REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
6.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Făgădău, atac la USR: Stelian Ion să învețe de la Barna cum stă treaba cu banii europeni!

Făgădău, atac la USR: Stelian Ion să învețe de la Barna cum stă treaba cu banii europeni!

Replica API 20 februarie 2020 | 00:00 314

După apriga dispută rezultată în urma votării bugetului Constanței în anul 2020, care a avut loc miercuri, 19 februarie, în cadrul ședinței de Consiliu Local, a urmat conferința de presă în care primarul Constanței, Decebal Făgădău, nu s-a ferit să arunce săgeți către contracandidații săi la Primăria Constanța.

Decebal Făgădău

Săgeți spre USR

Prima săgeată a fost aruncată spre declarația candidatului USR la Primăria Constanța, Stelian Ion, care, chiar înaintea începerii ședinței de Consiliu Local, într-o conferință de presă desfășurată în parcarea Prefecturii Constanța, a spus că, anul acesta, bugetul este mai mic pentru Spitalul de Boli Infecțioase. „Fac o lecție de administrație, prima este gratis. Fiind deputat, Stelian Ion trebuia să meargă la Ministerul Sănătății și să obțină mai mulți bani pentru Spitalul de Boli Infecțioase”, a declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău.

Stelian Ion

O altă săgeată a fost aruncată spre cei de la USR când a venit vorba de proiectele actualului primar și inserția fondurilor europene. „Cei care au lucrat cu fonduri europene, știu despre ce este vorba. Stelian Ion să îl întrebe pe Dan Barna cum stă treaba cu banii europeni”, a declarat Decebal Făgădău.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mircea Dobre PRIMAR, o legatura foarte buna pentru Constanta cu administratia centrala, un fost ministru tanar, muncitor.
0
0
CHITAC PRIMAR !
0
0
Pentru analfabetul Gheorghe: auzi, bai homalau frustrat, pe voi cum va promoveaza in functia de postaci? Va duceti la partidul rosu si daca stiti sa va legati la sireturi, primiti o punga cu malai si ulei, nu? Pune mana pe un abecedar si apuca-te de studiu. Puti a branza si iti curge si din gura...
3
1
Nicoleta Ploscaru, fina lui Stritinschi, fina lui Zanfir Iorgus. Armanca nu chiari...Mai este cu norvegianul....fiti prosti si puneti botul...
2
0
Catre :Escu si Dan ia mai taceti amandoi din Gura ca numai prosti spui din gura voi doi Prosti sa le Zice-ti PNL-isti ca merita pe de plin Multa Muie Futuva in cur de idiotii cretini de Ciumei Galbena PNL-lista . REPET Nu Sustin alti tampiti Candidati la Primaria Constanta In Afara de Psd singurul care a adus linistea sufleteasca a tuturor Pensionariilor Tineri si Batrani!
1
5
Stie cineva cat mai e spaga la umc, la Programarea calculatoarelor, vreau sa votez spagari noi
2
1
nu stiam de ce este abandonata verdeatza dintre oras si plaja . s-a dat ! dar o amenda pentru nesimtire ?
1
0
O nenorocire,un blestem pentru Constanta,un cosmar care nu se mai termina.
5
2
DA ! SUNTEM ! DAAAR...ONANIA SALVEAZA ECONOMIA! PS de fapt e MALAHIE nu onanie ca aia presupune casatorie de levirat si nu se practica sportul asta la noi!
2
0
Cea mai mare realizare a acestui oras ar fi schimbarea acestui primar incompetent
13
0
Mai FAGADAU tu esti nesimtit sau nu mai judeci chiar deloc?, pentru ca vorbesti de parca ai luato razna.
10
1
STELIAN . ION UN MARE ONANIST ! LA FEL CA VOI CEI CARE COMENTATI .
8
16
domnule primar, nu-mi plac USR, dar pt ca sunteti incompetent si nu ati facut mai nimic pt orasul cta., voi voita si un usr-ist, numai sa nu va mai vad la primarie.
20
6
in constanta este nevoie de o schimbare, ca o fi bine ca o fi rau vom vedea!!
27
3
O NULITATE!
