REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

EXPLOZIE: Un BĂRBAT, la un PAS de MOARTE, în șantierul de la CERNAVODĂ!

EXPLOZIE: Un BĂRBAT, la un PAS de MOARTE, în șantierul de la CERNAVODĂ!

Replica API 25 august 2021 | 16:38 11865

Clipe de coșmar în Șantierul Naval din Cernavodă, acolo unde, în cursul zilei de luni, 23 august a.c., a avut loc o explozie. În urma exploziei, un angajat a ajuns la Spitalul Județean Constanța, iar conform informațiilor noastre, bărbatul urmează să fie transportat la o clinică specializată în străinătate.(foto arhivă)

Cum s-a petrecut evenimentul

Marius G, muncitor necalificat în cadrul societății Mobinav Trade SRL, a fost accidentat, suferind mai multe arsuri la nivelul corpului. În timp ce încerca să sudeze un sistem de blocare a tambuchiului unui tanc de balast, din cauza acumulării de gaze, rezultate în urma vopsirii tancului, s-a produs o deflagrație. Pentru a scăpa cu viață și neatins de flăcările arzătoare, bărbatul s-a aruncat în apă pentru că îi luase foc hainele de pe el. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul a fost preluat de către medici în stare de conștiență de către elicopter și transportat la spital. Doar că, starea acestuia s-a înrăutățit și ar urma să fie transportat la o clinică specializată în străinătate.

Evenimentul este cercetat și de ITM

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către Mobinav Trade SRL. După finalizarea cercetării, dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
rezolvam cazul imediat si profi
1
2
calificati! ceilalti au plecat inafara !
5
2
Atat poate Replica.. ce asteptari sa ai
3
1
Imi place fotografis unde arde un vapor.Aici este vorba doar de o deflagratie nu de un incendiu.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468