REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fadik Sevin Atasay, despre rolul său din “Totul pentru familia mea”: “Nu știi niciodată cum va reacționa Șengul”

Fadik Sevin Atasay, despre rolul său din “Totul pentru familia mea”: “Nu știi niciodată cum va reacționa Șengul”

Valentina CAMARA 31 ianuarie 2023 | 00:00 975

Actrița Fadik Sevin Atasay, cea care interpretează rolul lui Șengul, din serialul “Totul pentru familia mea”, se numără printre cele mai apreciate actrițe din Turcia.

Fadik Sevin Atasay, despre rolul sau din “Totul pentru familia mea”: “Nu stii niciodata cum va reactiona sengul”

Aceasta a vorbit despre rolul pe care îl interpretează în celebrul serial “Totul pentru familia mea”, un personaj căruia îi dă viață într-un mod foarte credibil.

“Rolul Șengul mi-a oferit o perspectivă inedită din punct de vedere artistic, în special prin diversitatea caracterului de care dă dovadă personajul pe care îl interpretez în serialul

<Totul pentru familia mea>. Șengul este soție, mamă a doi copii, și mătușă pentru cei patru frați rămași orfani, dar fascinează cu fiecare apariție. Nu știi niciodată cum va reacționa Șengul; este imprevizibilă și tocmai acesta este farmecul ei. Cu toții avem părți bune,  și părți rele, avem probleme mai mari sau mai mici, însă Șengu l  reușește, contrar situațiilor prin care trece, anevoioase adeseori, să facă mai multe fapte bune decât nepotrivite, pentru familia ei”,  a mărturisit actrița pentru o prestigioasă publicație locală.

Fadika Sevin Atasoy, în vârstă de 47 de ani este actriță, scenaristă, regizoare și scriitoare turcă. S-a născut într-o familie de artiști, și primii ani din viață i-a petrecut pe scene și în turnee alături de părinții săi, Sonmez Atasoy și Emel Goksu. A

decis să urmeze aceeași carieră asemeni părinților și a absolvit Facultatea de Muzică și Arte Spectacolului din cadrul Universității Bilkent. La scurt timp a început să joace pe scena Teatrului de Stat din Antalya, pe care, după câțiva ani, a ajuns să îl conducă. De-a lungul carierei sale, Fadik a jucat pe scene ale teatrelor din Anglia, Franța, Rusia și Bulgaria, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272