REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FĂGĂDĂU ARUNCĂ cu banii pe toate PROSTIILE, dar NU ARE pentru TABLETELE COPIILOR

FĂGĂDĂU ARUNCĂ cu banii pe toate PROSTIILE, dar NU ARE pentru TABLETELE COPIILOR

Replica API 25 august 2020 | 00:40 3018

Guvernul a aprobat recent o Ordonanţă care prevede decontarea, prin MinisterulFondurilorEuropene, a achiziţiei unui număr de 500.000 de tablete pentru elevi, cumpărate de autorităţile locale sau de inspectoratele şcolare. În cadrul unei intervenții la Antena 3, primarul Constanței, Decebal Făgădău, a dat cu biciul în Guvern și spune că este inacceptabil să vină cu o asemenea decizie cu trei săptămâni înainte de începerea școlii.

”Este irealist să spui că acum, cu mai puțin de 3 săptămâni înainte de începerea școlii, spui că vrei să cumperi 500 000 de tablete, că aduci conexiuni de internet în toată România. Astăzi suntem abandonați de Guvern. Militez pentru o deschidere a școlii în condiții de normalitate. Îmi doresc să meargă fizic la școală și să protejăm copiii, dar și pe profesori. Programul prezentat pe coduri de culoare, unde răspunderea îi aparține oricui mai puțin ministrului e inacceptabil”, a spus Făgădău.

Dar Primăria Constanța ce măsuri a luat cu trei săptămâni înainte de începerea școlii? Unității de învățământ unde părinții, ca în fiecare an, vor pune bani la fondul clasei pentru reparații sau pentru cumpărat mobilier, dar și pentru dezinfectant sau pentru procurarea măștilor.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa ca nici cu stilpisorii la pret de stilp de inalta tensiune nu mi-e rusine. Dar Babu numai cu asta se pricepe, cu tabletele ar face el o combinatie, dar e prost si nu le are pe stoc...
0
0
Daca erau niste cacastori de 50.000 de euro ,se pricepea Fagadau!Din 2000 incoace,Mazare si gasca lui au condus orasul si judetul,si-au facut sumele,au aratat ce pot,dar mai ales ce nu pot face,trebuie sa vedem daca e mai bine cu altii!
3
0
tabletele le-a luat orban dar acum sunt la STS, le da la copii dupa alegeri!!!!
0
0
Pe mine nu ma intereseaza ce spune si nici ce face Fagadau acum,a fost atatia ani primar si a aratat cine este,chiar daca ar veni cu decizii bune nu ai cum"sa ingrasi porcul in ziua de ignat"poate ca din cauza asta incearca sa mai traga niste"tunuri"pana in ultima zi si culmea mai cere inca un mandat,gandinduse ca nu are nimic de pierdut ba din contra poate Constanteni il mai aleg odata,cine stie?.
3
0
Un marge bulangiu domn primar....merg sa votez impotriva lui ca nu are caracter
2
0
sclavii pnl ului!!!
0
2
Fagadau asta ce scoli inalte are? Ce il reprezinta pe el? De unde are experienta sa conduca un judet. Mai simplu ce facultate a facut Fagadau si unde? Ca de prost clar este...dar cine ia dat diploma?
6
1
BMW seria 7 este al lui Babu si e luat la a 7 a mana. Ce sa-i faci, prostia si fudulia costa, dar unu-i Babuinul.
3
0
Fagadau a fost un simplu salariat sarantoc de Beidaud, parca pe la ceva de-a lu Mazare. Acum e bugetar, salariat la stat, de vreo niste ani, nu foarte multi. CONDUCE BMW 7. Intrebari?
1
3
Bine ca are orban bani sa dea masti la copiii care incep scoala ! PNL PSD SI USR aceeasi mizerie
2
4
" Redactia" Replica, adica o adunatura de slugi proaste platite din banii RAJA sa manance cacat cu polonicul. Daca Fagadau aproba contractele de publicitate pt ordinarii astia, acum era laudat. Asa, daca se pisa cu bolta pe ei, e criticat. I se rupe primarului de twntalaii lui T.N. Viermilor, mergeti in spatele sediului RAJA de pe Calarasi si pe o alee de 10 m lungime sunt montate 20 de banci fata-n fata, de parca ar fi sanatoriu acolo. Bancile sunt cumparate pe bani grei de la firma lui Strutinsky, iar sluga lui Stroe Felix ia facut vanzare.Mergeti si pe strazile Ctei sa vedeti avariile RAJA
9
1
Ajutorul scolar-guvernamental trebuie dat celor in nevoie, pensiile trebuie sa respecte contributia la fondul de pensii, nu e corect sa fie impozitate pensiile muncite !!
5
0
NOI,CONSTANTENII SUNTEM ABANDONATI DE PRIMAR
8
3
Peste tot in Europa guvernele au luat masuri impotriva pandemiei. Ai nostri inca se pregatesc de alegeri anticipate, sa ajunga mai repede la ciloan
9
6
TABLETELE TREBUIE SA LE DEA GUVERNUL. PNL A GAFAT SI A CLACAT. SA PLECE ACASA
9
12
Are dreptate domnu primar bravo Dar sa sti ca nu te votam
10
4
Ati inceput sa luati m..e de la pnl si va cam place? Dupa ce ati dat m..e psd acum prietenul Orban va da la gurita: alocatii, promite tablete, masti, dupa ce Turcan a dat m..e la toti
8
7
unde sunt bani care i-a promis orban primariilor cand el vine si spune acum ca profesori sa-si cumpere masti
8
10
Ca vorbeste doar baliverne
15
2
Cine vorbeste, pampalaul de faga. 4 ani nu a facut nimic pt cta.
20
4
Te torpileaza redactia replica de nu stii de tine.buahahahahahahaha curios.4 ani au tacut si te au laudat acum au intors placa si ne arata exact ce faci.nimic.asta stiam si noi.ai facut nimic.pardon.ai pus stalpisori si niste pavele n portu tomis.daca te iau de smocul ala din fata si te duc prin km 5 sau prin poarta 6 te bat aia de te usuca.taci reacu din gura boule.4 ani ai avut givernare psd si ai facut o pula mai mare ca tine.i ai dat ctr lu babu si matichescu te n gura de jeg
12
5
Primar de 2 lei.
29
5
Bine ca a pregatit invatatoarea ajunsa ministru deschiderea scolilor impreuna cu somerul ajuns premier!
9
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614