REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

EXPLOZIE într-un BLOC din Medgidia: Mai multe apartamente DISTRUSE, persoană salvată cu SCARA! VIDEO

EXPLOZIE într-un BLOC din Medgidia: Mai multe apartamente DISTRUSE, persoană salvată cu SCARA! VIDEO

Replica API 18 februarie 2020 | 00:09 1391

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 18 februarie, pe strada Independenței, la numărul 75, la blocul C3, acolo unde, potrivit primelor informații, a avut loc o explozie.

La incendiu au intervenit 14 pompieri cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B. Explozia a avut loc la etajul 2 al unui bloc de 4 etaje. Din surse, o persoană a fost salvată din apartament după care ar fi fugit de la fața locului.

Update:

Explozia a fost urmată de incendiu, fiind distrus întreg apartamentul pe o suprafață de aprox 52 mp. Au mai fost afectate 2 apartamente (cel de la etajul superior și cel de la etajul inferior). Bărbatul cu vârsta cuprinsă între 30 și 35 de ani a fost salvat cu ajutorul scării culisabile de pe pervazul geamului. A fost anunțat Inspectoratul Teritorial în Construcții pentru verificarea clădirii.

Update 2: Persoana care a plecat de lângă pompieri a fost identificată de polițiștii din Medgidia, aceasta fiind în prezent la sediul de poliție.

Potrivit informațiilor noastre, aceasta a motivat că a mers până la un prieten pentru a lua niște haine.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea gaita, sa mi lingi cocu' si gaura.
3
4
intampla un eveniment politia intervine, preventiv in rare cazuri, nu vor s a deranjeze ...evenimentele, e mai simplu asa!
2
0
Ce coc frumos are coarda de militeanca...
4
2
aici stau eu la.....panda
0
1
din pacate orasul Medgidia a decazut in ultimii 20 de ani, oamenii au saracit, e o atmosfera gri cenusie, avem in schimb ciori evazioniste din belsug, interlopi, pesti, boschetari si tot felul de alienati mintal. Autoritatile lipsesc cu desavarsire.
13
1
Asta se intampla cand politia inchide ochii la drogatii din cartier. Ii stiu dar ii lasa in pace. Politia legitimeaza puii de cioara din cartier impreuna cu Mirica. Oamenii din scara au tot facut plangerii referitor la drogatul asta si nu au luat nici o masura. Trebuie sa se intample o nenorocire ca sa se ia masuri? Trebuie sa moara oameni ca sa luati masuri dlor politisti. Medgidia a devenit raiul infractorilor si al drogatilor. Rusine politiei romane.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218