REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ANCHETĂ! Un bolnav HIV a aruncat cu sânge pe un polițist, la Constanța!

ANCHETĂ! Un bolnav HIV a aruncat cu sânge pe un polițist, la Constanța!

Replica API 5 mai 2018 | 00:16 1035

foto: shutterstock.com

Ionel N. P. a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a aruncat sânge pe un om al legii! Totul s-a petrecut la data de 18 aprilie, când Ionel era audiat într-un dosar de furt, la Postul de Poliție Siliștea din județul Constanța, el fiind martor/persoană vătămată. Ceva l-a nemulțumit probabil, astfel că a decis să acționeze într-un mod care acum i-a adus dosar penal.

Cunoscut ca bolnav de HIV/SIDA, fiind, potrivit informațiilor noastre, înregistrat în evidențele medicale, bărbatul a luat un creion de pe birou, și-a provocat o rană la nivelul brațului, după care a "împroșcat" polițistul cu sânge pe haine, dar se pare că a ajuns și pe piele (pe față). Cercetările au fost declanșate de către polițiști, după care au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, ulterior fiind declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Astfel, la data de 4 mai anul curent, suspectul a fost propus spre arestare la domiciliu, pentru ultraj, la Tribunalul Constanța. Cercetările continuă. Menționăm că omul legii trebuie să aștepte circa 6 luni de zile pentru a afla dacă i-a fost afectată sănătatea.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
m c poti sa il sugi la mat pe autor.Aveti ideie ce inseamna HIV sau haliti kkt asa de dragu articolului.Nu are nimic militianu stati linistiti,poate dak se ocupa de nevastasa sa fi fost ceva ceva.
1
0
L au stropit popartac si dobrescu
0
0
Este un caz premeditat merita pedepsit bolnavul a reactionat din lipsa de bun simt un gest probabil disperat si putina neatentie
6
2
ce-o fi in sufletul politistului care cel mai probabil are si el sotie si copii acasa.
3
1
Imi pari om cerebral. Documenteaza;te si tu dracului despre cum seteansmite hiv, cae CULTURA GENERALA deja
6
0
ce tare e poza
4
1
pai pielea este permeabila nu este impermeabila, daca acel sange infestat a ajuns si pe piele cum zice aici, atunci cam sunt sanse sa ia boala. Dati exemple in ziare, sunt multi alti purtatori de hiv care au citit stirea asta si cand vor sa se razbune, o sa faca ceva asemanator pe strada, in autobuz si in cine stie ce alte locuri publice.
7
5
Pentru cel de sub mine, cred ca esti frustrat tare. Sigur ai dat admiterea la politie si ai picat lamentabil ori un "militian" ti-a futut tovarasa
10
3
Un nenorocit care n-ar trebui sa traiasca -o injectie sa paraseasca acest pamint
5
5
bine i-a facut, si-asa nu are nimic de pierdut pt ala de la 14:08 - esti un bou de militian taci din gura pana nu-ti iei o flegma in gat, jegule!
6
15
terorist bacteorologic,trebuie bagat la zdup pana crapa
11
10
Tu nu te mai imbolnavesti, stai linistit ! Are si SIDA orgoliul ei, nu se ia la toti dementii si retarzii.
12
9
Politistul se poate imbolnavi daca o picatura de sange a sarit in ochii acestuia.
10
2
ce face guvernarea pesedista....
13
9
Nu se imbolnaveste daca nu avea rani deschise. I-o fi ajuns lui ionel sa vada cum se scurge viata iar statul bananier roman bate pasul pe loc
24
5
Si acum, organul nu imbolnaveste? Nu e trimis acasa 6 luni de zile ? Eu as dori sa stiu cine este, ca sa nu ma apropii de el, mai ales ca intra in contact cu multe persoane. Cum se numeste?
9
36

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218