REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Expoziție de bijuterii pe patru roți, în Mamaia. Video

Expoziție de bijuterii pe patru roți, în Mamaia. Video

Replica API 21 mai 2022 | 00:27 3064

Constanța s-a ”reunit” în zona Rex Mamaia, pentru a face auzită ”bubuiala” mașinilor tunate, strângându-se în număr mare, mai ceva ca la nuntă! Vremea frumoasă și temperaturile ridicate în termometre au scos din casă locuitorii Constanței pentru o doză de ”nebunie” , în scop de a-și etala ”bijuteriile” care mai de care, tobele de eșapament care păreau a fi poligon de tragere, fiind vizionate de un număr ridicat de ”fani”.

Nebunia din Mamaia, zona Rex, a pus pe jar constănțenii care se înghesuiau pentru a surprinde ”spectacolul” tobelor ”urlătoare”. La acest eveniment, până și părinții au dorit să participe, luându-și de mână copiii și ducându-i în prima ”linie” , acolo unde, boxele mașinilor ”duduiau” , iar tobele de eșapament… bubuiau. Autoturismele păreau a fi amplasate într-un parc auto, mulți participanți lăudându-se cu mașinile avute. Muzica nu s-a ”sfiit” să apară, atmosfera fiind una de club, oferind o stare de bine celor adunați.

Din sursele noastre, evenimentul de acest fel este organizat în mod regulat. Scopul adevărat al acestei aventuri este de a întruni șoferii mașinilor care au aceeași marcă, în vederea modificărilor aduse la nivel de caroserie sau motor. Caii putere sunt la mare căutare în orașul Constanța, iar șoferii se sfătuiesc între ei în privința schimbărilor aduse ”bijuteriilor” pe care le conduc. Spre exemplu, șoferii cu Audi, nu se vor întâlni cu șoferii mașinilor de marca BMW. Astfel, putem spune că evenimentul are loc doar ”între frați”.

Revenind la marea ”unire”, reprezentanții evenimentului au avut nevoie de autorizație, lucru pe care l-au și obținut, în sprijinul susținerii acestei aventuri, în urma căreia motoarele s-au încins la maximum, iar distracția a fost în toi.

Video:

Mii de euro s-au investit în modificările aduse autoturismelor, motiv pentru care, proprietarii acestora au făcut o ”horă mare” cu automobilele tunate într-un stil aparte. ”Este un eveniment de senzații tari, mașinile tunate sunt cireașa de pe tort!” , a declarat un bărbat pentru ziarul Replica, încântat fiind de ”bombele pe roți”, ce s-au făcut ”ascultate” în zona Rex Mamaia.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din gunoiul nemtilor carpite cu piese contrafacute din china. Daca da RAR-ul iama in ele, cotete de gaini ajung.
1
0
Tuning cu carioca si banda izolatoare colorata, barile prinse in negrese, stage 1 cu cipuri de pe aliexpress, motorina de 50 de lei in rezervoare ca deh demareaza mai repede cand e mai usoara, becuri led de la emag la 35 lei setul care "vad" mai p***t ca halogenul dar macar "e" albe, boxe din piata Rosu de la rusi made in china cu ceva tentative de statii audio de 5000W, real 50W. Haha.
1
0
Gunoaie de la groapa de gunoi modificate de pe aliexpress
0
0
proxenet sef va invita sa ii vedeti limuzinele ciordite pe strada Ovidiu nr.16 din Cernavoda cu ajutorul sistemului ro.
0
0
Acum sa vina Rar-ul sa le faca o mica surpriza
0
0
Adevarul e ca una dintre alea e mai scumpa decat toata redactia voastra si cu voi la un loc. Sunteti palete
0
0
Beneveuri luate de la groapa de gunoi din Germania
0
0
hahhahahah
0
0
Recesamantul cazanelor vechi.
0
0
daca adun toate tigaile alea nu fac cat masina mea
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108