REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

‘EXPLOZIE’ de blocuri pe malul Siutghiolului! Iată cine construieşte

‘EXPLOZIE’ de blocuri pe malul Siutghiolului! Iată cine construieşte

Replica API 9 decembrie 2017 | 00:00 372

Mai multe blocuri de locuințe răsar în zona Campusului Universitar, lângă lacul Siutghiol, o zonă în plină dezvoltare imobiliară. De data aceasta, la Administrația Națională pentru Protecția Mediului a fost depus un memoriu de prezentare a proiectului coordonat de firma SC BLACK SEA SERVICES SRL, pentru un imobil situat în Constanța, parcela VN572/4, pe un teren cu suprafața de 2.500 mp cu deschiderea de 25m la strada Safirului și strada Perlei. Potrivit datelor, investitorul dorește să construiască trei blocuri cu câte trei etaje fiecare.

Terenul este proprietatea SC BLACK SEA SERVICES SRL conform contractelor de vânzare cumpărare, folosința terenului fiind curți-construcții și se încadrează în prevederile politicii zonale stabilită prin Planul Urbanistic Zonal Campus. Prin realizarea investiției se urmărește satisfacerea cerințelor pieței în domeniul imobiliar, corelat cu disponibilitatea financiară a investitorului precum și cu existența unei suprafețe de teren care beneficiază de accese convenabile și de echipare edilitară.

Obiectivul general al investiției constă în construirea unor imobile S(SPAȚII TEHNICE,PARCARE)+P+3E ,cu destinația de locuințe colective cu parcaje, adăpost antiatomic și spații tehnice necesare funcțiunii de locuire în subsol.

Distribuția funcțională propusă este următoarea: - SUBSOL, care va deservi toate cele 3 imobile C1,C2,C3- parcare de 79 autoturisme parcaje biciclete, nodul de circulații verticala (3 x casă scară și 3 ascensoare cu capacitatea de 4 persoane), sas la fiecare casă de scară, spații tehnice instalații, SUBSOL PARȚIAL rezultat din diferența de nivel a terenului ce va deservi imobilul C3 - parcare de 21 autoturisme, nodul de circulații pe vertical (casă scară,sas și ascensor 4 persoane), spații tehnice instalații, PARTER pentru fiecare dintre cele trei mobile C1,C2,C3 -zona de acces la cota zero a clădirii; la nivelul parterului este amplasat nodul de circulație verticala cu scară de acces subsol și către etajele curente, lift persoane, hol de distribuție, precum și 3 studiouri, 2 apartamente de 2 camere și 1 apartament de 3 camere, ETAJ CURENT 1-3 pentru fiecare dintre cele 3 imobile C1,C2,C3- Nodul de circulație verticală (scară de acces, hol și lift persoane) și 6 apartamente pe nivel (3 studiouri, 2apartamente de 2 camere și 1apartament de 3 camere). În total se vor realiza 72 de apartamente.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu vorbiti si despre spatiul verde impus in PUZ si care dupa finalizare lucrari nu mai exista si nu mai este controlat de primarie?
0
0
Mascati sa va ia .si pe replica ca nu da comentariu in general nu
0
0
Spaga si construiesti unde vrei. Asa e la noi blocuri . Fabrici zero .faci bloc dar de munca nu i dai
0
0
Cum au luat terenurile? Acolo s-au tras niste tepe cu retrocedari pe baza de acte falsificate, cu mostenitori falsi, cu Mazare si ai lui implicati in cam toate terenurile de acolo. Pentru unele terenuri sunt procese pe rol. Chiar nimeni din tara asta nu ne mai scapa de hoti?
3
0
Toate Ville pe maiul lacului au fost septice cu refulare in lac, in zona campusului namolul pe fudul lacului este de treizeci de centimetre!
3
0
Curent, net, asfalt, apa-canal, kikila-balantzan, totul tzipla. Ca in orice fost camp devenit paradis imobiliar. Mari fraieri cumparatorii adaposturilor astora ... Pana si in Henri Coanda sunt echipari edilitare mai civilizate.
4
0
Atentie la cei ce vor cumpara sa intrebe la blocurile de pe celelalte strazi paralele . Curentul se va trage foarte greu nu cumparati daca nu este tras curentul definitiv in cladire nu cel de organizare santier , gaze degeaba sunt in zona la fel se trag aproape imposibil ,verificati altii au asteptat si 3 ani sa se traga , noroc ca blocul nostru pe o strada paralela a fost facut de fosta secretara a lui Mazare si va dati seama dar oricum 3 ani ne a dus cu vorba, nu am locuit in bloc cu ap achitat . Canalizare nici vorba blocul nostru cu 7 etaje are fosa si cu niste pompe impind apa reziduala
12
1
Banul este la mijloc,ce-i intereseaza pe ei de restul,ca prosti se nasc in fiecare zi ca sa le cumpere sau inchiria,ia sa nu vina nimeni sa cumpere ce vor face cu ele, sa stea pustii.
11
0
si cu infiltratiile?
16
1
sau tot rahatul in lac?
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367