REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Făgădău confirmă că există o epidemie de hepatita A în unitățile școlare!

Făgădău confirmă că există o epidemie de hepatita A în unitățile școlare!

Replica API 11 decembrie 2019 | 00:13 379

Primarul Decebal Făgădău vorbește despre faptul că există epidemie de hepatită A în unitățile de învățământ. Pentru că problema persista, a mers în unitățile școlare pentru a vedea ce dotări sunt - eventual covorașe dezinfectante.

"Azi am alocat sume atât pentru achiziția de materiale de igienă în școli, dar și alte cheltuieli urgente", a precizat, în acest context, Decebal Făgădău. Astfel, se explică și proiectul votat în ședința extraordinară de marți, 10 decembrie - privind rectificarea bugetară.

Reamintim că aleșii locali au fost convocați în ședință, pe ordinea de zi figurând două proiecte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma pish pe voi saracilor. Eu si neamul meu am peodus in 4 ani cat voi toti in 15 vieti, saracilor.
0
0
Nenorocitilor desfiintati toaletele publice din parcuri !
1
0
La primaria constanta, afectati fatalau si babu in
5
0
Sa se verifice scoala nr.12,peste 11 cazuri
2
0
Cand am sunat la primarie sa intreb in ce masura poate da bani pt igiena la.gradinita stelutele marii, ca sa nu mai dea parintii bani 60 de lei pe semestru, mi s-a spus ca sub nicio forma municipalitatea nu poate da bani pt asa ceva, ca ei dau pt reparatii, investitii etc. Acum pot da, au gasit legea care le da voie.
3
0
fagadau a auzit de covorase dezinfectante ! O sa am grija sa primesti unul la Poarta Alba. Sa stai cu curu pe el ! Muie cu cacat hotule !!!
7
0
O replica mai tampita ca asta, mai rar! A verificat covorasele de la intrare! Auziti, domnu...dar cand ati pus un cartier de nespalati in mijlocul orasului, de ce nu le ati pus covorase dezinfectante la intrare? Tot pentru voturi, normal! Ar fi ramas infectia unde trebuie, nu in scolile unde invata copii curati! Dar bursele alea pentru copiii din Coanda, de ce le dati, domnule primar? Doar daca tiganii din Coanda aduc hepatita in scoli, nu? Sa va ia dracu de animale imputite...primar, cartier de jegosi...muta i la tine in sufragerie, domn primar! Scapam de 2 probleme!
4
0
Trimiteti copii la scoala. Cine nu-l da de buna voie - amenda si confiscare. Statul stie cel mai bine ce le tebuie copiilor vostri!
4
3
Epidemia e de o luna, ce ai facut pana acum? Nimic, dar e bine ca ai alocat bani caci vine vacanta si copii vor sta acasa
11
2
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
6
6
Acum te doare sufletu si de cazurile medicale ! Clovn parat ce esti ! Doar spagi ai in Cap pe final de mandat !
12
4
Nu cred ca idiotul de primar Cacadau este in masura sa vorbeasca despre hepatita.
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218