REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

EXTINDEREA CT BUS către zona METROPOLITANĂ a Constanţei, încă în stadiul de DISCUŢII

EXTINDEREA CT BUS către zona METROPOLITANĂ a Constanţei, încă în stadiul de DISCUŢII

Replica API 21 ianuarie 2021 | 00:26 4989

Edilii din Năvodari, Cumpăna, Ovidiu și Mihail Kogălniceanu au pus bazele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Constanța, sub forma unei structuri de cooperare a autorităților publice locale din regiune. Astfel, societatea CT BUS, care asigură transportul în comun în municipiu, urma să asigure transportul și în cele patru localităţi care fac parte din zona metropolitană a oraşului Constanţa. Însă, implementarea proiectului se află încă în faza de discuţii.

Solicitare către Primăria Constanţa pentru continuarea proiectului

Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, una dintre cele patru localităţi care au pus bazele asociaţiei pentru transport, a precizat pentru reporterii Replica faptul că până în acest moment nu s-a concretizat nimic, dar că cele patru UAT-uri solicită în continuare implementarea proiectului. “Am făcut solicitare la nivelul Primăriei Municipiului Constanţa, împreună cu celelalte localităţi: Ovidiu, Năvodari şi Mihail Kogălniceanu, şi aşteptăm să fim invitaţi de primar pentru a discuta problema transportului în zona metropolitană. Am transmis şi către CJC înfiinţarea ADI Transport şi faptul că noi, cele patru UAT-uri, am dat hotărâri de Consiliu Local de înfiinţare a acestei asociaţii de transport şi aşteptăm să fim invitaţi de către Primărie Constanţa la discuţii. Nu e nimic concret până în acest moment, dar noi am solicitat continuarea acestui proiect”, a transmis primarul din Cumpăna, Mariana Gâju.

CT BUS ar putea circula în Năvodari, Cumpăna, Ovidiu și Mihail Kogălniceanu

Amintim că în luna iulie 2020, edilii din Năvodari, Cumpăna, Ovidiu și Mihail Kogălniceanu s-au întâlnit cu fostul primar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău, pentru a pune bazele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Constanța, sub forma unei structuri de cooperare a autorităților publice locale din regiune. Astfel societatea CT BUS urma să asigure transportul în cele patru localităţi. Constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Constanța are ca scop îmbunătăţirea mobilităţii integrate prin administrarea coordonată şi finanţarea corespunzătoare a serviciilor publice de transport pe raza de competență a unităților administrativ-teritoriale membre.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce colectie de draperii de bazar avem in poza! Ce asteptari sa ai de la coafatele din imagine? Si care este soacra mare? Zici ca sunt la identificare pentru furt de bigudiuri! Vai de capul nostru, cu teatrul asta de papusi...cand mai spalam si noi laturile astea comuniste, care au capusat tot, in tara asta? FMM PSD!
2
1
Eu sunt aroman. Nu vreau sa merg cu toti mucanii nespalati. Eu merg cu skoda.
0
10
Sunteti de toata jena rusine ah nu aveti asa ceva
2
0
Poate face o ruta pana la Cobadin ca sunt destui navetisti pe ruta asta Constanta Valu Basarabi Ciocirlia Cobadin am circula si noi in conditi civilizate atunci lasati samsari sa isi bata joc de noi
1
0
Poate include si Valu Lui Traian
3
0
Cumparati-va masini si terminati-va cu ifosele de transport in comun aveti gms jta metropolitan va ajunge
3
8
asa , mai stati la niste discutii pana la alegerile viitoare ca sa puteti veni iar cu minciuna asta gogonata pe care ne-o serviti de douazeci de ani. Bravo ! prostii si idiotii va voteaza, nu-i problema
8
0
Suntem in 2021 mai mare rusinea si suntem in urma cu ani si ani....rusine
8
0
Tuzla Eforie de ce nu?
11
0
la t-ghiol nici vorba de asa ceva ..intr o dimineata am facut cu transevrenul 40 de min. pana la cta cu toate ca drumul era liber ,soferul si a baut cafeau la ef nord si a fumat tigara l a durut in pwla de calatori
14
0
Fagadau asta dorea , extinderea traseelor catre aceste zone , acum se va vedea cu cine joaca actuala administratie si daca interesele cetateanului primeaza....atentie , ceilalti primari sunt din PSD , sa vedem daca-l deranjeaza , sau nu , culoarea politica !
9
2
Numai gogosi electorale.
18
0
Mai asteptam 20 de ani de acum incolo
14
0
Inca 4 ani carati ca niste cartofi
20
0
Pe Mitroi din Valu nu l-a invitat nimeni ?
13
0
In anul 2021 sa nu existe mijloc de trsnspirt in comun in statiunea Mamaia, cartier al Constantei, unde dupa cum bine stim s-au construit multe blocuri, apartamente care sunt locuite chiar si in extrasezon, e de ras.
19
1
Dar primarul Soceanu de la Techirghiol nu se alatura proiectului? Sau alegerile au trecut, strazile sunt reabilitate, taxa de habitat a explodat, gazele sunt trase? Totul e bine. Noapte buna!
16
0
Domilor PRIMARI nu va lasati influentati de niste turcalaui care au pus stapanire pe transportul in judet. Ajutati populatia! Oamenii va vor fi recunoscatori pentru asta. INAINTE AU FOST MASINI DE ORAS, TRANSPORT IN COMUN, CARE CIRCULAU IN ZONELE LIMITROFE. DAR AU UNS TURCII ASTIA PRIMARII DE ATUNCI SI LE-AU SCOS! DOMNULE CHITAC ACUM SA VA VEDEM!
22
2
Stati linistiti! Nu o sa se intample nimic! Turcii de la metroplitan credeti ca dorm? I au spus lu Chitac in fata sa si ia gandu de la zona metropolitana! Unul din cei trei muschetari de la faimoasa firma metropolitan este vazut mereu in preajma d nuli Chitac! In disperarea de a nu pierde vreun traseu nici acasa nu l lasa pe saracu om!
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614