REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Exclusiv! Un constănțean și-a omorât fosta iubita, i-a dat foc la casa din Anglia, apoi a dispărut fără urmă. Video

Exclusiv! Un constănțean și-a omorât fosta iubita, i-a dat foc la casa din Anglia, apoi a dispărut fără urmă. Video

Virgil STOIAN 11 februarie 2023 | 00:00 8446

O româncă a fost omorâtă în casă, după care agresorul a incendiat imobilul. Fapta abominabilă s-a petrecut în localitatea Stoke-on-Trent, din Anglia. Potrivit informațiilor noastre, Valentina C. a fost găsită în stare critică în casă de către pompierii veniți pentru a stinge incendiul care se manifesta la locuința acesteia. Din nefericire, femeia nu a putut fi salvată. Potrivit unui cotidian local, poliția a deschis un dosar pentru crimă, bănuit fiind fostul concubin al victimei. Acesta ar fi un constănțean, Georgian Constantin, zis și Geany, care imediat după fapta comisă, l-a amenințat pe actualul iubit al victimei.

Exclusiv! Un constantean si-a omorat fosta iubita, i-a dat foc la casa din Anglia, apoi a disparut fara urma. VideoStrada unde se află imobilul incendiat și presupusul agresor

Incendiul s-ar fi declanșat în jurul orei 15:00, pe 9 februarie a.c., potrivit ziarului stokesentinel.co.uk. Ajunși la fața locului, salvatorii ar fi descoperit o femeie aflată în stare critică, fiind vorba despre Valentina C., în vârstă de 40, care nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul. Potrivit informațiilor noastre, autorul ar putea fi fostul concubin al acesteia, Constantin Georgian, zis Geani, din Constanța, care și-a recunoscut fapta imediat după comiterea acesteia.

Exclusiv! Un constantean si-a omorat fosta iubita, i-a dat foc la casa din Anglia, apoi a disparut fara urma. VideoCortul celor de la investigații criminale

Astfel, după comiterea faptei, bărbatul l-ar fi amenințat pe actualul iubit al victimei ” că el urmează la rând”. Poliția din localitate a deschis un dosar penal pentru crimă, zona faptei fiind închisă cu benzi speciale, continuându-se investigațiile pentru a se afla toate amănunte legate această crimă. Victima avea și un copil, care a fost luat de protecția socială.

Exclusiv! Un constantean si-a omorat fosta iubita, i-a dat foc la casa din Anglia, apoi a disparut fara urma. VideoStrada a fost blocată

Posibilul autor al crimei este căutat de poliția din localitate, declanșându-se o adevărată vânătoare de oameni (manhunt în engleză n.r.). Potrivit declarațiilor mai multor oameni, agresorul ar fi fost văzut în altă localitate, unde dădea foc la magazine. În apropierea casei este montat un cort al celor de la investigații criminale, care încearcă să stabilească ce s-a întâmplat. Locuitorii din zonă sunt speriați după această întâmplare și speră ca agresorul să fie prins cât mai repede.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai inteleg nimic, muistul asta din articol se f*tea cu Marius Petrescu de la Waikiki City Park Mall acum muuulti ani si declara ca ii plac doar barbatii. Acum aflu din articol ca de fapt lui ii placeau femeile si juca pt ambele echipe, ce dracului sa mai inteleg. Mai bine ramanea la barbati si lasa biata femeie in pace sa isi creasca copilul, om p***t si ticalos.
10
0
Impuscat in cap,punct
6
1
Stoiane, esti tembel? Zici ca agresorul si-a recunoscut faptele, ceea ce conduce la concluzia ca e deja in mainile autoritatilor. Un pic mai la vale, zici ca locuitorii din zona sunt speriati si spera sa fie prins... C poate intelege de la tine un cititor cu mai mult de un neuron, si ala subred, cat ai tu?
18
2
Toate zdrentele care baga divort trebuie mai intai kastrate, si cusute la gouaza , sa vezi ca nu se mai separa una!
2
11
Asa se-ntampla cand fata vine decla tara, d-ai place mai mult la bara !, l-a dus la sapoka pe barbatsu!
2
3
ce fata de m*******n imputit are asta , vai de curu lui la rahova , il asteapta violul
5
2
Era necesar sa spui manhunt......
12
2
Relu, condoleante!
16
0
Stiri despre tarfe si nebuni, era masa lui Relu.
24
0
Tarfa p*****a :))
13
13
pe magraon in H.C.
11
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212