REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

„Explodez de nervi” Mario Fresh a răbufnit pe Internet! Cine l-a scos din sărite pe iubitul Alexiei Eram!

„Explodez de nervi” Mario Fresh a răbufnit pe Internet! Cine l-a scos din sărite pe iubitul Alexiei Eram!

Replica API 24 februarie 2021 | 23:27 1337

Mario Fresh a avut o reacție surprinzătoare pe rețelele de socializare. Deși toți îl cunosc drept o fire calmă, ceva a reușit să-l scoată din sărite pe iubitul Alexiei Eram. Transparent ca de fiecare dată, celebrul cântăreț le-a dezvăluit fanilor motivul din cauza căruia nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe Internet de două ori la rând!

Mario Fresh este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România. Artistul se laudă astfel cu mii de fane, care mai de care mai înfocate, dovadă fiind comentariile provocatoare din mediul online. În ciuda „ispitelor”, faimosul cântăreț a demonstrat că are ochi doar pentru una, iar aceea este nimeni alta decât iubita lui Alexia Eram, chiar dacă au fost la un moment dat pe punctul de a se despărți, scrie spynews.ro

În ciuda programului încărcat pe care-l are, avându-i în vedere meseria, Mario Fresh le-a demonstrat de fiecare dată fanilor că le este devotat, astfel că reușește să-și facă de fiecare dată timp să vorbească cu ei și să le împărtășească noutățile interesante din viața lui.

Mario Fresh, reacție surprinzătoare în fața fanilor

De curând, Mario Fresh a reușit să-i ia pe toți prin surprindere, dezvăluindu-le că a reușit să scape de kilogramele nedorite într-un timp record. Cum? Ei bine, conform spuselor iubitului Alexiei Eram, acesta a slăbit 6 kilograme în doar o săptămână făcând mult sport.

Ce l-a scos din minți pe artist încă de la primele ore ale zilei

În urmă cu câteva ore, artistul le-a captat din nou atenția însă prin altă metodă. Cântărețul li s-a plâns internauților, spunând că efectiv simte că explodează de nervi din cauza lucrărilor vecinilor care produceau un sunet zgomotos încă de la primele ore ale dimineții, semn că vedeta nu e o fire tocmai matinală.

„Explodez de nervi. Dă-i, dă-i. Dă-i puternic. (...) Nu pot să cred așa ceva. Până acum a fost liniște, nu a comentat nimic”, a transmis Mario Fresh pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maryofreci! Toti rupturi in gaoz au devenit VEDETE, blocuri,flokeri FLAUSATI CU DULAPU SPARTI
3
0
manelista lui esca pishata toata pe mese din cluburi si romulanul asta proaspatu au ajuns stiri la gazeta
3
0
sensibil la ...zgomote, se inerveaza la compozitiile vecinilor, doarme mult dimineata si canta noaptea in bae !
3
0
s-a umflat tarata in tine?
3
0
astia cine sunt ?ce fac?aaa,el e cantaret..Doamne feri.Bai cimpanzeule ,si tu cand ti ai renovat casa ,in cazul in care nu locuiesti in cort,i ai deranjat pe ceilalti locatari.asa e la bloc..nu ai cum ..Si asta era o stire de senzatie ,ca s a trezit maimuta asta din cauza zidarilor ?
3
0
si atentie e iubit papagalul !!! De idioti !!!
5
0
Mario Fresh, reactie surprinzatoare in fata fanilor. Wow, ipochimenul asta are fani? Wow, din nou!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102