REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

EXPLOZIE într-un BLOC din Medgidia! Video

EXPLOZIE într-un BLOC din Medgidia! Video

Replica API 28 ianuarie 2021 | 00:16 8693

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină joi, 28 ianuarie, în Medgidia.

Potrivit reprezentanților ISU, militarii au fost solicitati să intervină la o explozie de centrală termică, în Medgidia. La fața locului au fost direcționate 2 autospeciale de stingere din cadrul detașamentului Medgidia și un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ. Din primele informații 4 persoane sunt ranite, explozia nu a fost urmată de incendiu.

click pe imagine

Un bărbat a fost preluat de SAJ și transportat la spital, cu arsuri de gradul 2 și o femeie a fost preluată de SMURD cu atac de panică. Celelalte persoane sunt evaluate medical la fata locului, urmând a fi stabilit dacă vor fi duse la spital. Explozia s-a produs la nivelul 2( blocul are p+3), întreaga scară este evacuată.

Video:

(Sursa: Media TV)

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu vrei radetul pentru ca primesti subventii, plateste in plm caldura ca noi toti si lasa-ne, ca subventia aia tot din banii nostrii este!!
2
0
Radet-ul e risipa si imbogatire nejustificata a unora, adavarul e va pute ca daca dispare radutu nu mai primiti subventii aiurea pentru caldura, platiti caldura ca toata lumea in plm sa vedeti cum e!!!
3
0
Sa se dea lege astfel incat detectoarele de gaz, si de fum, instinctorul si patura antifoc sa fie obligatorii indiferent ca ai centrala pe gaz sau esti la radet, o asemenea nenorocire se poate intampla si de la butelie. Pot fi copii sau persoane in varsta senile, cine ii supravegheaza?
5
1
Sunteti niste imbecili notorii care probabil ati crescut la tara unde va incalzeati cu sobe pline de coceni! Adevaratele bombe sunt buteliile pe care le folositi ca prostii la aragazele voastre! Oricum, cu mentalitatile de comunisti retadati pe care le aveti ati merita sa locuiti in grajduri cu animalele! Iar RADET-ul isi traieste ultimele clipe! Asta ca sa stie si cretinii care platesc bani grei ca sa stea in frig! Hai sictir, tarani prosti ce sunteti!
8
4
Asta de jos.Repeti ca o morisca de doi ani acelasi text.Daca te intreb ce gaze scoate o centrala temica ai sa-mi spui ca scoate fum.Idiotule ! Mori de invidie .
10
4
RADET rules. muriti ca sobolanii cu centralele voastre de rahat. nu pot sa stau vara in bucatarie cu fereastra deschisa ca imi vin toate noxele de la natarul cu centrala de sub mine.
3
6
E cea mai mare tampenie sa se monteze centrale in apartamente. Oricand te poti trezi cu o explozie. Si asta se va intampla peste cativa ani cand majoritatea centralelor vor depasi 6 ani de utilizare. Ce sa mai spunem de poluarea pe care le creeaza. Nu intotdeauna noul e si bun. Tot incalzirea centralizata e cea mai indicata, cu inlocuirea treptata a tevilor si pierderile se limitau.
7
12
Nu de putine ori cei care trebuie sa faca verificarea centralei termice si sa dea avizul de functionare isi fac treaba de mantuiala.
11
1
Pacat de un asa eveniment mai ales produs in plina iarna. Raman la parerea mea ca centralele de apartament sunt bombe cu ceas pe langa poluarea pe care o produc si aspectul inestetic al fatadelor de bloc cauzat de cosurile de fum si fumul emis care degradeaza blocurile. Asta e cea mai mare prostie sa ti pui centrala de apartament, cred ca mai rea decat Covid ul.
5
14
numai capatani de oi si tigani.
12
7
S-a acumulat gaz de la aracetul pentru branza
12
5
pt vlad, unde vezi tu ghetou, e o scara de bloc destul de ingrijita.
7
10
mai bine wc in fundul curtii decat blocurile astea!!!
12
4
Imagini de ghetou...
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218