REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Expoziție de artă la Muzeul de Artă din Constanța - SENS[E]

Expoziție de artă la Muzeul de Artă din Constanța - SENS[E]

Replica API 4 septembrie 2019 | 09:47 307

O vizionare privată/vernisaj se va desfășura începând de la ora 16:00, vineri, 6 septembrie la muzeul de Artă din Constanţa. La vizionarea privată, prezentarea expoziției o va face criticul de artă Doina Păuleanu.

Cei trei artiști, Philip Barnes, Christopher Cristóbal Newberry şi Tudor Titzoiu îşi vor prezenta propriile viziuni artistice, care, într-o mare măsura, sunt determinate de ţările din care provin.

Mai târziu se va desfășura şi un concert cu muzicieni renumiți: pianistul de jazz Harry Tavitian și trompetistul Sebastian Burneci.

Câteva lucruri de ştiut despre cei trei artişti care vor expune lucrări la Muzeul de Artă Constanţa:

Artist britanic, Philip Barnes are un masterat obținut la Royal College of Art, London. A expus foarte mult. În plus, are o diplomă în științe. Înainte de a studia Artele, Philip a lucrat în industria minieră și cea de inginerie tehnică.

Christopher Cristóbal Newberry este din Mexic. El a studiat Stiințele Comunicării la Universidad Ibero Americana. Cristóbal are o carieră eclectică: director de documentare, editor de reviste, scriitor, designer grafic și întotdeauna ... fotograf.

Tudor Titzoiu s-a născut și a crescut la Constanța, România. A obținut Diploma și Masteratul în Arte la Facultatea de Arte a Universității Ovidius din Constanța, o bursă Erasmus Plus de la Uniunea Europeană; a studiat la Faculdad Europea de Madrid și la Universitatea Națională de Arte din București, un an pentru doctorat. Locuiește acum la Bristol, Anglia cu soția și cei trei copii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272