REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

EXCLUSIV! Un angajat de la firma de CURIERAT DPD, după ce a lăsat COLETUL, a URINAT în scara blocului! VIDEO

EXCLUSIV! Un angajat de la firma de CURIERAT DPD, după ce a lăsat COLETUL, a URINAT în scara blocului! VIDEO

Replica API 14 aprilie 2021 | 00:34 8724

Vrem să fim respectați și să trăim într-o țară civilizată, dar mai întâi trebuie să trezim spiritul civic din oameni! Un incident rușinos s-a petrecut în cursul zilei de marți, 13 aprilie, în zona Tomis 3. După ce a livrat coletul la apartamentul unui bloc, pe un curier al firmei DPD l-au năpădit problemele fiziologice. Din ”respect” pentru locatari, bărbatul și-a marcat teritoriul și a urinat, fără nicio jenă, chiar în scara blocului. Cei care locuiesc în bloc și au văzut imaginile, au fost siderați, așa că i-au telefonat individului și i-au cerut să curețe mizeria pe care a făcut-o. Zis și făcut, bărbatul a revenit la aproximativ două ore, cu o găleată și un mop, și a șters urmele de nesimțire.

A urinat în scara blocului!

Incidentul a avut loc marți, 13 aprilie a.c., în plină zi, în scara unui bloc din zona Tomis 3. Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere instalate în scara blocului se poate observa cum tânărul intră în imobil pentru a livra un colet. După livrarea coletului, acesta s-a asigurat dacă are cale liberă, s-a înghesuit în primul colț găsit, și-a deschis șlițul pantalonilor și a trecut la fapte.

Curierul a fost sunat și întors să spele pe jos

Și cum mai nimic nu rămâne nepedepsit, bărbatul a fost sunat de locatarii blocului și chemat să spele isprava. Astfel, la două ore distanță de momentul culminant, bărbatul s-a prezentat ,,în dinți” cu o găleată și mopul aferent, revenind la locație pentru a curăța locul.

Reprezentanții firmei nu au răspuns

Contactați de către reporterii Replica, reprezentanții firmei de curierat DPD Constanța nu au răspuns pentru a oferi un punct de vedere în ceea ce privește gestul făcut de bărbat.

Din păcate, acest caz nu este singular. Recent, și la Mangalia un individ a fost surprins urinând pe casa scării.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stire de doi lei. In primul rand le-as da amenda celor de la replicaonline.ro. Orice poza, video si alte date sunt cu caracter personal si nu aveti dreptul sa le publicati! Cand stapanul, stapana scoate catelul pe scara blocului si isi face nevoile, voi, replicaonline.ro, Nu mai postati stirea? Sau ca x sau y arunca mucul de tigara pe jos, din masina sau in statia de autobuz... Felicitari replicaonline.ro, v-ati atins scopul !
0
1
Eu m-am kkt sub o scara odata. E nasol nene sa te razbeasca si sa n-ai unde sa faci. Nu vreau sa judec pe nimeni.
14
3
a facut si el ce a vazut la rahat cu mot de case hot,la cutu si arahat,diferenta ar fi ca astia si injustitia se pisa pe noi iar noi ne facem ca poua
2
5
Stire de doi lei
7
2
Ce sa faca omu daca domnu Arafat si domnu iohanis nu au instalat toalete in casa scarii?? Rusine! Dictarura medicala! Huaaa! Traiasca PSD! Traiasca dragnea si vasilica !!!
15
7
e bine ca au avut camere video, daca nu aveau ce faceau? camerele astea video sunt bune si pentru a putea vedea cine intra in bloc, tot asa pot fi prinsi si hotii si criminalii
19
2
Tot asa va apuca si pe voi pisarea la vot
9
0
Este adevarat ca angajatul DPD a depus o actiune in instanta contra locatarilor blocului pentru incalcarea GDPR . Nesimtiti de la bloc, iau luat omului fatza in video fara drept . Se pare ca toti cei peste 18 ani care locuiesc in bloc vor fi luati cu mascatii si condamnati la inchisoare cu executare . Acum sa va vad ... Mai puneti camere video ?
10
28
Cica hai sa il iertam si sa il intelegem, zic unii. Ba, cat de retardati si inapoiati puteti fi ? Animale jegoase !!! Aveti internet, bacterii nefolositoare ce sunteti!
15
11
A livrat coletul!!!
15
4
De ce nu poarta Pampers?
16
3
Putea sa se opreasca intr-o benzinarie..ce plm ii gasiti scuze.
30
3
eu m am pisat la piciorul unui pod in centrul Dubai ului aproape de Burj al khalifa. am oprit si taxiul sa fac asta! nu era nici o toaleta in zona!
10
18
Bine ca nu l-a taiat vreo diarie.
28
2
Putea sa urineze afara, undeva
24
5
trebuia sa mearga la chitac in birou sa urineze , la cate toalete publice avem domnule primar?
33
6
Hai sa-l iertam! A facut-o, a spalat...Poate nu a mai putut omul sa se tina. Sa incercam sa fim mai buni si mai intelegatori. Altadata, nu mai face. S-a invatat minte. Doar sa nu-l mai taie...Aia este!
40
13
Daca asa a vazut el in Las Fierbinti. ..
10
15
sa tina un bidon de plastic in masina daca nu l mai duce vezica
25
12
Cate toalete publice avem? Nu vorbesc de cabine telefonice, impropriu numite ecologice, adevarate bombe biologice. Pe spatiul la cate toalete publice s-au ridicat baruri si cafenele?
47
5
Plm..omu se pisa pe el. Unde sa se pise ? Nu e nici o toaleta prin cartiere. Daca se pisa la un copac sarea lumea ca e pervers si il vad copiii. Chiar nu l-a taiat pe niciunu pisarea atat de rau incat sa nu mai gandesti coerent, tot ce vrei e sa te pisi naiba odata ? Eu inteleg ca nu e normal. Dar las-o dracu. E urina nu cacat..
58
28
Cel putin avea masca
49
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369