27
2
Stelian Ion avocatul lui Mazare.Ce credibilitate ofera? de ce nu spne cum a luat apartaentul de la ANL si ca masa ea nagajata la Raedpp si a facut afaceri cu Mazare cu terenurile?Du-te ma si lasa-ne.Vi sa faci pe cinstitul cand ai furat pana nu ai mai putut.Habarnistul pu....ii.
16
11
Tupeu si agresivitate, crezi ca mai pacalesti oamenii? Du-te de aici ca ai facut rau absolut, ai parcelat constanta si se construiesc blocuri in parc si pe orice spatiu verde. Te du si lasa-ne. Crezi ca dava faci istericale esti superior? Ion Stelian v-a tras-o legal oprind pirin instanta constructia de blocuri pe spatii verzi, e un tanar dedtept, cu facultate de drept la Universitatea Bucuresti. Votam Stelian Ion trebuie sa aibe si Constanta un primar destept si corect, ne a ajuns Mazare!
22
2
Sa ti dau la muie fagadau!
22
4
Fagadau este ca el stie cum sta treaba cu fondurile europene. Fagadau, cumetre, poti sa prostesti postacii tai imputiti dar pe oamenii care stiu cum sta treaba nu ai cum.TU 'TU TI PASTELE MA TI TREBUIE SA TE ZBATI PT BUGETUL ADMINISTRATIEI PE CARE O PASTORESTI.DEPUTATUL SI SENATORUL DA LEGI PT TARA TE N GURA DE PROPAGANDIST IMPUTIT.AI AVUT 3 ANI IN CARE AI STAT CAPRA LA DRAGNEA SI N AI FACUT NIMIC SI ACUM DAI LECTI DE ADMINISTRATIE PUBLICA.NU TI E MA RUSINE NENOROCITULE TE AI GASIT TU SA DAI LECTII SI SA FACI PE INTERESANTUL.NU CA STELIAN ION AR FI CEVA WOW DAR MACAR TACEAI DRACU DIN GURA.
26
2
Unul cu fata de ginerica mort din Beidaiud coafat la casa Niculescu si unul cu o mecla de scelerat ce se uita cu un ochi la Eforie si unul la Nisipari.Creierul este deconectat de la retea.fmm de pesedisti si useristii pluii.ciolanul si atat.de oras va doare la 2 metrii in fata gaozului.ne aratati doar cat de intelectuali sunteti toti dar cand este vorba de banii va futetii si mamele.ardav-ar focul de la rafinarie.
17
2
Fagadau tu esti expert doar in banii de parandarat , spagi si minciuni ...lasa pe altii sa te evalueze ! Vrem sa scapam de tine !
28
3
Stelica Ion este o nulitate.
14
23
Stalpisor.
16
2
Mai bine te ai apuca serios de treaba! Nici tu nu cunosti acest domeniu fonduri europene! Esti codasul Romaniei la accesare!
36
3
Domnu primar, vedeti ca trageti cu gloante oarbe! Asa va trimite partidul la razboi? Cu replicile astea obosite? Penibil! La fel ca realizarile pe care le-ati avut ca primar. Putina decenta, va rog! Faptele va reprezinta! Iar orasul asta prafuit, pe care l-ati distrus sistematic, nu va mai voteaza! Oricate mizerii veti mai emite, pana la alegeri.
32
2
sa alfabetizeze tiganii,care vin doar vreo 2-3la scoala din zona,iar banii se iau ca ptr 2 clase.Smecherie romaneasca, nu?nici dracu nu-i mai scoata pe astia din furtisaguri si manarii,degeaba ai distrus linistea cartierul cu HC,nu ii mai civilizeaza nici dracu pe astia.La cap de linie 48cu ei,e Teren viran acolo,muta HC pe roti. Sa vezi ce votez eu la 7 maini,ca ma-ta Fagabou,pe ala de muta HC pe roti in Palas si pune biciul pe plosnite.La munca!Camerele pe strazi unde sunt sa vezi ce fac ei noaptea?politia si jandarmeria ce pazesc noaptea?dar ziua cand vand tigari in piete?
26
3
Fagadau tu vorbesti despre fonduri europene....nu ai fost in stare sa implementezi nici un proiect.
40
6
Stelu este un baiat cu bun simt iar cei care il cunosc pot confirma ...este apt combatant politic si curajos iar datorita lui bestiile :nicolichea ,serban nicolae printrecoaye ,ciordache si alti lache joaca ascunselea dezbracati pe intuneric,,le.a dat stingerea
34
14
Fagadau- lasa-ne...nu ai facut NIMIC
42
9

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407