REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

EXCLUSIV! VIOLATORUL de la LICEUL Virgil Madgearu se MASTURBEAZĂ pe STRĂZILE din OVIDIU!

EXCLUSIV! VIOLATORUL de la LICEUL Virgil Madgearu se MASTURBEAZĂ pe STRĂZILE din OVIDIU!

Replica API 17 februarie 2021 | 11:38 10423

Paris Voicu este cunoscut la malul mării pentru faptul că, în 2009, ar fi luat cu forța o elevă din curtea Liceului Virgil Madgearu, pe care a violat-o. Acum, individul a fost trimis, din nou, în judecată, pentru faptul că s-a masturbat de mai multe ori pe stradă, în prezența femeilor, dar și a unor minori.

Paris Voicu a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța pentru ultrajul contra bunelor moravuri. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 15.02.2021, urmând a se stabili primul termen în proces. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul, ziua în amiaza mare, în jurul orei 13.00, pe o stradă din spatele blocurilor AM din Ovidiu, zona centrală, a săvârșit acte sexuale explicite (masturbare), în prezența a două minore în vârstă de 14 ani și a unui minor de 12 ani. Apoi, același Paris Voicu a săvârșit acte sexuale explicite pe strada Națională din Ovidiu, în prezența unei femei. De asemenea, oamenii legii au stabilit că faptele sale au fost săvârșite în stare de recidivă postexecutorie, prin raportare la condamnarea din 2010, pentru viol.

Eliberat condiționat în 2018

Amintim că, pe 9 decembrie 2009, în jurul orei 09.00, Paris Voicu a mers în curtea Liceului Virgil Madgearu din Constanța, unde a abordat o elevă din clasa a XII-a. Fata a fost luată pe sus de individ și dusă într-un loc ferit, acolo unde a amenințat-o și a violat-o, întreținând cu ea raporturi sexuale normale. Apoi a lăsat-o să plece, făcând-o să-i promită că nu va spune nimic. Acesta a fost condamnat la 10 ani de închisoare, fiind eliberat condiționat în 2018. Și, din câte se pare, nu a s-a putut abține și a ajuns din nou după gratii, el fiind arestat preventiv.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru hoti cu bani, talhari, violatori criminali, magistrati corupti si gunoaiele care ii sustin prin dislike pe forum.
0
2
I need to coom
1
2
Sa mi bag pula in rasa lui. Trebuie sa fie futut in cur cu coada de lopata
3
3
Sa.l sugeti
2
5
Sa l aduca la liceu la mn ca l rezolv eu cred ca sunt singura care l poate satisface am experienta cu mosi nu exista pla nesculata exista femei nepriceputa eu in materie de sex sunt un fel de Mesi in fotbal
12
3
Cei care ati facut copii cu material genetic de la bancile de sperma va v-or semana copii cu mine !
8
4
castrati animalul asta si asa rezolvati cazul
13
13
Anunt komercial : Fabrika de sloboz kauta clienti din Romania pentru vanzare de slobozenie.Numa oferte serioase.
16
4
nenorocitul si-o freaca pe strazile din ovidiu,l-o inspira numele sau filmul eu,tu si ovidiu dar citu si guvernul lui rahat cu mot de case hot se sloboade peste toata tara,ce ministrii sunt astia de la sanatate,de la transporturi,de la prim ministrii
4
18
Nu este nici un barbat sa-i futa un sut in coaie acestui imbecil de sa-l castreze?!
10
18
De ce nu te duci pe varianta sa futi
18
2
SI IN HARSOVA ESTE UN LABAGIU DIN ASTA CARE O FREACA PE SCARA BLOCURILOR SI PIPAIE FETE POLITIA DORMESTE IN HAINELE STATULUI
12
20
Pedeapsa cu MOARTEA! ......sau o reintroducem NOI!
7
20
Fara mila pentru acesti pradatori! Sa nu mai vada lumina ziei din afara inchisorii!
11
18
e bun de filmulete pe pornache
21
4
cand li se face de, sare pe tine
17
1
Stirea e veche incidentul a fost anu trecut
3
0
Pe frigul asta ??
28
0
Opriti balena cu BMW de pe Pescarilor. Cur f mare picioare scurte. O s o muste cainii de cur
26
3
Ba fatalailor lasati omu in pace.Ce vi se pare ca Ovidiu e usa da biserica?Numa kurve,tarfe,mache.A facut si el fericit koardele da OvidiuSa zica merci ca nu le-a obligat si la sugiuc.Hai mars.
21
27
proastoooo, politia l-a depistat si l-a cercetat, sentinta o dau judecatorii.
16
18
Iauzi Ismet OK ..pe tine te cauta sa iti dea un jet intre ochii aia de oaie.
23
2
Asta trebuia executat de la prima fapta!
28
22
Nenorocitilor ,fatalailor ,idiotilor politie de nimic si legi de cacat stiti doar sa dati amenzi pt masti populatiei si sa intrati o sleata de prosti peste niste copii in casa de ziua indragostitilor doar sa aratati ca aplicati legea ,oameni de nimic. Nemernicilor de ce lasati astfel de monstri in libertate si nu sunt in inchisoare acolo unde le e locul??? Politia stie sa dea amenzi si sa isi exercite barbatia la amarati cand criminalii si violatorii colcae pe strazi! Huuuu de capu vostru
22
27
Ba iesti prost? Ceai facut Bobita? Sti ce zic?
18
15
merita eutanasiat urgent
34
22
de ce e liber asta ,in pl mea ?ati lasat in libertate toti jegosii.mortii vostri de judecatori nenorociti cu ordonanta voastra de cacat din 2018.trebuiau lasati sa putrezeasca in puscarii.tara de cacat cu legi de cacat.cei mai corupti si care fac cel mai rau in tara asta sunteti voi care dati legi strambe si inchideti ochii la mizerii.sa va vad pe toti in puscarie de nenorociti.
52
22

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614