era aproape sa nu fie ingropat deoarece nu avea familie ssi nu se putea oferi ajutor de inmormantare pt el? deoarece lucra la negru. patronul incasa profiturile doar pt el, angajatatii ...sa fie sanatosi.
11
1
este evident ca fiind un om sarac, se va musamaliza totul, chiar daca ar fi vina cuiva.
13
2
are fata de bautor fara vina
6
12
De ce nu spuneti ca era un alcoolic notoriu si isi baga botul in toate sticlele pe care le gasea? N-am compasiune pentru prosti si alcoolici!
5
23
Substanta este interzisa in Romania. De ce aceasta se afla in cladirea firmei si lasata la voia intamplarii ?
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614