REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Explicația ministrului Sportului pentru absența de la sosirea campioanelor la canotaj

Explicația ministrului Sportului pentru absența de la sosirea campioanelor la canotaj

Replica API 15 august 2022 | 00:00 2234

Ministrul Sportului, Eduard Novak (UDMR), a scris, luni, pe Facebook, că nu a venit să le întâmpine pe aeroport la întoarcerea din Germania pe canotoarele române, deşi delegaţia României a obţinut cea mai mare performanţă din istoria sa la Campionatele Europene, pentru că Ministerul Sportului nu a fost invitat să participe nici la organizare, nici la evenimentul în sine, şi nici nu a primit o informare oficială în acest sens.

Eduard Novak

"Vreau să felicit încă o dată canotorii români, dar şi antrenorii, federaţia şi pe toţi cei care au pus umărul la rezultatele lor remarcabile, pentru performanţele istorice de la Campionatele Europene. Am transmis mesaje de felicitare, publice şi private, şi în timpul competiţiilor, pe care le-am urmărit îndeaproape, cu emoţie, mândrie şi interes. Primirea delegaţiei noastre la revenirea în ţară a fost organizată de Federaţia Română de Canotaj. Federaţia a programat evenimentul, s-a ocupat de închirierea Salonului Oficial şi a invitat presa. Ministerul Sportului nu a fost invitat să participe nici la organizare, nici la evenimentul în sine, şi nici nu a primit o informare oficială în acest sens. Vă asigur că am fi onorat cu mare bucurie orice propunere de participare, în orice formă, cum am făcut-o de atâtea ori când sportivii români au revenit în ţară cu rezultate internaţionale", afirmă ministrul, într-o postare pe Facebook., scrie stiripesurse.ro.

„Este regretabil că aceste momente de glorie, la care sportivii au dreptul şi de care ar trebui să se bucure din plin, sunt deturnate pe un fond care nu are nimic de-a face cu performanţa sau cu realitatea, cu esenţa sportului sau a succesului. Şi este regretabil şi că revenirea junioarelor de la gimnastică nu are parte de aceeaşi atenţie", a adăugat el.

În opinia ministrului, canotorii români sunt niște eroi. "Vă asigur că nu există bucurie mai mare pentru mine decât reuşita unui sportiv şi că am un respect nesfârşit pentru sacrificiul şi munca din spatele acestor reuşite. Canotorii români sunt nişte eroi. Le doresc să nu se lase umbriţi de acest fals conflict şi le mulţumesc pentru bucuria pe care ne-au adus-o tuturor!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
explicatia lui e simpla, canotoarele nu vorbeau ungureste! Cum sa pui ministru pe criteriu e****? Cum asa ajunga o organizatie,udmr, caci nu e partid legal, la guvernare???
0
0
Ce m**e are, zici ca e Mr. Bean
0
0
Fetele sunt vinovate ca nu au trimis o masina cu lautari sa-l ia pe papagalul asta de acasa.
0
0
pentru ca esti un ungur prrost si jegos!
0
0
Nu mai inereseaza ce origine are un ministru, roman, ungur, tigan, evreu sau altceva dar daca nu participi la un asemenea eveniment din sectorul tau de activitate ori iti dai demisia ori esti demis de primul ministru.
0
0
Se intampla cand suntem la mana ungurilor!
2
0
Daca era vreo echipa de hochei de boanghine ... erai acolo cu 3 ore inainte de aterizarea avionului , jegule !
3
0
Ofticat cacatul asta de ministru!
3
0
Primatul asta are privire de retardat minatl.
0
0
vedeti cum va dati de gol ca aveti ura pe romani sangele hortist nu se face apa niciodata
0
0
Amice, esti IDIOT !
0
0
Daca erau BOZGORI tot asa procedai?
0
0
stia sigur, dar el nu trebuie invitat! trebuia diin proprie initiativa ! pai ce? el era medaliatul ca sa fie asteptat acolo?
0
0
e Ungur hogheoros moghioros mu ie cu rahat prajt
0
0
mai mwistule analfabet !!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920