REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Expoziție de tehnică, în Piața Ovidiu, cu ocazia Zilei Copilului. Video

Expoziție de tehnică, în Piața Ovidiu, cu ocazia Zilei Copilului. Video

Victor ROTARU 2 iunie 2023 | 00:00 1005

Cu ocazia zilei mondiale a Copilului, toate structurile MAI au organizat în Piața Ovidiu din Constanța o expoziție de tehnică. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au adus, spre bucuria celor mici, o autospecială de stingere cu pulbere,  o descarcerare, o motocicletă SMURD, o austospecială a scafandrilor de intervenție, un CBRN, o ambulanță SMURD C1 și autospeciala pentru intervenții pirotehnice.

Expozitie de tehnica, in Piata Ovidiu, cu ocazia Zilei Copilului. Video

„În Piața Ovidiu din Constanța, vom fi prezenți, pe 1 iunie, alături de toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, unde vom organiza o expoziție de tehnică. Vom avea o autospecială de stingere cu pulbere, o descarcerare, o motocicletă SMURD, o austospecială a scafandrilor de intervenție, un CBRN, o ambulanță SMURD C1 și autospeciala pentru intervenții pirotehnice, cu un total de 13 subofițeri.

Expozitie de tehnica, in Piata Ovidiu, cu ocazia Zilei Copilului. Video

De asemenea, vom avea și demonstrații de acordare a primului ajutor medical și o vom prezenta și pe noua colegă a pompierilor militari, Pia, un ciobănesc belgian în vârstă de un an care se pregătește pentru misiuni de căutare/salvare.

Expozitie de tehnica, in Piata Ovidiu, cu ocazia Zilei Copilului. Video

În data de 4 iunie, vom fi prezenți la evenimentul Constanța în Miniatură, desfășurat în Parcul Tăbăcărie; copiii vor putea vedea descarcerarea și autospeciala de stingere cu apă și spumă, iar cei 7 subofițeri ce le deservesc le vor răspunde tuturor întrebărilor legate de profesia de pompier militar. Tot în data de 4 iunie, vom asigura măsurile specifice de prevenire a situațiilor de urgență la o competiție de ciclism dedicată copiilor, în orașul Techirghiol. Vom fi prezenți cu o ambulanță SMURD B2 și o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu 3 subofițeri.”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367