REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

EXECUTORII NU reușesc să VÂNDĂ blocul lui Dorinel TURCU, de pe LĂPUȘNEANU

EXECUTORII NU reușesc să VÂNDĂ blocul lui Dorinel TURCU, de pe LĂPUȘNEANU

Replica API 30 iunie 2021 | 00:30 11552

Blocul de locuințe, ridicat de Dorinel Turcu, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, a fost scos la licitație de executori. Prima licitație a avut loc în mai însă, pentru că nu s-a arătat interesat nici un investitor, a fost stabilită o nouă dată, pentru ieri, 29 iunie. Potrivit unor surse, și această licitația a fost un eșec… deși prețul de pornire al licitație a fost scăzut considerabil, față de licitația de luna trecută. De la 25.752.000 lei, la 19.314.000 lei.

Dorinel Turcu a investit în mai multe zone din Constanța și Mamaia, printre imobilele ridicate numărându-se și blocul de locuințe situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr 173 A., prin firma sa Comfort Construct. Este vorba despre un imobil cu 5 etaje și vedere la bulevard, finalizată în 2018, cu destinația locuințe. Blocul a fost scos la licitație, împreună cu terenul, de către un executor judecătoresc, creditoarea care a cerut înființarea executării silite fiind chiar firma la care Turcu deține calitatea de asociat, și anume Easy Credit 4 All IFN SA.

În 2015, societatea a contractat un credit de la Easy Credit 4 All IFN SA, în care, culmea, deține calitatea de asociat în Comfort Construct. Creditul nu a fost restituit, așa că Easy Credit 4 All a cerut a obținut încuviințarea executării silite a imobilului care a fost ipotecat pentru contractarea creditului. Adică, a blocului de locuințe, S+P+5E.

Licitația organizată în luna mai a fost un eșec, așa că executorii au stabilit o altă dată, și anume marți, 29 iunie. Dacă la prima licitație, prețul de pornire al licitației a fost de 25.752.000 lei, de data aceasta prețul a fost mai mic, adică 19.314.000 lei. Se pare că nici aici nu a reușit să vândă imobilul.

Dorinel Turcu, asociat cu Iancu Cușu, Adrian Stavrositu și Marius Crăciun

Easy Credit 4 All se ocupă cu activități de servicii financiare care se referă, în primul rând, la contractarea de împrumuturi, ipoteci, cărți de credit etc. Asociații societății nu sunt necunoscuți în Constanța. Vorbim despre firmele Orient Ceramic SRL, deținută de Dorinel Turcu, al doilea asociat este Progress Consulting SA, administrată de fostul șef al IPJ Constanța, Adrian Rapotan, și deținută de Cristina și Nicolae Crăciun. Al treilea asociat persoană fizică este SC Coremar Pilots SRL, a lui Adrian Iancu Stavrositu, soțul Mariei Stavrositu, fost deputat. Ca persoane fizice regăsim asociați, printre alții, pe Cușu Iancu, fratele Mariei Stavrositu. Easy Credit 4 All Ifn SA mai are ca asociați pe Cealera Ionut, cu 7% din capital, Dumitru Eugen-4%, Fonta Durlea Gabriela Veronica, cu 3 % din capital, Mitrea Viorica și Silberstein Mariana, cu 2 %, Samata Dima și Samara Lidiea, cu 1 % din capitalul social.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aici e vorba de TVA
3
0
Daramati acest bloc caci ne-a luat lumina din case ,eu nu stiu ce nenorocit de Arhitect a dat aprobare sa se construiasca in acest loc deoarece este la 10 metri de bloc ,deoarece spre intersectia cu Soveja era mai multa suprafata de teren sau nu trebuia aprobata constructia,vai de arhitectii acestui oras fac totul pentru Spaga nu pentru Popor au ticsit orasul nu mai ai pic de aer sa respiri .
11
0
nu mai bine il darama? ar fi si pe placul celor care stau prin imprejurimi
18
1
Tzeapa clasica, firma lui isi primeste banii restul creditorilor raman cu buza patrunsa de ...datoria groasa
24
3
Ce oameni de valoare! Miroase a spalare de bani cumva?!
39
4
de ce nu vindeti apartamentele separat
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468